QUOTE(VOLPEX @ 2009 01 13, 20:08)
Dar karta paaiskinu savo poziuri, jog kiekvienas musu turi teise elgtis vienaip ar kitaip, taciau butent musu veiksmai ir atspindi/isreiskia musus jausmus ar poziuri i vienus ar kitus asmenis ar reiskinius bei daznai sukelia/issaukia/pakeicia kitu poziuri ar jausmus mums. Butent tiek pakvietimas tiek atsisakymas buti kriksto tevais ne tik atskleidzia musu, bet taip pat ir kitiems sukelia tam tikrus jausmus, ir tai turi buti ivertinama pries priimant sprendimus kviesti kriksto tevus ar sutikti jais buti.
Beje, jusu partneris taip pat turi teise pasirinkti ar gristi i jusu siuloma lova ar geriau pasirinkti kitos (-o) pasiulytaja, nes '[n]e viskas turi buti taip, kaip tu uzsimanai. Tavo teise siulyti, kitu teise sutikti arba atsisakyti ir ne tau spresti ar ju atsisakymo motyvai yra rimti.'
beje, tokiu atveju nereiketu jaustis iskaudinta, juk jus ne kokia 'islepinta mergicka'.
Beje, jusu partneris taip pat turi teise pasirinkti ar gristi i jusu siuloma lova ar geriau pasirinkti kitos (-o) pasiulytaja, nes '[n]e viskas turi buti taip, kaip tu uzsimanai. Tavo teise siulyti, kitu teise sutikti arba atsisakyti ir ne tau spresti ar ju atsisakymo motyvai yra rimti.'

kadangi esame susituoke, tai vyras yra "isipareigojes" man. Lygiai taip pat ir tavo brolis yra "isipareigojas" savo zmonai, zmogui su kuriuo sukure seima ir planuoja savo gyvenima. O tu vietoj to, kad atsizvelgtumei i tai, keli scenas, kad viskas vyksta ne pagal tavo scenariju.
nu atsisake man pusbrolis buti mano vaiko krisktateviu ir ka man dabar ji prakeikti reikia? Bendraujame kaip bendrave ir tiek - as pasiuliau, jisai turedamas tam priezasciu atsisake ir viskas, istorija pamirsta.
QUOTE(VOLPEX @ 2009 01 13, 20:08)
p.s. mano planai del vaiku - ne sios temos objektas.
is dalies ir sios. Jeigu planuojate tureti daugiau vaiku, tai kodel vieno krikstateviais negalejo buti brolis su zmona, o kito sese su vyru? Ar cia buvo grynai principo reikalas?
QUOTE(l'eau @ 2009 01 13, 20:20)
aš manau kad negažu tėvam nurodinėt ką imti krikšatėviais. juk vaikelis - vyro brolio žmonos, todėl natūralu, kad ji nori jog vienas krikšto tėvų būtų jos šeimos narys.
lygiai taip pat ir tevams negrazu putotis ir kelti isterijas, jeigu kiti atsisako. Tai yra ju reikalas ka ir kada jie sutiks ar nesutiks krikstyti.