Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio plaukų priežiūra

Naudojom "Chicco" veliau pabandžiau "hipp" ir dabar nusipirkau "Johnson"

tai Johnson pats prasčiausias doh.gif ir akis graužia nuo jo.
Atsakyti
as savo mazajam galva plaunu su rusisku sampunu karapuz smile.gif labai skaniai ilgai medum kvepia ir plaukai svelnus, geriausia kad gerai issiplauna nes plaukus plaut tai mum didziausia kancia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristapukas @ 2010 03 21, 10:43)
Sveikos mamytės! 4u.gif 
Mano dukrelei 1,9mėn. Pastebėjau, kad silpnai auga plaukučiai... Daug kas sako, kad
kerpa trumpai. Kažkaip man labai gaila visai trumpai nukirpti.  verysad.gif
Norėjau pasiklausti, kaip jūs prižiūrite savo vaikučio plaukelius. Iš anksto dėkoju už atsakymus.  soske.gif

Vieni gimsta jau su kasom, kiti pliki - tai tikrai neturi itakos tam, kokia plaukuciai bus vaikiukui paaugus. Kirpti ar juo labiau skusti tikrai nereikia, nes jau senokai visi sako, kad mitas, jog tai padeda atsiauginti geresnius plaukus.
Mano leliaus plaukai irgi labai letai augo - taip norejosi, kad butu ilgesni ir grazesni. O buvo praktiskai plikas. Ir tik nuo 2,5 men. kai pradejo varyti - tokiu greiciu, kad kasdien pokytis matosi. Manau ir tavo mergytei prades augti - luktelk truputi. 4u.gif
As plaunu kas antra karta su vaikisku muiliuku, o siaip tik su vandenuku. Taip man gimdymo namuose patare...
Atsakyti
QUOTE(dkontvainiene @ 2010 03 21, 10:34)
as abiem vaikam nuo gimimo naudoju GENERA prausikli

mes GENERA šampūną thumbup.gif nuo gimimo. superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2010 03 10, 00:37)
as tai jonhsons naudoju,mano vaikui tinka

mūsiškiui irgi šitas tinka.
Atsakyti
Ačiū, už atsakymus. ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristapukas: 22 kovo 2010 - 16:57
apie plaukučius kirpti ar ne yra tema,gal rasite daugiau atsakymų http://www.supermama...howtopic=218527 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 22 kovo 2010 - 21:40
naudoju įvairius,jonsons,tindi,sebamed smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 22, 21:42)
naudoju įvairius,jonsons,tindi,sebamed  smile.gif

mes taip pat yvairius 4u.gif
Atsakyti
Mes Johnsons naudojam,bet pasiskaiciau ne kokiu atsiliepimu,tai gal bandysiu kito ieskot ax.gif
Atsakyti
Pirkau dabar Hipp sampuna. nu raso, kad be jokiu visai priedu...sunku tuo patiketi, vistiek bus kazkokiu konservantu ideta, na bet gal maziau nei kokiam Avent doh.gif ir Avent mums ielektrina plaukucius. Jonsonas man labai skaniai kvepia, siaip neblogai isplaudavo galvyte.
Atsakyti
http://www_sos03_lt/...ntys_chemikalai Straipsniukas Johnson fanėms, jokių ašarų.... thumbup.gif
O nuoširdus patarimas mamoms bent dėl vaikučių pasidomėti ekologiška kosmetika, urtekram šampūnas, natūralus, ekologiškas, be jokių šh ir tikrai nekainuoja kosminių pinigų, tuo labiau yra kiekiai 500ml, apie 30lt, nėra brangu.
Kam atrodo tik placebas ta eko kosmetika galiu pasakyt, kad pati turiu nuo vaikystės begalę alergijų, jei ne eko kosmetika turbūt tektų praustis tik po vandeniu...
Labai apmaudu, kad dar likęs tas posovietinis stereotipas, kad jei vaikiška, tai mažiau kenkia, patikėkit, prekybininkams nusišikt ant jūsų lelių, vaikiška kosmetika, vaistinių asortimentas, lietuviška kosmetika yra vienas ir tas pats didelis šh, kas kad viename šampūne iš prekybcentrio asortimento nėra parabenų ar SLS, vietoj jų nesertifikuota kosmetika įdės kito šh, ne mažiau kenksmingo.
Papildyta:
QUOTE(Rhealife @ 2009 03 10, 16:55)
Mes Weleda ir tik Weleda  thumbup.gif  Ir sampuna ir dusho zele ir dantu pasta ir muiliukas nuo gimimo.

Kadangi tai yra kol kas vienintele naturali priemone kuria radau vaikams. Kitose yra visokiu negeru medziagu kaip parabenai, konservantai ir pan.
Cia kitos mamos idomiai sneka, svarbu plaukuciai butu purus. Man rods svarbiau sveikas vaikas, kad kuo maziau chemikalu i vaiko organizma papultu..  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Tik man už weledą kur kas švelnesnė kosmetika atrodo urtekram smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 26 birželio 2011 - 11:06