Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos ir Amerikos klinika

QUOTE(magic magic @ 2010 07 20, 12:22)
Pas gyd. Redą Žiobakienę smile.gif

Kaip smagu , mes irgi planuojam pas ja pasauli isvysti , reik tik sulaukti 37 savaiteliu , kad sutarti pasirasyti .Labai laukiu...

Sekmes jums 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natalije @ 2010 07 20, 12:04)
Kaip smagu , mes irgi planuojam pas ja pasauli isvysti , reik tik sulaukti 37 savaiteliu , kad sutarti pasirasyti .Labai laukiu...

Sekmes jums  4u.gif smile.gif

aciu 4u.gif ,sekmes prireiks smile.gif Po to parasysiu ,kaip viskas praejo.
Atsakyti
Gal yra gimdziusiu mamyciu ne pas Ziobakus ??? nes kiek skaitinejau tai visos ar pas viena ar pas kita gimde ... ar yra kitu gydytoju oriimanciu gimdymus ? g.gif
Atsakyti
NAtalje, yra yra tu gydytoju, tik as be Griciaus pavardziu nezinau, gal ne tokie jie populiarus, bet speju nereiskia, kad maziau geri blush2.gif
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif
Taigi ,nuo siol ir as esu tarpe tu,kurios gimde BAK-e.Liepos 22d. susilaukiau dukrytes smile.gif Nu ,zinot, patyriau vienas graziausiu emociju savo gyvenime.Noreciau dar ir dar ir dar ten gimdyti,bet ko gero jau neteks smile.gif Viskas,nuo pat atvaziavimo iki isvaziavimo mums patiko,neturiu jokiu pretenziju,o tik dideli aciu daktarei R.Žiobakienei ir akuserei Oksanai ir anesteziologui ir visam visam kolektyvui ,kuris padejo mano maziukei ateiti i si pasauli.Tai yra trecias mano gimdymas ir galiu palyginti dabar ,ka reiskia gimdyti valst.ligonineje ir privacioje-tai skirtumas kaip diena ir naktis.Ta ramybe ,kuri apsupa BAK-e yra nereali.Jokios baimes ,jokio diskomforto ,tiesiog nereikia nerimauti ar ateis kas prie taves ar pades prireikus pagalbos. Ypac ,manau,tai aktualu,kurios laukiasi pirmo vaikelio,kai iskyla simtai klausimu.Taigi linkiu neabejoti del BAK-o ,jeigu tik leidzia fin.galimybes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magic magic @ 2010 07 25, 21:44)
Labas mamytes 4u.gif
Taigi ,nuo siol ir as esu tarpe tu,kurios gimde BAK-e.Liepos 22d. susilaukiau dukrytes smile.gif Nu ,zinot, patyriau vienas graziausiu emociju savo gyvenime.Noreciau dar ir dar ir dar ten gimdyti,bet ko gero jau neteks smile.gif Viskas,nuo pat atvaziavimo iki isvaziavimo mums patiko,neturiu jokiu pretenziju,o tik dideli aciu daktarei R.Žiobakienei ir akuserei Oksanai ir anesteziologui ir visam visam kolektyvui ,kuris padejo mano maziukei ateiti i si pasauli.Tai yra trecias mano gimdymas ir galiu palyginti dabar ,ka reiskia gimdyti valst.ligonineje ir privacioje-tai skirtumas kaip diena ir naktis.Ta ramybe ,kuri apsupa BAK-e yra nereali.Jokios baimes ,jokio diskomforto ,tiesiog nereikia nerimauti ar ateis kas prie taves ar pades prireikus pagalbos. Ypac ,manau,tai aktualu,kurios laukiasi pirmo vaikelio,kai iskyla simtai klausimu.Taigi linkiu neabejoti del BAK-o ,jeigu tik leidzia fin.galimybes. 4u.gif

Oi kaip sveikinu 4u.gif aukite sveiki ir stiprus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natalije @ 2010 07 23, 17:36)
Gal yra gimdziusiu mamyciu ne pas Ziobakus ??? nes kiek skaitinejau tai visos ar pas viena ar pas kita gimde ... ar yra kitu gydytoju oriimanciu gimdymus ?  g.gif

yra yra biggrin.gif
lankiausi pas gydytoja Odeta Kazlauskiene ne BAK, pasirasius sutarti 37 sav ejau pas ja i BAK ir kadangi ji neoperuoja, tai rekomendavo gydytoja Rogalski operacijai, likau labai patenkinta thumbup.gif dar kazkoks gydytojas operacijos metu asistavo...pavardes nezinau blush2.gif
Atsakyti
MAgic MAgic, tris kartus VALIOOOO 4u.gif Aukit sveikutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2010 07 27, 14:08)
MAgic MAgic, tris kartus VALIOOOO 4u.gif Aukit sveikutes wub.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Skaitau Jusu grazias istorijas ir baltai pavydziu... Mqn kol kas tik pasvajoti apie tokias paslaugas, kaineles mano kisenei ojojoi...

Biski ne i tema, bet norejau paklausti, ar BAK'e po gimdymo irgi iskart daro skiepus naujagimiui nuo tuberkuliozes ir hepatito b? Ar kazka gal daugiau ten mamytes del siu skiepu prakonsultuoja?
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2010 07 31, 17:02)
Skaitau Jusu grazias istorijas ir baltai pavydziu... Mqn kol kas tik pasvajoti apie tokias paslaugas, kaineles mano kisenei ojojoi...

Biski ne i tema, bet norejau paklausti, ar BAK'e po gimdymo irgi iskart daro skiepus naujagimiui nuo tuberkuliozes ir hepatito b? Ar kazka gal daugiau ten mamytes del siu skiepu prakonsultuoja?

Taip daro,mano dukrytei abu padare smile.gif
Atsakyti
DAro skiepus, pries tai pasirasai, kad sutinki...Todel, jei kas neaisku, tai konsultuoja.
Atsakyti