Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

QUOTE(sayonara @ 2010 04 06, 20:13)

aš dėl ko nesiparinu, tai dėl to, kad vaiką fotkinu.. smile.gif matau tame ne tik fotografinę, bet ir kur kas gilesnę prasmę..smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Duoma @ 2010 04 06, 21:59)
PARARARARAM !

visos labai patiko !
Atsakyti
Aciu už pastabas mano foto - merginai su "beisbolke" smile.gif
Dabar patarimo noriu tuo klausimu. Sauleta diena, vaikas kepure su snapeliu, seselis krenta ant akyciu. Kaip šešėlio išvengti? Blykstę naudoti, koki nors šviesos reflektoriu ax.gif ar dar yra kokia gudrybe?
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2010 04 07, 11:01)
Aciu už pastabas mano foto  - merginai su "beisbolke" smile.gif
Dabar patarimo noriu tuo klausimu. Sauleta diena, vaikas kepure su snapeliu, seselis krenta ant akyciu. Kaip šešėlio išvengti? Blykstę naudoti, koki nors šviesos reflektoriu  ax.gif ar dar yra kokia gudrybe?

naudociau reflektoriu.. arba pasuk beisbolke wink.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 07, 11:08)
naudociau reflektoriu.. arba pasuk beisbolke wink.gif

Susiraukus butu kaip slyva jeigu nusukciau snapeli lotuliukas.gif
Atsakyti
Ageza, parodyk savo avatarą didelį, jei tai tavo darbas 4u.gif Miela nuotrauka labai wub.gif
Atsakyti
Luknė:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2010 04 07, 12:57)
Luknė:

wub.gif wub.gif ir mergyte ir nuotrauka.

GAl kur esi susidejus vaikuciu foto? Labai butu idomu daugiau pamatyt man ax.gif
Atsakyti
Mamiya C330

parduodu
Atsakyti
Labuks smile.gif

Noriu visoms primint, kad ta garsioji balandžio 10-oji - šį šeštadienį biggrin.gif

Taigis traukinys važiuoja taip:
E877 iš Vln - 11:10;
Vievy - 11:36;
iš Vievio - 11:37;
Kaune - 12:23

Taigis vilnietes Rūta pasitiks Geležinkelio stoty, o kaunietės (tikiuosi aš nebūsiu viena sad.gif ) renkasi 12:45 prie Soboro smile.gif

Na ir paskui draugišku būreliu pasikelsim funikulierium, gal pavyks užkilti ant Prisikėlimo bažnyčios stogo, tadu vėl žemyn į Laisvės alėją (greičiausiai "Miesto sodą", nes ten šviesiausia) - valgyt beigi gert biggrin.gif

p.s. naujai prisijungusioms - čia info apie organizuojamą meetą Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 balandžio 2010 - 12:55
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 07, 12:27)

o dieve kaip noreciau!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
o kodel parduodi? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2010 04 07, 12:54)
p.s. naujai prisijungusioms - čia info apie organizuojamą meetą Kaune  mirksiukas.gif

cool.gif cool.gif cool.gif erzinkities toliau... as visai nenoriu.. nu visai.. nu visai visai.. nei biski.. net.. schmoll.gif

Agnieza, foto man nebloga.. bet spalvinis variantas man asmeniskai visiskia nepriimtinas.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 07 balandžio 2010 - 13:06
QUOTE(antajo @ 2010 04 07, 14:04)
o dieve kaip noreciau!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
o kodel parduodi?  unsure.gif
Papildyta:
cool.gif  cool.gif  cool.gif  erzinkities toliau... as visai nenoriu.. nu visai.. nu visai visai.. nei biski.. net..  schmoll.gif

taigi dvi turi hihihi.gif

nenori, sakai į meetą? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 balandžio 2010 - 13:09
QUOTE(antajo @ 2010 04 07, 12:04)
cool.gif  cool.gif  cool.gif  erzinkities toliau... as visai nenoriu.. nu visai.. nu visai visai.. nei biski.. net..  schmoll.gif

va va..... as irgi visai ne schmoll.gif
Atsakyti