Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Sicily @ 2007 08 23, 11:38)
Ar taptumete kiausineliu donoremis, jei IVF tokiu atveju butu nemokamas?  g.gif

mastau.gif Taip, tapčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 26 rugpjūčio 2007 - 17:15
Oi, kaip čia senai buvau... smile.gif
Gal kas buvote Latvijoje dėl donoro procedūrų (kai reikia vyro - donoro) - parašykite man į AŽ arba čia.
P.S. Merginos, kodėl man rašo, kad Mirėja 'Unregistered'?
Atsakyti
kazin kaip musu Boruzelei07 sekasi? mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 27, 12:09)
kazin kaip musu Boruzelei07 sekasi?  mirksiukas.gif  g.gif

sveika, Euromergele,

Aciu,kad vis teiraujiesi. Sekasi viskas neblogai, gyvenam su vyru grazu gyvenima, kolkas laimingi, nes dar nepradejom, nieko planuoti. Gyvenam ir tikemes, kad Dievulis mums gali kazka ipusti is niekur. Tad tuo klausimu dar su vyru nekalbam, bet manau, kad kazkada ateis ir jam laikas.

O kaip jusu visu mergaites reikalai? Gal kas turit kokiu nors naujienu? Kaip Mireja laikosi?

Atsakyti

sveikos mergaites,
labai bijau sios temos,bet kalbejausi kazkada su vyru jei vis nesiseks icsi tai bandytume donora,tai vis pasiskaitineju kokios naujienos bandant latvijoje pagauti savo gandriuka nestuke.gif bet nemaniau, kad taip sunku kai kuriom susilaukti vaikelio net ir su donoru verysad.gif
taip norisi tiketi,kad viskas bus gerai,bet bijau....prarast tikejima,nes jau po 2 icsi sakiau viskas,gana,o dabar jau ir 3 prasidejo ir vel tikejimas ir baime.... unsure.gif
manau kad jau siek tiek ne y ta tema pavariau blush2.gif
tikriausiai kalta prasidejusi nuotaiku kaita nuo gonalio g.gif
Atsakyti
Kaip sekasi musu kitoms mergaitems? ??Gal kas turit geru naujienu? smile.gif
Pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. wub.gif
Na, as ir jau rinkau informacija apie Istaigas kur siulo donorines kiausialastes... Ruosiausi moraliskai .... Bet esu uzsispyrusi ir paskutinio siaudo griebiuosi paskutine minute. Todel, nekreipdama i gyd. patarimus ieskotis donoro, nusprendziau darytis savo 3 IVF.
Pavyko, uzkibo thumbup.gif
Nezinau kiek ilgai mano zirniukas gyvens manyje (nes teplioja labai) verysad.gif bet dziaugiuosi savo tikejimu, dziaugiuosi kad bandziau 4u.gif
Atsakyti
Ir as uz Tolsta laivas laukau kumscius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 10 28, 12:08)
Sveikutes. wub.gif
Na, as ir jau rinkau informacija apie Istaigas kur siulo donorines kiausialastes... Ruosiausi moraliskai .... Bet esu uzsispyrusi ir paskutinio siaudo griebiuosi paskutine minute. Todel, nekreipdama i gyd. patarimus ieskotis donoro, nusprendziau darytis savo 3 IVF.
Pavyko, uzkibo  thumbup.gif
Nezinau kiek ilgai mano zirniukas gyvens manyje (nes teplioja labai) verysad.gif  bet dziaugiuosi savo tikejimu, dziaugiuosi kad bandziau  4u.gif

Ir aš labai džiaugiuosi už tave 4u.gif Linkiu tau didžiausios sėkmės!
Nežinau ar gerai pamenu, bet tavo buvo aukštas FSH, kaip pavyko jį numušti?
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 10 27, 22:06)
Kaip sekasi musu kitoms mergaitems? ??Gal kas turit geru naujienu? smile.gif
Pasidalinkit 4u.gif

Sveikute Boruzele07 (mano likimo drauge;)). O kaip jums su planavimais? Ar jau baiget medu kopinet? Gal jau emetes kokiu nors veiksmu wink.gif

Pas mane nieko naujo, niekaip neprieinu prie 1 IVF, toksolpazmoze koja pakiso.... Tai esam priversti laukti...
Atsakyti
labutis Tolsta laivas,kadangi tik tave cia matau tai su tavim ir noriu kol kas pakalbeti, as cia naujoke ,bet skaiciau viska is pradziu tai labai gerai, kad kazka radau apie donorine kiausialaste,nes man irgi to reikia ,vyras sveikas o as ne sad.gif
Papildyta:
mano problema pirmine amenoreja ,vienintele galimybe donorine kiausialaste ,tik vis nesiryztu ,kazkaip bijau ,kad is pirmo karto nepavyks
Atsakyti
Sveikute.
O kas tau yra? verysad.gif
Na, kaip jau skaitei, yra neblogos istaigos Latvijoje, Rusijoje. Kai kurios merginos jau tapo nestuke.gif thumbup.gif
Papildyta:
Na, kad ispirmo karto nepavyks, tai nieko tokio... svarbu kad kada nors pavyktu 4u.gif O taip ir bus, jei busi stipri ir sieksi savo tikslo. Svarbiausia subresti tam moraliskai. wub.gif
Atsakyti