Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

QUOTE(Degutė @ 2010 04 20, 09:29)
a čia pavasariui:

Faina smile.gif
Atsakyti
Vasaraite, kaip faina , kad fotkinsi vestuves. ax.gif O sakyk, tų kursų Klaipėdoj nebuvo, kur buvai kažkada minėjusi?
kaip jūs visos patobulėjusios..... vajee.... o man toks įspūdis, kad aš visai neiko nesugebu. Buvau gražioj šaly, bet nieko gero man nesigavo iš tų foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 22 balandžio 2010 - 22:07
Nikkė, tavam kadre sviesos pasigedau, siaip grazu, bet apsvietimo jame truksta

QUOTE(Degutė @ 2010 04 20, 09:29)
a čia pavasariui:

Fainas kadriukas bigsmile.gif

QUOTE(Loreli @ 2010 04 22, 22:54)
Vasaraite, kaip faina , kad fotkinsi vestuves.  ax.gif O sakyk, tų kursų Klaipėdoj nebuvo, kur buvai kažkada minėjusi?
kaip jūs visos patobulėjusios..... vajee.... o man toks įspūdis, kad aš visai neiko nesugebu. Buvau gražioj šaly, bet nieko gero man nesigavo iš tų foto

Ne Loreli, nebuvo ir nebus, kol studijoj negalesim atlikti ND, o cia jau viskas priklauso nuo VV, kada ji isirengs ir ar is vis isirengs verysad.gif Tikrai taves nepamirsau biggrin.gif , jei tik organizuos, pranesiu mirksiukas.gif

O dabar dar toks klausimas, kiek atminties korteliu imat vestuvems ir kokio dydzio blush2.gif Nes itariu kadru tikai nemazai padarot. Ir dar, kazin ar issiversciau su viena baterija, vakarines dalies nebus, tai praktiskai fotografuosiu pries ceremonija, ceremonija, apie val sesija ir per oficialius pietus
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 04 23, 08:56)
Ne Loreli, nebuvo ir nebus, kol studijoj negalesim atlikti ND, o cia jau viskas priklauso nuo VV, kada ji isirengs ir ar is vis isirengs verysad.gif Tikrai taves nepamirsau biggrin.gif , jei tik organizuos, pranesiu mirksiukas.gif

kaip gaila, kad nėra, taip kažkokių kursų reikėtų. Patalpas paprastas tai ir aš turėčiau kursams, bet studijos aišku, ne. O VV darys tose naujose patalpose studija? tada negreit bus ...
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 04 23, 08:56)
O dabar dar toks klausimas, kiek atminties korteliu imat vestuvems ir kokio dydzio blush2.gif Nes itariu kadru tikai nemazai padarot. Ir dar, kazin ar issiversciau su viena baterija, vakarines dalies nebus, tai praktiskai fotografuosiu pries ceremonija, ceremonija, apie val sesija ir per oficialius pietus

Tysiau laptopą, kol vieną fotkinau, kitą kėliau į kompą. Tuėjau dvi po 4GB ir vieną 2Gb.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 23 balandžio 2010 - 12:27
QUOTE(Sadi @ 2010 04 23, 11:27)
Tysiau laptopą, kol vieną fotkinau, kitą kėliau į kompą. Tuėjau dvi po 4GB ir vieną 2Gb.

Astiek pat turejau, tik be laptopo g.gif

Tiesa, gal zinot, kokia programa pasiziureti bendra nuotrauku kieki nikonuose. Arba as akla,arba opanda man nerodo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 23 balandžio 2010 - 18:22
QUOTE(wyshnia @ 2010 04 23, 19:19)
Astiek pat turejau, tik be laptopo g.gif

Tiesa, gal zinot, kokia programa pasiziureti bendra nuotrauku kieki nikonuose. Arba as akla,arba opanda man nerodo sad.gif

Aš žiūriu su PhotoMe (jei čia klausi, kiek su nikonu jau padaryta kadrų)...
Atsakyti
Sveikos, nezinau ar i tema, bet pabandysiu biggrin.gif
Gal zinot kokia nelabai sudetinga programele, su kuria galeciau minimaliai apdirbti nuotraukas (kontrasta padidinti, pamazinti, pasviesinti ir t.t.) ir uzdeti remelius tokius juodus, arba baltus krastelius?
Atsakyti
Nebereikia, jau radau kazka panasaus ko ieskojau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras visiems mirksiukas.gif
Noriu prisijungti prie jūsų fotografių būrelio ax.gif 4u.gif Neseniai įsigijome fotoaparatus. Noriu išmokti bent pradžiai, žinoti kas yra kas fotografijoje. Tėtis labai domisi fotografija, mokosi internete. Perka žurnalą "Fotografija" , jis jau daug žino, aš nieko 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 23, 23:08)
Labas vakaras visiems  mirksiukas.gif
Noriu prisijungti prie jūsų fotografių būrelio  ax.gif  4u.gif  Neseniai įsigijome fotoaparatus. Noriu išmokti bent pradžiai, žinoti kas yra kas fotografijoje. Tėtis labai domisi fotografija, mokosi internete. Perka žurnalą "Fotografija" , jis jau daug žino, aš nieko  4u.gif  doh.gif

Sveikute, malonu, kad domiesi fotografija, bet si tema yra pazengusiems, vargu ar kuri prisiims tave nuo pagrindu mokyti g.gif Siulyciau nueiti i "Fotografijos pradziamoksli", kur manau gausi daug labai naudingos informacijos ir praktikos atlikdama namu darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 23 balandžio 2010 - 22:16
Vika 12, si tema yra pazengusiems fotografijoje mirksiukas.gif Jei tik pradedi uzsku pas pradziamoksles
Atsakyti