Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

mhm, Nikke - ieškok kažkur turi būti "auto wb" smile.gif paprastai pati susigaudo rawus koreguojanti programa smile.gif
Atsakyti
Bandau ir as dar karta jungtis ax.gif

kazkaip pastaruoju metu retai paimu fotoaparata i rankas, o ir padaryti kadrai netenkina, kuo labiau ziuriu tuo labiau kabinejuosi prie visko blush2.gif
ir siaip visko vyksta, ar is kitos puses paziurejus - nieko idomaus nevyksta, kompas genda, taisomas, vel genda... MB nesiduoda fotofrafuojamas, mazius issisiepia cyyyyyyzzzzzzz tongue.gif vos fotika horizonte pamates ir nori kiekviena kadra pamatyti... svajoju gal per artimiausius metus bus galimybe persikraustyti, ir fotogeniskesne aplinka bus... baigiu persirgti sedejimu FB blush2.gif kai kurias jus ten matau ax.gif

perskaicius tema ikvepimo atsirado, tikiuosi ir liks ax.gif

kai vyko anas skilimas nebuvau dar tiek pazengus, kad cia dalyvauciau blush2.gif bet paskutiniu metu paskaicius pas pradziamokslius visiskai depresija fotografavimui apeme (kai visi tik giria visas is eiles nuotraukas, o as nematau ka jie tokio mato) unsure.gif bijau, kad regresuoti pradesiu blush2.gif

Mano flikr'as http://www.flickr.co...s/35350935@N04/ nieko naujo, per tuos kompo gedimus reik susiziuret kur kas sukelta, nusibodo zolinejimaisi, bet tik ju pastaruoju metu ir fotkinau...

Dar norejau kritikos siai nuotraukai. turiu pakabinta ant sienos ir daug kas giria, na, bet aisku man niekad gerai nebuna... ypac kai mano suvokimas apie fotografija platesnis nei giriancuju blush2.gif
user posted image

O meeto Londone irgi noreciau, bigsmile.gif ax.gif man tinka visos dienos, sekmadienis ne itin, bet tiks jei ka, vakare irgi turbut nevaziuociau blush2.gif ir buciau su mazium ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 05 03, 14:40)
bet paskutiniu metu paskaicius pas pradziamokslius visiskai depresija fotografavimui apeme (kai visi tik giria visas is eiles nuotraukas, o as nematau ka jie tokio mato)  unsure.gif bijau, kad regresuoti pradesiu  blush2.gif

manau, negrazu taip kalbeti.. mes gi ten tik mokomes. ir tu pagyimu tikrai nera daug.. negi ne nuo to jus pradejot, kad turejot vyresniu, kurios pamoko? o mus visos apleidzia, ir paskui skundziasi, kad mes lievas foto dedam..

nu bet daugiau nesipletisu, kad nesipykt smile.gif tik man keista, kad vis ateina kuri buvusi tam paciam pradziamoksly, ir cia skundciasi, kaip ten negerai smile.gif
Atsakyti
Brumbrumai - visada taip bus smile.gif natūralus procesas čia ax.gif

nesipykit tik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 05 03, 17:24)
Brumbrumai - visada taip bus smile.gif natūralus procesas čia  ax.gif

nesipykit tik  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aa, cia turbut kaip mokykloj buna, kai penktokai nemegsta pirmoku ir juos maziais vadina smile.gif o tie pirmokai ziuri i penktokus kaip i dievus smile.gif

as nesipykstu, tik kartais susinervinu smile.gif atsiprasau, kad isikisau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 03 gegužės 2010 - 16:42
na va va - panašiai turbūt , kaip mokykloj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 03, 16:22)

nu bet daugiau nesipletisu, kad nesipykt smile.gif tik man keista, kad vis ateina kuri buvusi tam paciam pradziamoksly, ir cia skundciasi, kaip ten negerai smile.gif

ir vis vien gristam biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 03, 15:22)
manau, negrazu taip kalbeti..  mes gi ten tik mokomes. ir tu pagyimu tikrai nera daug.. negi ne nuo to jus pradejot, kad turejot vyresniu, kurios pamoko? o mus visos apleidzia, ir paskui skundziasi, kad mes lievas foto dedam..

Pasitikslinau ,kad ne pilnatis jau g.gif

unsure.gif tik norejau pasidalinti savo ieskojimais... nieko asmeniskai niekam nesakiau, kad "lievos" nuotraukos ir pan... pasijuokti, pasitycioti tikrai nenorejau ir net nesitikejau, kad kazkas gali taip pagalvoti... pries pora menesiu paskaitinejau tema, na tikrai man nei viena nuotrauka nepasirode idomi, o visi iki vieno tik gyre kaip grazu... unsure.gif po to apsilankymo fotoaparata i rankas buvau paemus vos keleta kartu unsure.gif as esu pozityvus zmogus ir bandau visur izvelgti teigiamus dalykus, tad isiziurejus i kiekviena nuotrauka galeciau kazka pamatyti, ka galima girti, bet bendras vaizdas, pirmas nuotraukos ispudis ne toks... aisku, galima save taip lengvai apgaudineti, kad puikiai fotofrafuoju, kai tik pagyros, bet as pati matau, kad taip nera.... ir atmosfera unsure.gif kai gero norincius tikrai pazengusius i suns dienas isdeda... kad kiekviena karta parasant kas negerai atsiprasyti reikia... tikrai taip buna...
va vakar perskaiciau sia tema ir is karto fotika i rankas paemiau... dar mokytis ir mokytis... tiesiog man dabar tokia stadija... kitokie ieskojimai, dar karta sakau, kad izeisti nieko nesiekiu, nesiskundziu, kad negerai, pyktis tikrai netrokstu, tiesog mano poreikiu nebetenkina pradziamoklsiu pasnekesiai, nors tikrai buna ir idomiu nuomoniu, ir naudingos informacijos 4u.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 05 04, 10:21)
Pasitikslinau ,kad ne pilnatis jau  g.gif

blogai tikslinais...pilnatis pilnatis:)) 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 05 04, 09:28)
blogai tikslinais...pilnatis pilnatis:))  4u.gif  tongue.gif

Kad ziurejau pati i menuli- delcia, na, jau nudile puse g.gif reik tada kalendoriu ziureti tongue.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti