Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 7

O aš norėjau pasitikslinti - Šiauliuose gimdyme dalyvaujant vyrui reikalinga spec. apranga? Ją duoda, ar reikia nusipirkti (kur?)? Jei ne, kuo vyrai rengiasi?
Atsakyti
QUOTE(Sqq @ 2010 08 04, 15:14)
O aš norėjau pasitikslinti - Šiauliuose gimdyme dalyvaujant vyrui reikalinga spec. apranga? Ją duoda, ar reikia nusipirkti (kur?)? Jei ne, kuo vyrai rengiasi?

Jei vyras dalyvaus gimdyme, tegul jis kišenėje turi 10 Lt., tai bus mokestis už aprangą. Bent jau taip nėštukių kursuose sakė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sqq @ 2010 08 04, 15:14)

Kai atvažiuosite gimdyti, tai vyrui už 10 Lt reikės nusipirkti šlepetes ir chalatą. Viską ten sureguliuos priėmimo skyriuje.
Atsakyti
gimdžiau prieš 2 metus ir taip pat buvau pasiruošusi,kad 10 lt paprašys, bet davė aprangą ir jokio užmokesčio neėmė smile.gif
taip kad net neaišku pagal ką jie ten pasirenka :iš ko paimt pinigiukų iš ko ne
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 08 04, 14:36)
gimdžiau prieš 2 metus ir taip pat buvau pasiruošusi,kad 10 lt paprašys, bet davė aprangą ir jokio užmokesčio neėmė  smile.gif

Dabar jau visiems be isimties reikia nusipirkti ta apranga ir ja atsivesti, o jei neturi, tada turi pirkti is GN. Taip kad, turit pasirinkima, perkat vaistineje, arba GN. Tik nematau as skirtumo. Kitaip tikrai neileis vyro i gimdykla.
Mes buvom jau is anksto susimokeje, tik dar nepasieme tos aprangos, tai gavom ja pateike mokejimo kvituka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 08 04, 13:12)
Seimynines palatos yra, jos mokamos. Jose yra televizorius, saldytuvas ir lova teveliui.

Teisingiau ten ne lova teveliui o viena laabai didele dvigule lova biggrin.gif ir palata pati laabai dideles kvadraturos smile.gif
Atsakyti
Mergaitės karalaites, gal kas rugpjūčio mėnesio gydytojų budėjimo grafikiuką galėtų įmesti? Jau kaip ir lukštenimosi diena ant nosies. Manau, čia ne man vienai ax.gif Ot būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 08 04, 16:13)
Teisingiau ten ne lova teveliui o viena laabai didele dvigule lova  biggrin.gif  ir palata pati laabai dideles kvadraturos smile.gif

Gal kartais ismeginot ta palata? ax.gif Kokie ispudziai, ar verta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 08 05, 06:04)
Gal kartais ismeginot ta palata?  ax.gif  Kokie ispudziai, ar verta?  smile.gif

Aš antradienį buvau apsižiūrėti, įspūdį padarė, labai didelė palata, nu pasaka, gyvenk ir žvenk biggrin.gif kaip tik buvo laisva, bet kaip pataikyti užsisakyti? Klausiau, kokia kainelė, tai 60 lt.
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 08 05, 08:14)
Aš antradienį buvau apsižiūrėti, įspūdį padarė, labai didelė palata, nu pasaka, gyvenk ir žvenk biggrin.gif  kaip tik buvo laisva, bet kaip pataikyti užsisakyti? Klausiau, kokia kainelė, tai 60 lt.

Na, tada tikrai verta. biggrin.gif
O kazin susitarti is kart negalima del tos palatos? g.gif Nors aisku, ka cia zinosi, kada tiksliai gali pagimdyti... biggrin.gif
Atsakyti
60 Lt tikrai nedaug, kad tik nors kiek padetu ta aplinka ir mamai ir leliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 08 04, 15:36)
gimdžiau prieš 2 metus ir taip pat buvau pasiruošusi,kad 10 lt paprašys, bet davė aprangą ir jokio užmokesčio neėmė  smile.gif

ir pries 3 metus ir pries 1 metus jokiu uzmokesciu uz apranga nereikejo moket 4u.gif
Atsakyti