QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 03, 15:22)
manau, negrazu taip kalbeti.. mes gi ten tik mokomes. ir tu pagyimu tikrai nera daug.. negi ne nuo to jus pradejot, kad turejot vyresniu, kurios pamoko? o mus visos apleidzia, ir paskui skundziasi, kad mes lievas foto dedam..
nu bet daugiau nesipletisu, kad nesipykt

tik man keista, kad vis ateina kuri buvusi tam paciam pradziamoksly, ir cia skundciasi, kaip ten negerai
Pasitikslinau ,kad ne pilnatis jau

tik norejau pasidalinti savo ieskojimais... nieko asmeniskai niekam nesakiau, kad "lievos" nuotraukos ir pan... pasijuokti, pasitycioti tikrai nenorejau ir net nesitikejau, kad kazkas gali taip pagalvoti... pries pora menesiu paskaitinejau tema, na tikrai man nei viena nuotrauka nepasirode idomi, o visi iki vieno tik gyre kaip grazu...

po to apsilankymo fotoaparata i rankas buvau paemus vos keleta kartu

as esu pozityvus zmogus ir bandau visur izvelgti teigiamus dalykus, tad isiziurejus i kiekviena nuotrauka galeciau kazka pamatyti, ka galima girti, bet bendras vaizdas, pirmas nuotraukos ispudis ne toks... aisku, galima save taip lengvai apgaudineti, kad puikiai fotofrafuoju, kai tik pagyros, bet as pati matau, kad taip nera.... ir atmosfera

kai gero norincius tikrai pazengusius i suns dienas isdeda... kad kiekviena karta parasant kas negerai atsiprasyti reikia... tikrai taip buna...
va vakar perskaiciau sia tema ir is karto fotika i rankas paemiau... dar mokytis ir mokytis... tiesiog man dabar tokia stadija... kitokie ieskojimai, dar karta sakau, kad izeisti nieko nesiekiu, nesiskundziu, kad negerai, pyktis tikrai netrokstu, tiesog mano poreikiu nebetenkina pradziamoklsiu pasnekesiai, nors tikrai buna ir idomiu nuomoniu, ir naudingos informacijos
Sekmes