QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 08 31, 12:48)
rasiau jau pirmesniuose postuose, kad taip svarsciau ir netgi pradzioj buvau isitikinus kad noriu tik BAK ir daugiau nieko kito
bet kai pradejau dometis, nusprendziau, kad as nenoriu moketi tokiu dideliu pinigu tik del komforto, is pradziu kai mane pradejo daug kas protinti, kad ten nera reikiamos aparaturos ar pan, net netikejau, nu galvojau gi nesamone tikrai
bet kai pradejau dometis, nezinau, nuomone pasikeite mano kardinaliai. Netgi suzinojus vien fakta, kad jie priima gimdymus tik nuo 37sav ir tik nekomplikuotus gimdymus ir pan, nezinau
plius uz kiekviena pyrst dar ten skaiciuojami papildomi litukai 
Ir siaip tikrai mane uzknisa svelniai tariant ta valstybiniu ligoniniu-polikliniku tvarka ir tie ruskani veideliai pasitinkantys
todel ir priziuriu nestuma privaciai, bet gimdyti privaciai, manau Lietuvoje tokiu salygu kad ir kaip bebutu gaila dar nera 

Ir siaip tikrai mane uzknisa svelniai tariant ta valstybiniu ligoniniu-polikliniku tvarka ir tie ruskani veideliai pasitinkantys

O tai už ką, jei ne už komfortą mokėti didelius pinigus? Ir automobilius žmonės perka daugiausiai dėl komforto, ir negaili keliasdešimt tūkstančių litų, nors saugiau būtų važinėt visuomeniniu transportu, bent jau mieste

Kaip sakoma, negali sau leist, gimdai valdiškai ir nesuki sau galvos. O miegot šieno kupetoj, kai gali miegot viešbutyje, kvaila.