mhm, Nikke - ieškok kažkur turi būti "auto wb"
paprastai pati susigaudo rawus koreguojanti programa
Bandau ir as dar karta jungtis
kazkaip pastaruoju metu retai paimu fotoaparata i rankas, o ir padaryti kadrai netenkina, kuo labiau ziuriu tuo labiau kabinejuosi prie visko
ir siaip visko vyksta, ar is kitos puses paziurejus - nieko idomaus nevyksta, kompas genda, taisomas, vel genda... MB nesiduoda fotofrafuojamas, mazius issisiepia cyyyyyyzzzzzzz
vos fotika horizonte pamates ir nori kiekviena kadra pamatyti... svajoju gal per artimiausius metus bus galimybe persikraustyti, ir fotogeniskesne aplinka bus... baigiu persirgti sedejimu FB
kai kurias jus ten matau
perskaicius tema ikvepimo atsirado, tikiuosi ir liks
kai vyko anas skilimas nebuvau dar tiek pazengus, kad cia dalyvauciau
bet paskutiniu metu paskaicius pas pradziamokslius visiskai depresija fotografavimui apeme (kai visi tik giria visas is eiles nuotraukas, o as nematau ka jie tokio mato)
bijau, kad regresuoti pradesiu
Mano flikr'as http://www.flickr.co...s/35350935@N04/ nieko naujo, per tuos kompo gedimus reik susiziuret kur kas sukelta, nusibodo zolinejimaisi, bet tik ju pastaruoju metu ir fotkinau...
Dar norejau kritikos siai nuotraukai. turiu pakabinta ant sienos ir daug kas giria, na, bet aisku man niekad gerai nebuna... ypac kai mano suvokimas apie fotografija platesnis nei giriancuju

O meeto Londone irgi noreciau,
man tinka visos dienos, sekmadienis ne itin, bet tiks jei ka, vakare irgi turbut nevaziuociau
ir buciau su mazium
kazkaip pastaruoju metu retai paimu fotoaparata i rankas, o ir padaryti kadrai netenkina, kuo labiau ziuriu tuo labiau kabinejuosi prie visko
ir siaip visko vyksta, ar is kitos puses paziurejus - nieko idomaus nevyksta, kompas genda, taisomas, vel genda... MB nesiduoda fotofrafuojamas, mazius issisiepia cyyyyyyzzzzzzz
perskaicius tema ikvepimo atsirado, tikiuosi ir liks
kai vyko anas skilimas nebuvau dar tiek pazengus, kad cia dalyvauciau
Mano flikr'as http://www.flickr.co...s/35350935@N04/ nieko naujo, per tuos kompo gedimus reik susiziuret kur kas sukelta, nusibodo zolinejimaisi, bet tik ju pastaruoju metu ir fotkinau...
Dar norejau kritikos siai nuotraukai. turiu pakabinta ant sienos ir daug kas giria, na, bet aisku man niekad gerai nebuna... ypac kai mano suvokimas apie fotografija platesnis nei giriancuju

O meeto Londone irgi noreciau,
QUOTE(Rico @ 2010 05 03, 14:40)
bet paskutiniu metu paskaicius pas pradziamokslius visiskai depresija fotografavimui apeme (kai visi tik giria visas is eiles nuotraukas, o as nematau ka jie tokio mato)
bijau, kad regresuoti pradesiu
manau, negrazu taip kalbeti.. mes gi ten tik mokomes. ir tu pagyimu tikrai nera daug.. negi ne nuo to jus pradejot, kad turejot vyresniu, kurios pamoko? o mus visos apleidzia, ir paskui skundziasi, kad mes lievas foto dedam..
nu bet daugiau nesipletisu, kad nesipykt
Brumbrumai - visada taip bus
natūralus procesas čia
nesipykit tik
nesipykit tik
QUOTE(Peperoni @ 2010 05 03, 17:24)
aa, cia turbut kaip mokykloj buna, kai penktokai nemegsta pirmoku ir juos maziais vadina
as nesipykstu, tik kartais susinervinu
na va va - panašiai turbūt , kaip mokykloj
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 03, 16:22)
ir vis vien gristam
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 03, 15:22)
manau, negrazu taip kalbeti.. mes gi ten tik mokomes. ir tu pagyimu tikrai nera daug.. negi ne nuo to jus pradejot, kad turejot vyresniu, kurios pamoko? o mus visos apleidzia, ir paskui skundziasi, kad mes lievas foto dedam..
tik man keista, kad vis ateina kuri buvusi tam paciam pradziamoksly, ir cia skundciasi, kaip ten negerai 
Pasitikslinau ,kad ne pilnatis jau
va vakar perskaiciau sia tema ir is karto fotika i rankas paemiau... dar mokytis ir mokytis... tiesiog man dabar tokia stadija... kitokie ieskojimai, dar karta sakau, kad izeisti nieko nesiekiu, nesiskundziu, kad negerai, pyktis tikrai netrokstu, tiesog mano poreikiu nebetenkina pradziamoklsiu pasnekesiai, nors tikrai buna ir idomiu nuomoniu, ir naudingos informacijos
Sekmes
QUOTE(Rico @ 2010 05 04, 10:21)
blogai tikslinais...pilnatis pilnatis:))
QUOTE(bonda @ 2010 05 04, 09:28)
Kad ziurejau pati i menuli- delcia, na, jau nudile puse