Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

QUOTE(zytos @ 2014 05 09, 15:11)
tai ar jau "išbandėte" paklodę. Ar "neskysta"? Ar atitinka dydis?

Dydis atitinka, yra net siek tiek didesnis negu lovos matemenys. Man labai gerai, nes gali uzdeti ant ciuzinio ,- nei vienam gale netruksta nieko, zodziu thumbup.gif o medziaga tikrai neskysta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2014 05 06, 18:14)
Mes turime patalynes uzvalkalu komplekta ir paklode, esame labai patenkinti. Patalai svelnus prie kuno, grazus.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif , nupirkau mergaitei patalynes uzvalkalu komplekta su drugeliais, laabai grazus wub.gif , paziuresim kaip po skalbimo atrodys biggrin.gif

QUOTE(leguska69 @ 2014 05 09, 15:56)
uzmaciau sita akcija ir buvau beveik susigundzius paimt patalynes komplektu pora, paziurejau sudeti 55 proc tencelis ir 45proc medvilne, galvoju kas cia per tencelis, taigi pasiskaitinejau, pasirodo tas tencelis yra celiuliozes pluostas isgaunamas is eukalipto medienos serdies, apdorojamas iki tokio lygio, kol tampa pluostu ir is jo isaudziamas audinys savo savybemis artimas satinui. visokiuose reklaminiuose straipsniukuose raso, kad tas tencelis labai dieviskas audinys, draugiskas aplinkai, turi  geriausias savybes, tokias, kaip po juo nekarsta, nesalta, neprakaituoji ir pan, labai patvarus, neblunka ir panasiai. na, galvoju, jau cia pagaliau maxima pasiule kazka nerelaus uz palyginus nedidele kaina, bet pasirodo, kad tas tencel audinys yra apdorojamas nano technologijomis, yra mirkomas arba purskiamas chemikalais, tam kad pluostas geriau i save sugertu dazus, nes ji siaip sunku nudazyt, jis blogai apsorbuoja dazaus del kazkokio naturaliai susidariusio apsauginio sluoksnio. taigi zmonems linkusiems i alergija,ar turintiems labai jautria oda rekomenduojama atsargiai elgtis su situo audiniu. yra to tencel audinio ir labai aukstos kokybes, bet nemanau kad maksimoj isleide 80lt gausim butent ji.

Pasidalinkit info, kur skaitete, nes as kiek googlinau, tai tik SM radau pasisakyma unsure.gif

Atsakyti
http://organicclothi...l_sustaina.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Lyocell
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2014 05 10, 19:15)

Na perskaiciau visa straipsni, bet apie jokias nano technologijas neradau info g.gif . taip, si pluosta sunku nudazyti, nes jo pavirsius panasus i abrikoso zievele, ir dazai sunkiau kimba prie jo, bet visa kita tikrai nera blogai, netgi labai teigiamai vertinamas sis audinys. O del alergijos, tai jus galit nusipirkti bile koki drabuzi ar ta pacia patalyne, kuriie jums gali sukelti alergija, jeigu jus esat jautri, nes nezinosit, nei kokiu budu jie nudazyti, nei kokiu budu tie audiniai isausti ir kur mirkyti. Niekur nebuna parasyta. Beja, man 89Lt patalynei tikrai nera mazi pinigai 4u.gif

Noreciau dar daugiau tu dekoratyviniu pagalveliu ir pagalves nusipirkti, bet ziuriu deficitas, jau pora savaiciu nepapildo prekiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 05 07, 11:35)
o man idomu pagalves dormeo, ar geros jos, ar geriau kita kokia is dormeo imti pagalve, bet cia kaina gera gautusi g.gif

TURIM TAS DORMEO PAGALVES IR NUOŠIRDŽIAI PATARIU NEPIRKTI,JEI NORITE NAUDOTI ILGIAU NEI METUS,PO METU MAN PAGALVIŲ UŽPILDAS SUŠOKO I GABALUS IR VSIO,SUBLIUŠKO ,NORS PARDAVĖJOS LAAAABAI GYRĖ,NEPASIMAUKIT ANT MAXIMOS KABLIUKŲ,KOKYBĖ NIEKADA NĖRA PIGI
Atsakyti
as taip pat turiu maximos darytos akcijos dormeo pagalves ir kaldra esu patenkinta naudoju viena 2 metus vyras ant kitos metus miega, abi pirktos skirtingose akcijose, niekas man nesusoko, buvo per auksta tai isemiau to uzpildo biski ir liux
Atsakyti
Tai paskaitinėjau ir supratau kadkaldros gali būti pervėsios žiemą,plonesnės nei buvo anksčiau,taip? Man net 100 lt yra nepigu, norėtųsi kad neprakaituotų vasarą ir nebūtų šaltą žiemą, kaip galvoti? Gal kas dabar miegat kai lauke vėsiau, ar šilta po tokia plonyte kaldra?
Atsakyti
QUOTE(iksiksiks @ 2014 05 11, 20:05)
TURIM TAS DORMEO PAGALVES IR NUOŠIRDŽIAI PATARIU NEPIRKTI,JEI NORITE NAUDOTI ILGIAU NEI METUS,PO METU MAN PAGALVIŲ UŽPILDAS SUŠOKO I GABALUS IR VSIO,SUBLIUŠKO ,NORS PARDAVĖJOS LAAAABAI GYRĖ,NEPASIMAUKIT ANT MAXIMOS KABLIUKŲ,KOKYBĖ NIEKADA NĖRA PIGI

mes aną savaitę (ketvirtadienį) nusipirkom dormeo pagalves dvi už lipdukus, tai atkreipiau dėmesį, kad mb pagalvė vienas kampas jau keistai sukritęs unsure.gif man ji truputį per minkšta...
Atsakyti
Na pasižiūrėjus į jų puslapį kainos antklodžių viens prie vieno kaip čia už lipdukus, tai koks skirtumas kur pirkti tada, graži tik šita akcijinė patalynė su drugeliais smile.gif
Atsakyti
Patiko kad ant paklodės nėra jokių drugelių ir ji su guma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 05 12, 09:19)
Tai paskaitinėjau ir supratau kadkaldros gali būti pervėsios žiemą,plonesnės nei buvo anksčiau,taip? Man net 100 lt yra nepigu, norėtųsi kad neprakaituotų vasarą ir nebūtų šaltą žiemą, kaip galvoti? Gal kas dabar miegat kai lauke vėsiau, ar šilta po tokia plonyte kaldra?

Cia turbut individualiai kiekvienam tas siltumas, mes turim Dormeo Siena anklode, bet pirkom is Dormeo, tai ji irgi plona, rasyta, kad skirta vasarai, bet mums puikiai ie ziema tinkama, nesusala, nei vaikai, nei mes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 05 12, 10:14)
mes aną savaitę (ketvirtadienį) nusipirkom dormeo pagalves dvi už lipdukus, tai atkreipiau dėmesį, kad mb pagalvė vienas kampas jau keistai sukritęs  unsure.gif  man ji truputį per minkšta...

Nu man tai ji tikraaaai ne per minkšta blink.gif . Po kelių val miego, vos jos iš penkto aukšto nenuleidau. Galvą po miego ant jos skaudėjo tris dienas. Jau ruošiausi nešt atgal. Bet va vaikams tai labai tiko ir patinka. Tad liko pagalvės namie. tongue.gif
Atsakyti