Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio plaukų priežiūra

Mano mažoji paluna galvytę su penaten šampūnu,jį perkame Vokietijoje.
Atsakyti
Sebamed, Hipp ar oriflame kūdikių prausiklis
Atsakyti
NEUTRAL
Atsakyti
Naudojam sebamed thumbup.gif
Atsakyti
as tai jonhsons naudoju,mano vaikui tinka
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2010 03 10, 01:37)
as tai jonhsons naudoju,mano vaikui tinka

Musu mazei irgi puikiai tinka.
Atsakyti
kadangi pas mazaja vos keli plaukai tai galvyte plaunam tiesio vaikisku muilu tindi thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuo gimimo naudojam chicco, kur nuo 0 metukų. Vaikui tinka, tai ir keist nesinori. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės! 4u.gif
Mano dukrelei 1,9mėn. Pastebėjau, kad silpnai auga plaukučiai... Daug kas sako, kad
kerpa trumpai. Kažkaip man labai gaila visai trumpai nukirpti. verysad.gif
Norėjau pasiklausti, kaip jūs prižiūrite savo vaikučio plaukelius. Iš anksto dėkoju už atsakymus. soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristapukas: 21 kovo 2010 - 09:44
QUOTE(kristapukas @ 2010 03 21, 11:43)
Sveikos mamytės! 4u.gif 
Mano dukrelei 1,9mėn. Pastebėjau, kad silpnai auga plaukučiai... Daug kas sako, kad
kerpa trumpai. Kažkaip man labai gaila visai trumpai nukirpti.  verysad.gif
Norėjau pasiklausti, kaip jūs prižiūrite savo vaikučio plaukelius. Iš anksto dėkoju už atsakymus.  soske.gif

o tai jus norit kad 1,9 men mergaite jau su kasom butu?
ateis laikas ir uzaugs tie plaukuciai. o kirpti trumpai tai cia bobuciu ismislas doh.gif
del prieziuros, tai visiskai nieko nedarau, netgi neplaunu su sampunu, vandenuko uztenka (2,1men mano dukrelei), veliau naudosim sampuniuka.
Atsakyti
as abiem vaikam nuo gimimo naudoju GENERA prausikli
Atsakyti
QUOTE(kristapukas @ 2010 03 21, 10:43)
Sveikos mamytės! 4u.gif 
kerpa trumpai. Kažkaip man labai gaila visai trumpai nukirpti.  verysad.gif
Norėjau pasiklausti, kaip jūs prižiūrite savo vaikučio plaukelius. Iš anksto dėkoju už atsakymus.  soske.gif

nu nemanau, jog labai daug ilgakasių tokio amžiaus yra g.gif ateis laikas ir galėsit džiaugtis tomis kasomis mirksiukas.gif tikrai nereikia kirpti ar ten skusti plikai, baisiau ir būt negali, kam tą vaiką traumuot schmoll.gif
priežiūra tai juk pas visus elementari - plovimas, šukavimas...
Atsakyti