Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

Ar tik nebusiu cia as pati ta diskusija apie "vaikus" ir "ne vaikus" uzvedusi. Dar karta pasikartoju - as kalbejau ne apie kiausialaste ar spermatozoida, o apie embriona smile.gif
Truputi skirtumas, ane? smile.gif
Atsakyti
Jei turėčiau porą vaikučių, tai, pvz., savo seseriai tikrai duočiau tą kiaušinėlį.Bet dabar, kol neturiu nė vieno vaiko, niekam jo neduočiau. schmoll.gif
Atsakyti
Tolsta laivas, tikrai nepamiršiu.

Magi, aš vat irgi jau dvi dienas galvoju kaip čia su mano tom mintim apie vaiką ir ne vaiką. Kodėl jeigu kiaušialąstėje matau vaiką, spermiukuose nematau jo. Nors gal dėl to kad jie labai jau gausiai gaminasi ir kiaules išeina visada kada reikia ir kada nereikia. Jėzus kokia svajonė būtų, jeigu vyriškas organizmas sugebėtų spermiukus subranditus palaikyti ir visą sukauptą kiekį atiduoti. Tiems pas ką perteklius galėtų dažniau atiduoti, o pas tuos kur trūkumas tik tada kai reikia. Svajonė...
Ir kontracepcijos nereikėtų tada...

Dėl donorės mamos... Iš pradžių atrodo kad valio labai gerai, bet aš kažkodėl man atrodo nesusitvarkyčiau su mintimi, kad pagimdžiau dalinai savo seserį. Draugė, niekada, kaip kažkas sakė, šiandien draugė rytoj jau gal ir ne. Tokie santykiai kaip dabar su sese turiu, net jei ir duotų neimčiau iš sesers, bijočiau kažko nenumatyto. Greičiausiai tik anonimiškai norėčiau paimti, kad nežinočiau nei kas, nei kaip, nei kur...
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 01 24, 12:54)
Ar tik nebusiu cia as pati ta diskusija apie "vaikus" ir "ne vaikus" uzvedusi. Dar karta pasikartoju - as kalbejau ne apie kiausialaste ar spermatozoida, o apie embriona smile.gif
Truputi skirtumas, ane? smile.gif

Skirtumas, žinoma, yra, bet man mano kiaušialąstė vis tiek labai jau "vaikas"...juk ten ir mano nosies ilgumas, ir plaukų spalva ir nagų forma... tsakant visa genetinė info... sakykite ką norite, bet donoriniame inkste to nėra... sunku man kiaušialąstę paprastu organu pavadinti...

...žemai lenkiu galvas prieš tas moteris, kurios pasiryžta kiaušialąsčių donorystei... man drąsos neužtektų...
Atsakyti
Na va, tos kurios "informacija" "visai netgi labai nieko", tai atmeta net minti g.gif
As manau, kad daugelis is musu jaustusi kaip pardavusi savo vaika. Ar atidavusi i vaiku namus. Bent jau man pasamone taip sako. Todel - neeee... Donore nebusiu... ( O gal manes niekas ir nenori lotuliukas.gif ).
Atsakyti
O man atvirksciai atrodo.... Man atrodo kad kiausialaste tai organas su tam tikra info programa (gal taip manau kadangi man jos reikia g.gif ), o vat spermatozoidai tai kazkas gyvesnio.... Karta mane laborantes ir gydytojos pasikviete paziureti per mikroskopa (ar kaip jis ten vadinasi) i mano vyro auksine (kaip jos sake) sperma.... Vat kaip pamaciau as juos ten lakstancius su galvytemis ir uodegytemis, tai pasamoneje pamciau savo zaidziancius vaikus....
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2007 01 24, 12:36)
Ir dar...man spermos donorystė atrodo paprastesnė, manau, jeigu būčiau vyras, tikrai duočiau, o va kiaušialąsčių negaliu duoti...

man sperma palyginus su kiaušialąste 50/50 mirksiukas.gif genetinė info ir iš to ir iš tos
Atsakyti
Iš kiaušialąstės daugiau genetinės info gaunama, mitochondrijos tai iš moters paveldimos, ne iš spermatozoido. Tai va, vaikas daugiau iš motinos paveldi tongue.gif
Atsakyti
Noriu paklausti tu mergaiciu kurios jau lankesi Latvijos klinikoje EGV, kuris gydytojas jums labiausiai patiko? Nes internetiniame puslapyje, tikrai nemazai ten ju yra?
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 01 27, 19:51)
Noriu paklausti tu mergaiciu kurios jau lankesi Latvijos klinikoje EGV, kuris gydytojas jums labiausiai patiko? Nes internetiniame puslapyje, tikrai nemazai ten ju yra?

Ir man butu idomu suzinoti apie gydytojus ir apie donoriu atrankos procesa... Ar ten gydytojai sneka angliskai?
Atsakyti
dabar durnai paklausiu, bet nepykit

Tai jei man tarkim nevyksta ovuliacija ir/ar labai, labai prastai stimuliuojasi tai jau man be šansų ir su donorinėm g.gif
nu sakykim mano FSH jau peraukštas, tai ir su donorinėm negalima ar kaip čia, kažkur esu kažką apie tai skaičiusi ar girdėjusi, nu bet tos narkozės man visai neleidžia prisiminti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 29 sausio 2007 - 22:29
QUOTE(Daiva @ 2007 01 29, 23:13)
Manęs gyd. B. nestimuliavo su šaldytais.

bet tai pas tave vyksta O, tai ir nereikia stimuliuoti, o jei nevyksta tai kiek žinau stimuliuoja, bet jei nesistimuliuoja tai ką jau padarysi
Atsakyti