Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(renatele @ 2007 11 11, 12:12)
jei nesunku pakomentuok placiau galimus genetinius tyrimus?
Mano vyro sperma ICSI'ne, pirmas IVF nepavyko, snaigutes nesidalijo, bet niekas nesiule jokiu genetiniu tyrimu?

jis daromas vyrui. gal tiesiog jums nereikia tokio tyrimo. gydytojos paklausk.

mano vyrui rekmendavo gydytoja pasidaryt dėl laaabai mažo skaičiaus spermiukų.
tai kraujo tyrimas. pagal siuntimą darėsi santariškėse. kažkur privačioj klinikoj lyg ir daro. kurioj tiksliai - nežinau.
atsakymo laukė 1,5 mėn. šiaip jis brangokas. klinikoj, kur dabar lankaus sakė, kad apie 400 lt dabar kainuoja. mes darėm prieš 2 metus.

QUOTE(Planuojanti @ 2007 11 11, 13:15)
Apie sitoki sindromaka kaip ir neteko girdet  blush2.gif

reta chromosominė anomalija, dėl kurios labai maža tikimybė susilaukt vaikų. jei ir įmanoma, tai yra didelė apsigimimų arba persileidimo tikimybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doris: 11 lapkričio 2007 - 18:47
Doris, o gal prisimintum kiek spermiuku buvo, kad siunte šiam tyrimui? Ir ar siuntimas buvo konkreciai šiai ligai nustatyti, ar tiesiog kariotipas tai parodė?

4u.gif

QUOTE(doris @ 2007 11 11, 19:43)
jis daromas vyrui. gal tiesiog jums nereikia tokio tyrimo. gydytojos paklausk.

mano vyrui rekmendavo gydytoja pasidaryt dėl laaabai mažo skaičiaus spermiukų. 
tai kraujo tyrimas. pagal siuntimą darėsi santariškėse. kažkur privačioj klinikoj lyg ir daro. kurioj tiksliai - nežinau.
atsakymo laukė 1,5 mėn. šiaip jis brangokas. klinikoj, kur dabar lankaus sakė, kad apie 400 lt dabar kainuoja. mes darėm prieš 2 metus.
reta chromosominė anomalija, dėl kurios labai maža tikimybė susilaukt vaikų. jei ir įmanoma, tai yra didelė apsigimimų arba persileidimo tikimybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 12 lapkričio 2007 - 10:33
merginos,ar buvo kuriai,be manes,kad neapsivaisintu kiausialastes g.gif .ar as cia viena tokia nenormali? g.gif .baisu man verysad.gif
Atsakyti
redute, kai siuncia genetiniams tyrimams juk daro kariotipa ir Y chromosomos delecija, is pastarojo tyrimo man atrodo ir nustato ar yra kokiu pakitimu ar klainferterio sindromas 4u.gif anksciau maniau, kad su klainferteriu yra visiskas nevaisingumas... g.gif

QUOTE(redute @ 2007 11 12, 11:33)
Doris, o gal prisimintum kiek spermiuku buvo, kad siunte šiam tyrimui? Ir ar siuntimas buvo konkreciai šiai ligai nustatyti, ar tiesiog kariotipas tai parodė?

4u.gif

Papildyta:
nei vieno karto neasivaisino? nei viena kiausialaste?

QUOTE(GONZA @ 2007 11 12, 12:06)
merginos,ar buvo kuriai,be manes,kad neapsivaisintu kiausialastes g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 12 lapkričio 2007 - 12:21
QUOTE(euromergele @ 2007 11 12, 13:18)
redute, kaisiuncia genetiniams tyrimams juk daro karotipa ir Y chromosomos delecija, is pastarojo tyrimo man atrodo ir nustato ar yra kokiu pakitimu, klainferterio sindromas  4u.gif  anksciau maniau, kad su klainferteriu yra visiskas nevaisingumas...  g.gif

Vat man tas ir idomu, visada maniau, kad su genetikos probl. arba išvis nėra spertatozoidu arba labai pavieniai. tai tipo ne mums. O jei "tik" Y chromosomos pakitimai buvau isitikinusi, kad vienintelis galimas vaiko paveldimumas - tokios pat nevaisingumo problemos ir viskas. bet cia merginos rašo apie persileidimus ir apsigimimus.... blink.gif g.gif
Atsakyti
nu zinok man rodos gali but ivairiu genetiniu sutrikimu, netgi toks (ne su nuline sperma),kad gali buti kazkokie Y chromosomos sutrikimai, dalinis nevaisingumas, bet tai reikstu 50-50... (velgi jokio atsakymo, prognozes kiekvieno embriono atveju). nu ir abieju kariotipavimas duoda kazkokius atitikimus, neatitikimus...sudetingas mokslas biggrin.gif

QUOTE(redute @ 2007 11 12, 13:22)
... O jei "tik" Y chromosomos pakitimai buvau isitikinusi, kad vienintelis galimas vaiko paveldimumas - tokios pat nevaisingumo problemos ir viskas. bet cia merginos rašo apie persileidimus ir apsigimimus.... blink.gif  g.gif

Atsakyti
si karta -ne viena neapsivaisino,nors ispunktavo tikrai daug.vyro spermiukai itin geros kokybes,sake,tiesiog aplipe ta kiausialaste,bet..........Gydytoja sake,kad cia ir bus tas tikrasis imuninis nevaisingumas ir sekanti karta darys ICSI.darys tai darys,bet jei ir jis nepades verysad.gif .Pirma karta apsivaisino kelios,o si karta-ne viena.buvo labai baisu tai isgirst verysad.gif .
Atsakyti
isivaizduoju...bet ka padarysi 4u.gif tikekimes ICSI metu visos kiausialastes bus apvaisintos (manau pades sita papildoma procedura) smile.gif to ir linkiu 4u.gif

QUOTE(GONZA @ 2007 11 12, 13:32)
si karta -ne viena neapsivaisino,nors Gydytoja sake,kad cia ir bus tas tikrasis imuninis nevaisingumas ir sekanti karta darys ICSI...............
.buvo labai baisu tai isgirst verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 12 lapkričio 2007 - 12:36
QUOTE(redute @ 2007 11 12, 10:33)

spermiukai buvo pavieniai. po to dar kartojom tyrimą Usonienės vaisingumo klinikoj. rezultatas buvo tas pats. tada ir nukreipė darytis genetinį tyrimą.

QUOTE(euromergele @ 2007 11 12, 12:19)
redute, kai siuncia genetiniams tyrimams juk daro kariotipa ir Y chromosomos delecija, is pastarojo tyrimo man atrodo ir nustato ar yra kokiu pakitimu ar klainferterio sindromas  4u.gif  anksciau maniau, kad su klainferteriu yra visiskas nevaisingumas...  g.gif

Usonienės klinikoj užtikrino, kad tai visiškas nevaisingumas. kad pastot šansų kaip ir nėra, o jei ir įmanoma kažkaip tai, kaip ir sakiau, apsigimimų arba persileidimo galimybė didelė.
Bogdanskienė (pas ją dabar lankaus), kaip nekeista, paklausė, kodėl nebandom su vyro sperma. bet pasakius, kad jis leidžiasi testosteroną, kažkaip daugiau nebesiūlė.
Atsakyti
Aciu euromergele,reikia atsigaut po tokio sukretimo ir vel bandysim.o taip gerai jauciaus,tiesiog buvau 100% isitikinus ,kad pavyks IVF.o pasirodo iki to net nedaejom verysad.gif .gerai sako,kad negirk dienos be vakaro wub.gif .
Atsakyti
[o darėt genetinius tyrimus?
[/quote]

Taip daremes genetinius tyrimus, nu viskas tvarkoja, norma, jokiu genetiniu nukrypimu. Vat tas ir sunkiausia kai nezinai, kodel taip yra, kai negali ir nezinai kuo gali padeti vyrui. Tad ir vilties dar turim, gal kartais is nieko ir atsiras kazkas stebuklingo.
Atsakyti
Sveikutės, jungiuosi prie jūsų , deje, išsižliumbiau dabar galiu blaiviai mastyti, dar nespėjo viskas susigulėti, vyras nevaisingas sad.gif Viltis DONORAS
Atsakyti