Jau savaite kaip esu Airijoj, tai gamtos jau maciau tiek ir tiek
Labai grazi. Nors esu ne prie vandenyno, kur sake toj pusej graziausiai, bet po Lietuvos lygumu ir misku, tai tikrai ispudingi vaizdai
Kai grisiu namo idesiu pora foto paziuret, jei kam idomu
Bet ilgam cia gyventi tai turbut nenoreciau...
Siaip pagalvojus, uzsieny turbut nenoreciau gyvent, o visur pavazinet tik kaip atostogom arba pagyvent trumpa laika

Bet ilgam cia gyventi tai turbut nenoreciau...

QUOTE(mamaEgle @ 2007 07 17, 14:44)
Buvau pietuose

Imetu pora nuotraukyciu

Labas! As gyvenu Airijoje trecius metus prie Siaures Airijos sienos, tai daugiau po siaurine teko pavazineti.
Cia nuoroda i klipuka, padaryta is nuotrauku, kai buvome prie uolu Co.Donegal:
Slieve League
Spyglys

Cia nuoroda i klipuka, padaryta is nuotrauku, kai buvome prie uolu Co.Donegal:
Slieve League
Spyglys

QUOTE(Limcamca @ 2005 12 17, 15:05)
Esu daug ir nemažai keliavusi Airijoje, tai turiu pasakyti, kad gražiausia gamta yra Galway regione. Ten yra vandenyno pakrantė ir nuostabūs vaizdai. Tiesa, pliažai akmenuoti ir juose vargiai ar pagulėsi, o be to ir kažin ar išsimaudyti bus tinkama vandens temperatūra.
Jei keliauti su mašina, tai būtinai aplankykite Kerry ring, tai maždaug Vidurio Airija. Ten kalnai, - na, irgi labai labai nuostabu.
Šiaip turistus Airija sutinka labai svetingai, labai daug turistų informacijos vietų, kur galima pakankamai daug informacijos ką ir kuriame regione galima pamatyti.
Gyventi galima bed&breakfast viešbutukuose, jie labai gražūs, romantiški, ypač tie, kurie ant vandenyno kranto...
Jei keliauti su mašina, tai būtinai aplankykite Kerry ring, tai maždaug Vidurio Airija. Ten kalnai, - na, irgi labai labai nuostabu.
Šiaip turistus Airija sutinka labai svetingai, labai daug turistų informacijos vietų, kur galima pakankamai daug informacijos ką ir kuriame regione galima pamatyti.
Gyventi galima bed&breakfast viešbutukuose, jie labai gražūs, romantiški, ypač tie, kurie ant vandenyno kranto...
Biski gal ne i tema - as gyvenu Galway

per bank holiday vazhiavom pasivazhinet i kita airijos puse (gyvenam dubline). apvazhiavom visa ring of kerry - suuuuuper vaizdai .. net buvau pamirshus, kad vis dar airijoj esu
labai labai dideli ispudi paliko
tikrai visiems rekomenduoju

Visi patariat masina nuomotis, o ar imanoma su visuomeniniu transportu keliauti? Turiu omeny po vandenyno pakrante, kaimelius?

Nelabai įmanoma, geriau su mašina. Autobusai čia važinėja pagrindiniais keliais, o per kaimus kaimelius jei ir yra koks maršrutas tai labai retai. Jei nenori nuomotis mašinos, gali iš Turistų informacijos centro rinktis įvairiais maršrutais keliones, tada visur pavežios. Mes taip rieš tris metus po vakarinę Airijos pakrantė keliavom. Labai patiko, ypač kad vairuotojas pasitaikė super, tai kiek visko pripasakojo, parodė. O maršrutinis lėks ir pralėks, jiems grafikas svarbiau.
QUOTE(mamaEgle @ 2007 08 26, 22:03)
Nelabai įmanoma, geriau su mašina. Autobusai čia važinėja pagrindiniais keliais, o per kaimus kaimelius jei ir yra koks maršrutas tai labai retai. Jei nenori nuomotis mašinos, gali iš Turistų informacijos centro rinktis įvairiais maršrutais keliones, tada visur pavežios. Mes taip rieš tris metus po vakarinę Airijos pakrantė keliavom. Labai patiko, ypač kad vairuotojas pasitaikė super, tai kiek visko pripasakojo, parodė. O maršrutinis lėks ir pralėks, jiems grafikas svarbiau.
Tai mes su drauge busim pionieres ir pabandysim keliaut visuomeniniu transportu

Bandžiau prisegti paveiksliukus, tačiau man nesigauna, tai taip dedu kaip moku
Dundrumo pilis

Vaizdas iš pilies

Vargonai

Akmenys

Krioklys
Dundrumo pilis

Vaizdas iš pilies

Vargonai

Akmenys

Krioklys