QUOTE(Kristiniux @ 2011 06 13, 15:03)
pilnai Jus suprntu,kad norit seserį kviest į kūmas

bet įsivaizduokit db atvirkštinį variantą, vyro brolis krikštija savo vaiką ir kviečia tik Jūsų vyrą,o Jūs liekat už borto, tai ar smagiai jausitės, nebūtų nuoskaudos
manau čia ne esmė tame ar liksi už borto ar ne, čia gi svarbu kas tuo vaiku rūpinsis ir krikščioniškai auklės, nuoskaudų tikrai neturi likti, nesuprasčiau jei mano vyro brolis su žmona pasirinktų mane, o ne žmonos sesę, gi seserį pažįsta visą gyvenimą, o aš iš dalies svetimas žmogus, na nebent būtume labai artimos drauges.
Pas mane giminėj ir tėtės ir mamos nuo senų senovės, vienas krikštatėvis būdavo iš žmonos pusės, kitas iš vyro, nebūtinai giminės. Ir kažkaip nelabai įsivaizduoju, kad kitaip gali būti, nebent krikštijantys vyras ir žmona būtų labai artimi abudu mums su vyru. Dabar labai daug šeimų skiriasi ir tikrai manau neretas atvejis, kad vienas iš krikšto tėvų nustoja bendrauti su krikšto vaiku, nes išsiskyrė. O dabar ir aš ir sesės turim po dvi šeimas, kurios mumis rūpinasi, na aišku kai suaugom dėmesio mažiau, bet tai normalu, o vaikui kuo daugiau mylinčių žmonių tuo geriau