Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(euromergele @ 2007 01 20, 14:26)
Tu cia rimtai? ar juokais? .....

As RIMTAI!!! Po n-kartiniu IUI, po 2 IVF diagnoze- nekokybiski embrionai ( o ir stimuliacijos sekdavosi sunkai, viena IVF "nuplauke" nes nesuveike vaistai). Paskutiniai gydytojos zodziai "ieskokis donores, gal sesuo gali padeti....". Deja sesuo del ligos padeti negali, mamos kiausides isoperuotos verysad.gif O ir siaip i giminaicius kreiptis nenoreciau. Siuo metu esu ne Lietuvoje, todel paprasiau mamos kad nueitu i jusu organizuojama seminara ir pasiklauytu gal ka naujo apie donoryste isgirs. Deja..... Ji tik pasake:"...zinai, dukrele, tos moterys tokios panasios i tave.... grazios, energingos, drasios, realizuojancios save darbuose, keliaujancios..." Gal todel siame formue ir isdrysau taip tiesmukiskai paklausti del kiausineliu.
Atsakyti
Tolsta laivas, aš iš karto supratau, kad tu rimtai apie tai...pati supranti, kad kitaip ir nepaklausi, na tiesiog paklausei tiesiai šviesiai, na sakykim surizikavai...ir žinoma, kodėl gi nepabandžius...

O Jūs merginos nė viena nesuprasite ką tai reiškia...gali suprasti tik tos merginos, kurias pačias tai liečia.
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2007 01 22, 22:12)
Tolsta laivas, aš iš karto supratau, kad tu rimtai apie tai...pati supranti, kad kitaip ir nepaklausi, na tiesiog paklausei tiesiai šviesiai, na sakykim surizikavai...ir žinoma, kodėl gi nepabandžius...

O Jūs merginos nė viena nesuprasite ką tai reiškia...gali suprasti tik tos merginos, kurias pačias tai liečia.

va būtent, ir manau kad keikviena savaip teisi... tačiau visdėlto būčiau ir už tai, kad būtų donorių, ir už tia, kad būtų vyrų donorų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakyte: 22 sausio 2007 - 21:22
ou....nnnnjo...... bet klausimas be tokio papasakojimo atrode tikrai tiesmukishkas ir nesuprasi rimtas ar nerimtas....o kaip tu isivaizduoji jeigu kuri pasakys taip...ka darysi? ar klausimas buvo retorinis? ar turi plana? nori pazinoti donore, jeigu nenori kreiptis i oficialia klynika?

QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 01 22, 22:00)
As RIMTAI!!! ........

gintarija, nera cia ko piktintis, kad kazhkas nesupras..as nezinau ar tu mane suprastum jeigu as parasyciau forume "merginos..gal galite kuri nors man savo vyro sperma duoti" donoryste yra rimtas dalykas, pasiryzhimas jai ne ka mazhiau rimtesnis..bet jieskant donores forume..mazhu mazhiausiai reik zhinoti ko pati nori ir kaip visa tai atrodys....jeigu nezinai pries uzduodamas klausima..tai nera visai rimta...

pacia problema suprantu kuo puikiausiai..nevisada butina patirti ta pati, kad suprasti kita, bet problemos sprendimo jieskojima...noriu suprasti...ar imanoma rimtai taip susirasti forume donore...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 22 sausio 2007 - 21:35
Euromergele, manau, kad tikrai neįmanoma. Bet tegul žmonės rizikuoja, aš tam pritariu, o gal...Kol nepabandysi, kaip sakoma, nesužinosi...
Atsakyti
Esu tokioje situacijoje kad nezinau nuo ko pradeti... siule klinikas Rusijoje ir LV, bet kaip supratau dabar ji pati abejoja del ten esanciu donoriu (jei teisingai supratau). Gal, tiksliau butu pasakyti, mano zodziai "gal kas gali duoti-parduoti-atiduoti kiausialaste" buvo sauksmas i niekur.... Taciau jei atsirastu moteris kuri sutiktu man padeti as butinai su ja susisiekciau....
Donoryste tai ne IVF, kur viskas sena ir aisku. Atejus i klinikas man gydytoja aiskiai, paveiksliuku pagalba, paaiskino apie IVF.... O su donoryste paliko likimo valiai....
Atsakyti
rizikuoti galima, tik norejau pasakyti, kad pries tai zmogus pats rimtai viska apgalvoti turi....

tiesiog kad paskui nebutu taip " merginos gal norit saldainio" "norim" "gerai, bet as neturiu" ...nu gal supranti ka norejau pasakyti

QUOTE(gintarija @ 2007 01 22, 22:41)
Euromergele, manau, kad tikrai neįmanoma. Bet tegul žmonės rizikuoja, aš tam pritariu, o gal...Kol nepabandysi, kaip sakoma, nesužinosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 22 sausio 2007 - 21:54
QUOTE(euromergele @ 2007 01 22, 21:27)
ar imanoma rimtai taip susirasti forume donore...

na teoriškai tai įmanoma g.gif o gal mes net nepažįstam taip gerai viena kitos ir kažkuri finansų įvaryta į kampą ryžtųsi "parduoti" kiaušialąstes...yra masė tik skaitančių šitą forumą - na tikrai matau teorinę galimybę - ypač iš tų, kurioms vienintelis kelias IVF, o pinigai tarkim paskoliniai....be to, juk tikrai ne kiekviena kiaušialąstėje įžiūri savo vaiką doh.gif
kartą viena iš forumiečių manęs teiravosi, ar negalėčiau ką nors rekomenduoti kiaušialąstės donorystei...neturėjau ką pasiūlyti...jei kas ir atsiras, mes tikrai apie tai nesužinosim - įtariu, kad tą donorę net čia atsirastų norinčių "suvalgyti", o ką jau kalbėti apie kitus žmones...

Kas liečia Tolsta_laivo kreipimąsi - įtariu, kad jis buvo gana desperatiškas....prisipažinsiu, kad ir aš trumpam suabejojau, ar ji nejuokauja, o paskui nuėjau į kitas temas pasiskaityti apie jos bėdas ir tik tada supratau, kad ji rimtai....klausimo pateikimas tikrai buvo nevykęs, jei tai nebuvo tik retorinis nevilties šūksnis...tačiau kaip jau rašiau - normaliai tai aprašius (ką pakomentavo Euromergelė) - kodėl gi ne mirksiukas.gif

Gintarija, nemanau, kad nesuprantam wub.gif Atvirai pasakius daugumai apie tai net pagalvoti baisu.
Atsakyti
ar tu pati tvirtai zinai ko nori? ir ar tu tvirtai esi pasiryzhus tam apie ka kalbi? klausiu labai nuosirdziai...

QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 01 22, 22:44)
Esu tokioje situacijoje kad nezinau nuo ko pradeti...

ne ka tezinau apie paty donorines kiausialastes isgavima, bet kiek man logika diktuoja tai lygiai tas pats kas ir IVF
Atsakyti
[quote=euromergele,2007 01 22, 22:58]
ar tu pati tvirtai zinai ko nori? ir ar tu tvirtai esi pasiryzhus tam apie ka kalbi? klausiu labai nuosirdziai...

Zinau tik viena, noriu buti Mama (kaip ir jus visos). Reikejo daryti kiausintakiu praeinamumo nuotraukas- dariausi, reikejo laporaskopijos- dariau, reikejo antros- dariau antra, reikejo IUI- dariau daug kartu, reikejo IVF- dariau, reikejo leistis vaistus (nuo mazens bijau svirkstu)- leidausi pati ir i raumenis ir i paode.... Reikia donoro- ieskau donores. Zinau kad tai ne vaistas ar daiktas ir parduotuveje nenusipirksiu, nepribegsiu prie bet ko ir nepaprasysiu kiasialastes verysad.gif Man ir paciai nesmagu buti tokioje situacijoje.... Vis sukasi galvoje mintys "ka daryti ka daryti...." Prasau, supraskite mane teisingai.....
Atsakyti
[quote=Daiva,2007 01 22, 22:48]
na teoriškai tai įmanoma g.gif o gal mes net nepažįstam taip gerai viena kitos ir kažkuri finansų įvaryta į kampą ryžtųsi "parduoti" kiaušialąstes...yra masė tik skaitančių šitą forumą - na tikrai matau teorinę galimybę - ypač iš tų, kurioms vienintelis kelias IVF, o pinigai tarkim paskoliniai....be to, juk tikrai ne kiekviena kiaušialąstėje įžiūri savo vaiką doh.gif

Na aš kiaušalastėje tikrai neįžiūriu vaiko ir tikrai manau galėčiau padovanoti, bet ne dėl finansinių paskatų ax.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes,mediciniskai kiausialaste tai tik oragano dalis,lastele ar darkzkaip,tad jai reiktu but donore,kode gi ne?? zinant ,tai kad tai padetu kazkuriai moteriai tapti mama,dar klausimas ar Lietuvoje vaisinimo klinikose ner donoriu? smile.gif pritariu toms kurios nemano kad kiasialaste tai jau busimas kudikis,kas liecia vaikus manau nebutina jiems pasakot kokiu budu ar tai keliu atsirado,svarbu tikslas o ne priemones 4u.gif
Atsakyti