QUOTE(Dajan @ 2010 08 15, 23:48)
na va drauge kuri studijoja medicina ir kaip tik dabar praeina praktika kaip tik pries pora dienu pasakojo kaip kita ligonine gelbejo mama ir vaika po sudetingo gimdymo BAK'e, nes BAK'as nesugebejo suteikti reikalingos pagalbos. Manau reikia pripazinti kad gimdymas BAK'e yra tobulas tik nesudetingo gimdymo atveju, visa kita - basta. As kazkaip vel pradejau abejoti ar verta taip rizikuoti vardan kokyiskiu buitiniu salygu gimdymo metu...Na dar mastau kur gimdyti...
Taip taip ....ir vel tas pats ,kad BAK-as nesugebejo suteikti pagalbos

Na ,bet kada zmones suprasit ,kad daktarai -ne dievai,buna situaciju ,kai jie tikrai negali nieko padaryti,juk kiekvienas organizmas individualus ir skirtingai i medikamentus reaguoja.As esu isitikinusi ,kad medikai padare viska ka galejo ,bet yra kaip yra.Dar yra ir kazkokia zmogaus lemtis.Mano gimdymas irgi komplikuotas buvo,neatsisluoksniavo placenta,greitai buvau uzmigdyta ir padare gimdos revizija.Kai pabudau ,tai daktare ir akusere buvo tikrai issigandusios ir pacios pasake,kad gerokai jas isgasdinau,bet tikrai neturiu jokiu priekaistu,greitai paskirti reikalingi vaistai ir t.t ir is klinikos isejau sveika ir laiminga..As labai dziaugiuosi ,kad gimdziau BAK'e ,nes neaisku kaip butu pasibaige valtybineje ligonineje.Nereikia bijoti tu komplikaciju ir is anksto apie jas galvoti ir ju laukti.Pasirinke sia klinika jausites ir jus ir jusu vaikeliai saugus ir jumis bus tikrai pasirupinta

Oi koks malonus jausmas prisiminus sia klinika
Burbulyti linkejimai