Pirmiausiai, noriu paklaust ar yra nuotolinių besimokančių 12oje klasėje?
O dabar apie bėdas, kurių neturiu kam išsipasakot

Šiaip žiūrėjau teigiamai į nuotolinį mokymą, kol pati neišbandžius buvau. Šie metai man pirmi "nuotoliniai" ir man asmeniškai kaip košmaras. Paprastoj mokykloj nebuvo tokio krūvio koks yra čia. Ypač lietuvių kalba. Jau turiu pilna skolų iš keleto dalykų, nes nieko nebespėju. Per 20 min. tikrai nesugebėčiau visko padaryti. Reikia galvoti apie egzaminus. Be korepetitorių irgi matau, kad neapsieisiu, nes matematika nė bum bum

Įsivaizduokit, vakar gaunu laišką nuo kurso auklėtojos su klausimu "kodėl taip mažai mokotės?" Na jau atleiskit, bet užduotis darau nuo ryto iki vakaro. Atrašo, kad mažai pažymių turiu,todėl atseit nesimokau. Tai aš nesuvokiu, tarpinius rašo ir rašo, tai o kada sulauksiu bendrų pažymių? Keli mokytojai apskritai vėluoja patikrint užduotis, tai teks ir su jais aiškintis. Išvis atmosfera tokia atšiauri. Reikia su jų tom užduotim arti kaip robotui + negauni ir neprisiprašai normalaus nesuprantamų dalykų išaiškinimo. Kažkokia makalynė. O už neatsiųstas pamokas tikrai rašo 1. Jau iš matematikos turiu dienyne. Tokius pažymius tai staigiai į dienyną surašo. Na ir t.t. Nuleidau garą, taip sakant. Išsišnekėjau.

Na, bet kad toks vaizdas, jog viskas koncentruojamasi į užduočių siuntimą, o ką ir kaip tu išmoksli - tavo reikalas. Beje, lietuvių kalbą, bent man, tikrai tikrina. Gaila, parašo tik kokį skurdų komentarą " neišsamiai čia", "neatsakyta". O kas ten neišsamiai, kas ne taip tai nesuprasi....