Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio plaukų priežiūra

Mes johnsons sampuna, vonios putas, kremuka odelei patepti po maudyniu... nuo pat gimimo patiko tai ir nekeiciam blink.gif
Atsakyti
labai geros priemones yra WELEDA firmos, naturalios be konservantu, parabenu ir pan.
Atsakyti
mes naudojame sampuna vaikams oriflaimo firmos nu jis negrauzia akyciu
Atsakyti
katik isbandem margaritos braskyte vaiku plaukuciams, visai man patiko thumbup.gif seip naudojom visa laik avento 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojam johnsons sampuna.
Atsakyti
mes nuo gimimo naudojom avent prausiklį galvytei ir kūneliui, daug malonesnis man jis už sebamed, bet maloniausias neseniai atrastas weleda baby su medetkom atrodo. malonus, ir noriu tikėti, kad gal su mažiau sintetinių priedų.
Atsakyti
Mes irgi bandem johnsons baby linija, bet visai nepatiko, nei sampunas, ne duso zele, nei aliejukas, niekas.. Dabar naudojam NEUTRAL duso zele ir sampuna. Esu patnekinta. Jis be jokiu priedu ir t.t., nealergizuoja.. Mums jis patinka wink.gif
Atsakyti
Naudojom AVENT 2in1 sampunas ir kuno prausiklis, labai geras! Dabar nusipirkom Hipp 2in1. Patenkinti smile.gif
Atsakyti
labas rytas,
naudojome MARGARITOS braskytes sampuna - patiko, dabar naudojame KOSMELITOS ramuneliu, negrauzia akyciu - sis labiau patinka. JOHNSONS - nepatiko, gerai plaujuciu neisplauna.
Atsakyti
Baby Sebamed viena is geriausiu priemoniu smile.gif Ir nieko kito nenorim
Atsakyti
Mes iki siol naudojom FARMASI baby care,bet kazko man nebepatinka.Galvytes oda pasidare sausa.Galvoju koki pakeist g.gif
Atsakyti
Mes nuo gimimo naudojame Leonor Greyl firmos putas. Jos ir kunui ir plaukiukams. smile.gif
Atsakyti