Įkraunama...
Įkraunama...

Airija

o man tai tokios masyvios murines tvoros apaugusios smulkiom gelytem nerealiai atrode bigsmile.gif ir aisku kalnai kalneliai su besigananciom avytem wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelkiu_vanda: 22 gegužės 2007 - 13:49
Nepamirskite aplankyti Johnny Fox pub Dublino kalnuose,ten musu Brazausku nuotrauka kabo ir maistas nerealiai skanus(dauguma zuvies patiekalai) wub.gif ir Giuness seimos ezera ir ju vila.Ir pats(man)graziausias Dubline Stephens Green shopping center.
Atsakyti
QUOTE(dawnn @ 2007 05 22, 21:35)
Nepamirskite aplankyti Johnny Fox pub Dublino kalnuose,ten musu Brazausku nuotrauka kabo ir maistas nerealiai skanus(dauguma zuvies patiekalai) wub.gif ir Giuness seimos ezera ir ju vila.Ir pats(man)graziausias Dubline Stephens Green shopping center.

Stephens Green shopinge buvau....ten mamai lauktuves pirkau 4u.gif
jobtararai jau eilem kalbu, reiskia laikas eit miegot smile.gif na jis man patiko bet kad labai dideli ispudi patiko tai nepasakyciau 4u.gif
beje o daugmaz i kuria puse vaziuojant Fox pubas yra?
Atsakyti
Del Johnie Fox'o baro tikrai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labi idomios dekoracijos, o maistas .... nu, isks reikes tenai nuvaziuot vel ax.gif
cia keleta nuotraukyciu rolleyes.gif

user posted image

user posted image

nu o cia pokeliui i bara smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ech mergaites, po menesio vaziuoju vasarai i Dublina ir dar labiau uzsinorejau, paziurejusi siu vaizdeliu... wub.gif jau syki buvau sioj nuostabioj saly - isimylejau is pirmo zvilgsnio - fantastika: nerealaus grozio kalnai, zaluma, ezerai...nepakartojama salis... wub.gif
Papildyta:
Va tokia Airija maciau 4u.gif (tikiuosi isikels nuotraukytes ax.gif )
Papildyta:
nesupratau... unsure.gif neisikelia
Atsakyti
Va dar keletas nuotrauku is Airijos mirksiukas.gif

user posted image

Glendalough ezeras mirksiukas.gif

Atsakyti
Is Johnie Fox'o baro

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Pilis Brejuje

user posted image

user posted image

Atsakyti
o as gyvenau brejuje thumbup.gif labai grazus miestelis
Atsakyti
QUOTE(Juventa82 @ 2007 05 23, 18:54)
o as gyvenau brejuje  thumbup.gif labai grazus miestelis

Jo fainas kaimukas mirksiukas.gif Powerscorto pily buvai?
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2007 05 23, 19:58)
Jo fainas kaimukas  mirksiukas.gif  Powerscorto pily buvai?

vot kad kol kas neteko blush2.gif bet koki savaitgali gal nuvaziuosiu, jau senai buvai is vis kazkur is dublino nuvaziavusi, darbas nelabai leidzia verysad.gif
Atsakyti
http://s182.photobuc...s/x102/piniuke/ cia nuoroda i mano darytas nuotraukytes Airijoj 4u.gif vakar nepavyko ikelti, uztat siandien pasistengiau ax.gif negaliu, kaip laukiu keliones i Airija... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pelkiu_vanda @ 2007 05 23, 19:58)
Piniuke, baltai pavydziu... 4u.gif  geros vasaros ir daug nauju ispudziu!

Aciu uz linkejimus mirksiukas.gif 4u.gif dar iki keliones laukia sesija, kuria tikiuosi be vargo islaikysiu, o jau po to...zinau, kad reikes dirbti vasara ten, bet manes visai tai negasdina, noriu i Airija ir viskas thumbup.gif metai jau praejo nuo to karto kai ten buvau, tai jau naktim sapnuoju blush2.gif
Papildyta:
kazko nenori labai jau to puslapiuko man versti... g.gif
Papildyta:
viskas ok, vercia laugh.gif
Atsakyti
o clifts of mother tai cia tos kur su dartuku vaziuojant paskutinej stotelej, siaures pusej? na ta prasme i priesinga puse nei brejus reik vaziuot? g.gif
Atsakyti