Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo vidurinė mokykla

QUOTE(Petriukas1 @ 2010 12 08, 17:37)
Kontroliniai:Kontrolinis buna temos pabaigoje.
Kas kiek laiko namu darbus atsiskaityti:Pagal viska,tai kaip ir normalioi mokykloi.Atsisedi,paruosi siandenos pamokas ir isiunti smile.gif.
Ar priims mane vidury metu: Manyciau kad priims nes mane priieme kai jau buvo praeje 2 menesiai nuo mokslu metu pradzios smile.gif. Sekmes! Svarbiausia nepraleidinek pamoku ir viskas bus ciki ;p.

Kuria prasme nepraleidinėt pamokų?
Ta prasme jei neišsiunti kasdien nd.skaitosi,kad praleidi pamoką?
Atsakyti
Na va,ryt einu į Ozą pakalbėt su direktore,nes aš nuotoliniu būdu mokysiuosi tik 2,5mėn. ir mano mokyklos direktorė pasakė,kad priims mane atgal,kai grįšiu į Lietuvą,nes grįžusi tikrai nenorėsiu tęst nuotolinio mokymo,ir šiaip,norėsis grįžt į savo mokyklą,savo klasę ir dabar gimnazijoj mokausi,o Ozo tik vidurinė...
Bijau tos direktorės/direktoriaus..gal kaka koks/kokia lotuliukas.gif Nes pas mane tai LAAABAI gea ir supratinga direktorė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 12 08, 22:08)
Kuria prasme nepraleidinėt pamokų?
Ta prasme jei neišsiunti kasdien nd.skaitosi,kad praleidi pamoką?

Zinoma gali praleisti kelias pamokas,bet gale metu tau vistiek jas reikes atlikti :-).
Atsakyti
suarchyvavau visas turetas 10 kl pirmo semestro pamokas tongue.gif jei kam reikia rasykit, kito semestro gale bus ir visos likusios smile.gif)
Atsakyti
Sveikuciai, uzeikite i dar viena tema apie oza, yra prisijungusi mokytoja, bendrauja atsakineja i klausimus cia
Atsakyti
as pati auginu dukryte 1 metu ir 2men. man tas mokslas t.y. nuotolinis yra isigelbjimas, namie ir valgyti pasidarau ir su vaiku pazaisti turiu laiko, ir kambarius susitvarkau,tikrai rekomenduoju, aisku pati programa mokslo yra sunki,bet labai norint galima viska suspeti.
Atsakyti
QUOTE(Petriukas1 @ 2010 09 27, 09:35)
Nereikia buti genijum ar vunderkindum.Tesiog reikia suprasti,kaip veikia sistema ir ko is taves reikalauja mokytojas.Galiu pridurti,kad susirasinedamas su kitais savo "Nuotolines klases mokyniais",buvo ir tokiu kuriems sunkiai sekesi ir nepabeige 10 klases. VISDELTO 10 KLASES KURSA BE PATAISU BAIGE TIK 3 MOKYNIAI

Visgi jai mokaisi cia pirmus metus tikrai neisigask del mokslo kruvio.Kad gauti teigiama pazymi tau reikia atlikti TIK 30procentų užduočių iš 100procentų(Pavizdys:Geografijos pamoku visiems metams yra 60 ,kad gauti teigiama pažymi semestre tau reikia atlikti 20 pamoku ir gausi teigiama pažymi.
""""

Petriukas nečystas aiškiai  lotuliukas.gif Koks čia mokymas, kad "VISDELTO 10 KLASES KURSA BE PATAISU BAIGE TIK 3 MOKYNIAI. "Petriukas įrodinėja, kad galima mokytis belenkaip, atliekant lengviausias užduotis, nusirašinėjant iš intiko....tik ir tai laiko reikalauja, be to norisi mokytis gerai ir išmokti, kad toliau būtų galima mokytis.... Neįsivaizduoju, kaip tokia mokykla laikosi dar...tai bent Lietuvėlė  blush2.gif
Aš jau nebesimokau šioje mokykloje ir tuo labai džiaugiuosi. Gerai mokytis yra įdomu, bet kai iš visų dalykų krūviai robotams....
Pasiskaičiau pokalbius su mokytojaaa.....vargelis g.gif  užjaučiu  4u.gif
Petriukas - vunderkindas....o rašo su klaidom....ir dar visškus vėjus  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(agne13 @ 2012 09 11, 16:21)
turiu 11kl pamokas. kam reikia ju, i pm smile.gif

Sveika,
jusu pasto dezute pilna taip kad negalejau privaciai parasyt. smile.gif
Norejau paklaust ar dar turit 10os klases suarchyvuotas pamokas? wink.gif
Jei turit, gal galetumet atsiust e-mailu- paulausku.viktorija@gmail.com
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal kam būtų negaila pagelbėti 12 klasės II pusmečio pamokomis??
Butumėm daugiau nei dėkingos 4u.gif
indruciukas333@gmail.com

Gal kam reikia 11 klasės pamokų? Pagelbėsim ax.gif
Atsakyti
Sveikos! Ar yra čia besimokančių dvyliktokių? Gal galėtumėt kuri surašyti kokie mokomieji dalykai yra 12-oj kl.? Noriu oze pasibaigti, bet jau viskas pamiršta, tai iki rugsėjo savarankiškai norėčiau pasimokinti, tik nežinau kokie dalykai yra g.gif Ir kokius vadovėlius naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruciukas333 @ 2014 03 17, 15:30)
Sveiki  4u.gif

Gal kam būtų negaila pagelbėti 12 klasės II pusmečio pamokomis??
Butumėm daugiau nei dėkingos  4u.gif
indruciukas333@gmail.com
Gal kam reikia 11 klasės pamokų? Pagelbėsim  ax.gif

Gal car turetumete 11 klases pamokas?????? gintare1991petrauskaite@gmail.com
Atsakyti

Gal car turetumete 11 klases pamokas?????? gintare1991petrauskaite@gmail.com

Gal viena iš Jūsų dar turite 11 klasės pamokas? Parašykite man AŽ. Būsiu be galo dėkinga.

Atsakyti