Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio plaukų priežiūra

Mes naudojam AVENT.Turiu nupirkus jonsons,kelis kart išploviau,nepatinko jis man schmoll.gif
Atsakyti
Jonsons nepatiko, visai nieko sebamed ir himalaya.
Atsakyti
Mums jau 1,3 m , ir mes nuo gimimo naidojam AVENT> jis tinka ir galvytei plauti ,ir kuneliui. Nu mums jis supperinis thumbup.gif thumbup.gif , labai skaniai kvepia , negrauzia akyciu,plaukuciai svelnuciai lieka. Bent kol kas nezadam i nieka kita keisti 4u.gif . Be to, jo ilgam uztenka ( prausiames 2 kart i savaite - nesam murziukai biggrin.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojam nuo gimimo tik sampuniuka Avent. thumbup.gif
Bandem ir Jonson sampuniuka, tiko tik tas, kuris buvo pirktas Anglijoje, kuri pirkomLietuvoje, teko ismest, nes atrode, kad visisaki kitas sampunas, nei naudojom pries tai(pirkta Anglijoje).
Atsakyti
o mes nuo gimino naudojam lietuvišką Tindi muiliuką ir lietuvišką Tindi šampūną - mums jis tinka ir patinka. Kartais mes pačios, mamos, persistengiame su tais šampūnais ir prausikliais - aš laikausi nuomonės - kuo mažiau tuo sveikiau rolleyes.gif
Atsakyti
Mes naudojam Chiko
Atsakyti
Mes naudojam Jonsons ir jis mums geras 4u.gif Nesuprantu kuo jis nepatiko kitoms mamoms? g.gif
Atsakyti
aha man irgi idomu kodel kitoms mamoms nepatiko Johnsons baby sampunai? mums jis super tinka ir patinka thumbup.gif ir plaukuciai tokie svelnuciai, blizga, nesivelia thumbup.gif
Atsakyti
Mes Weleda ir tik Weleda thumbup.gif Ir sampuna ir dusho zele ir dantu pasta ir muiliukas nuo gimimo.

Kadangi tai yra kol kas vienintele naturali priemone kuria radau vaikams. Kitose yra visokiu negeru medziagu kaip parabenai, konservantai ir pan.
Cia kitos mamos idomiai sneka, svarbu plaukuciai butu purus. Man rods svarbiau sveikas vaikas, kad kuo maziau chemikalu i vaiko organizma papultu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renateled @ 2009 03 10, 14:52)
Mes naudojam Jonsons ir jis mums geras 4u.gif

Mes irgi naudojam jinsons thumbup.gif
Atsakyti
dabar plaukučius plaunam chicco šampūnu
Atsakyti
Mes naudojam Johnsons ir mums labai geras thumbup.gif
Atsakyti