Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Sveikos! Man su pirmu nestumu pradejo matytis nuo 4 menesio smile.gif wub.gif
Atsakyti
Su pirmu nestumu pasimate apie 4-5men, bet sikart, as jau dabar matau savo "pilvuziuka" doh.gif nors vyras sako nenusisnekek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 20 spalio 2011 - 13:03
nuo 10 sav jau as maciau tongue.gif
Atsakyti
as kai laukiausi dvynuku, jau po 1 men. pilvelis issipute... is kart + 5 kg. prisidejo...Vyras juokesi kad atrodau kai 3 men. nescia lotuliukas.gif ir pasirodo tai buvo pirmieji daugiavaisio nestumo pozymiai blush2.gif dar neatlikus echo ax.gif
Atsakyti
Su pirmuoju net nepamenu kada islindo pilvukas g.gif , o dabar jau tikrai matosi,net vyras vis prieina paziuri,paglosto ir sako jau auga auga ax.gif
Papildyta:
Su pirmuoju net nepamenu kada islindo pilvukas g.gif , o dabar jau tikrai matosi,net vyras vis prieina paziuri,paglosto ir sako jau auga auga ax.gif
Atsakyti
Man nuo 5 su puse mėnesio pradėjo matytis. smile.gif
Atsakyti
user posted image smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinakun22: 18 lapkričio 2011 - 18:30
Sveikutes, man 24m. laukiuosi pirmo vaikelio turiu sioki toki virssvori sveriu 83kg ugis 174cm blush2.gif tai tas pilvukas ir taip yra o kai prades didet dar daugiau jauciu ilgai reiks laukti ax.gif
Atsakyti
Mano nestumui taip pat dar tik pati pradzia 5 savaites, o pilvas gerokai išsiiputes...
Atsakyti
mums jau 24sav,tai pilvelis jau ojojoj smile.gif Vyras juokiasi,kad tuoj negales apkabint smile.gif) o pradejo rysket nuo kokios 10sav kogero,bet pati sau atrodziau,kaip sociai sociai privalgius smile.gif)
Atsakyti
man jau eina 17 savaite ir pilvelis jau nemazas,nors svorio nepriaugau visai,nes ilgai kankino toksikoze 4u.gif
Atsakyti
Kažkur nuo 9 sav aš viena pradėjau matyti ir jausti pilvuką, nuo 12 sav jau ir vyras pamatė ax.gif

Aplinkiniai dar nepastebi mirksiukas.gif
Atsakyti