Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

Citra - man Tavo auto ir taip ir ne... dar nžn į kurią pusę labiau... bet atspalvį tai keisčiau, gal ne visai pagal foto GRAFO laugh.gif nurodymus, bet į jb, tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

kazi i o tokius i dangu priima..

user posted image

junciausi ir as tada..
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 02, 09:32)
Bet... sujungiu juos abu ir žiūriu į savo darbus ir verkt norisi kaip aš su laptopu nuotraukas gadinau verysad.gif Eina peklon doh.gif  Jb tokios aštrios per daug kontrastingos..spalvotos irgi per agresyvios doh.gif Na bet džiaugiuos, kad dar tik ankstyvas pavasaris ir tik savo kadrus gadinau smile.gif

dabar jau ir as bijau i savo foto per normalu monika paziuret doh.gif

sveikos atvykusios, merginos 4u.gif truko cia jusu biggrin.gif

Citra, o man oda labiausiai uzkliuvo blush2.gif kazkiek tuos defektelius naikinciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 02, 12:18)
labas  4u.gif

junciausi ir as tada..

greičiau į pragarą už geidulingumą laugh.gif

sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 02, 11:18)
labas  4u.gif

user posted image

junciausi ir as tada..

be šansų. tokias gundytojas tiesiai pragaran ir dar su pagreičiu, kad trinktelėtų.. schmoll.gif

p.s. užeik smile.gif

Citra, suprantu Tavo motyvus dėl sepijos, bet... nu negaliu aš.. bigsmile.gif mano galva 99,99 proc. atvejų sepia yra naudojama ne vietoje ir ne pagal paskirtį. bet čia tik mano asmeninė nuomonė, praktiškai ant vienos rankos pirštų skaičiuojami atvejai, kai man asmeniškai sepia tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 04 02, 11:19)
Citra, o man oda labiausiai uzkliuvo blush2.gif kazkiek tuos defektelius naikinciau smile.gif

O taip,pastebejau, reikes apvalyt smile.gif

Na ok, kad neniurint pavasario nuotaiku, truputi nuotaikingesnis variantas biggrin.gif
Niu jau grynas angelas, tik sparnu ir aureoles betruksta ar ne? biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2010 04 02, 11:22)

Citra, suprantu Tavo motyvus dėl sepijos, bet... nu negaliu aš..  bigsmile.gif mano galva 99,99 proc. atvejų sepia yra naudojama ne vietoje ir ne pagal paskirtį. bet čia tik mano asmeninė nuomonė, praktiškai ant vienos rankos pirštų skaičiuojami atvejai, kai man asmeniškai sepia tinka biggrin.gif

Sutinku, sepia labai slidus dalykas, ir man labai retais atvejais ji patinka ir tinka. Pati jos faktiskai nenaudoju, bet vat siam variantui, na tiesiog ja man intuityviai cia norejosi deti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 02 balandžio 2010 - 11:26
QUOTE(*Citra* @ 2010 04 02, 11:24)
Niu jau grynas angelas, tik sparnu ir aureoles betruksta ar ne?  biggrin.gif

och, gudri lapė, prisitaikai prie visuomenės nuotaikų biggrin.gif biggrin.gif

man patinka kadruotė, kaklas, plaukai. nepatinka naudotas action'as.
beje, apie jį. suprantu, kad jis daug kam patinka, bet jis paprastai daro visas nuotraukas panašias ar vienodas.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 02, 11:30)
och, gudri lapė, prisitaikai prie visuomenės nuotaikų biggrin.gif biggrin.gif

man patinka kadruotė, kaklas, plaukai. nepatinka naudotas action'as.
beje, apie jį. suprantu, kad jis daug kam patinka, bet jis paprastai daro visas nuotraukas panašias ar vienodas.

As jau esu persirgusi sio action'o liga, nors jis visdar man patinka. O cia naudotas buvo gudrybes tikslais: kad paslept isdegimus desinej pusej- per arti lango buvau, veidukas ir kaklas vietom padege rolleyes.gif
P.S. kazkaip ziuriu pastaruoju metu vis maziau actionu naudoju,tik ypatingais atvejais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 02 balandžio 2010 - 11:36
sakot i pragara.. niu gerai bus ir pragare smile.gif bile tik veiksmo butu biggrin.gif

Citra, man pirmas auto visai gerai..
o angeliskas tai nzn.. man kazkodel truksta ten kazko, simetrijos gal.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2010 04 02, 11:32)
P.S. kazkaip ziuriu pastaruoju metu vis maziau actionu naudoju,tik ypatingais atvejais.

bręsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 02, 11:39)

Priimu kaip komplimenta rolleyes.gif O siaip is tikro kuo toliau,vis labiau norisi naturalumo.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 02, 11:39)

vadinasi man iki brandos dar labai toli biggrin.gif

Atsakyti