Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos ir Amerikos klinika

QUOTE(Dajan @ 2010 09 05, 13:28)
Musu, kaip "post-sovetikus" salyje dar vyrauja nuomone kad jei sumoki pinigus tai gausi viska nuo A iki Z. O tuo labiau privacioje klinikoje. O tai netiesa. Sakau is savo patirties, nes 3 metus turejau (ir iki siol turiu) puikia proga gydytis bet kurioje Lietuvos gydymo istaigoje nemokamai (turiu labai brangu, absoliuciai viska padengianti draudima). Tai jei is mano patirties galiu pasakyti kad tikri profai yra tik santariskese. Kitur visur buna nepaaiskinami reiskiniai:) kartais apima sokas. Turejau ilga laika slapimo pusles problemas, galiu pasakyti kad aplankiau beveik visas esancias Vilniuje gydymo istaigas, isgelbejo mane tik sanatariskese. Kai sulauziau koja, dvi seseles NMC nesugebejo nustatyti kur yra luzis is nuotrauku, pradejo dejoti ir lakstyti kad su "tokiu luziu as negaliu net sedeti, ir mane reikia guldyti i ligonine" kol neatejo daktaras, nepasuko nuotrauka 180 laipsniu ir nepasake kad ten kur jos galvoja luzis - yura kaulas, o luzis yra cia, ir parode kur smile.gif Finaline scena buvo nuostabi, bet maciau kad jos ten dirba iki siol.

Idomu kiek is cia esanciu mergaiciu, kurios nusprende gimdyti BAk'e tikrai uzdave klausima siai istaigai kas bus jeigu...

Pradekime nuo to, kad Santariskese vis dar nepriimineja gimdymu. O kiekviena gyvena savo gyvenima, turi savo nuomone, daro savo isvadas ir priimineja savo sprendimus. Gerbkime viena kitos nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 09 05, 14:28)
Musu, kaip "post-sovetikus" salyje dar vyrauja nuomone kad jei sumoki pinigus tai gausi viska nuo A iki Z. O tuo labiau privacioje klinikoje. O tai netiesa. Sakau is savo patirties, nes 3 metus turejau (ir iki siol turiu) puikia proga gydytis bet kurioje Lietuvos gydymo istaigoje nemokamai (turiu labai brangu, absoliuciai viska padengianti draudima). Tai jei is mano patirties galiu pasakyti kad tikri profai yra tik santariskese. Kitur visur buna nepaaiskinami reiskiniai:) kartais apima sokas. Turejau ilga laika slapimo pusles problemas, galiu pasakyti kad aplankiau beveik visas esancias Vilniuje gydymo istaigas, isgelbejo mane tik sanatariskese. Kai sulauziau koja, dvi seseles NMC nesugebejo nustatyti kur yra luzis is nuotrauku, pradejo dejoti ir lakstyti kad su "tokiu luziu as negaliu net sedeti, ir mane reikia guldyti i ligonine" kol neatejo daktaras, nepasuko nuotrauka 180 laipsniu ir nepasake kad ten kur jos galvoja luzis - yura kaulas, o luzis yra cia, ir parode kur smile.gif Finaline scena buvo nuostabi, bet maciau kad jos ten dirba iki siol.

Idomu kiek is cia esanciu mergaiciu, kurios nusprende gimdyti BAk'e tikrai uzdave klausima siai istaigai kas bus jeigu...

Nemanau , kad seseles turi kompetencijos spresti aie gidyma ir apie luzius biggrin.gif tam yra daktarai
Atsakyti
QUOTE(natalije @ 2010 09 05, 21:36)
Nemanau , kad seseles turi kompetencijos spresti aie gidyma ir apie luzius  biggrin.gif  tam yra daktarai

joms buvo nurodyta nustatyti kur yra kaulo luzis. Jos pries darant man rengena, issisnekejo, viena pasake kad jau 20 metu dirba sita darba (aisku ne NMC, kitoje istaigoje pries tai)
Papildyta:
QUOTE(zaliaveide @ 2010 09 05, 14:13)
Pradekime nuo to, kad Santariskese vis dar nepriimineja gimdymu. O kiekviena gyvena savo gyvenima, turi savo nuomone, daro savo isvadas ir priimineja savo sprendimus. Gerbkime viena kitos nuomone  drinks_cheers.gif

Atitinkamai. As tik isreskiau savo nuomone, kuria kaip jus ir pasakete irgi reikia gerbti:)
Atsakyti
mes jau sioje temeleje diskutavom apie gydytoju ir kito personalo kompetencija. juk tie patys gydytojai dirba ir Santariskese ir Raudonajame kryziuje ir kitose privaciose klinikose/kabinetuose.

manau, kad Jums, Dajan, tiesiog pasiseke Santariskese. tikrai, rasit nuomoniu, kur Santariskiu medikus isdes i suns dienas ir pan. ir nesureiksminciau sesuciu, nes jos tik sesutes ir sioje vietoje svarbiausia gydytojo zodis.

Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 09 05, 23:48)
Atitinkamai. As tik isreskiau savo nuomone, kuria kaip jus ir pasakete irgi reikia gerbti:)

Tai reikskite nuomone, o ne "auklekite" visas kitas. Nera vienos absoliucios tiesos, kiekvienam zmodui tiesa yra kitokia.
O dar i senaji jusu pasisakyma, yra toks liaudiskas posakis: jei kate nesiktu, tai pagautu pele lotuliukas.gif
taika drinks_cheers.gif
Atsakyti
O vat as jau apsisprendziau , kad gimdysiu BAK , labai laukiu , kol mano pilvukui sueis 37 sav .ir galesiu pasirasyti sutarti . Jau prasidejo paruosiamieji , ir vaikutis jauciu , kad nusileido , gerai kad gkaklelis uzdaras , tikiuosi , kad toks ir liks iki 37sav . Jei prasidetu gimdymas iki 37sav. net nzn , kur vaziuociau gimdyti , niekur lygonineje nesu susitarusi , nieko nesu numaciusi , oi jauciu butu soko man , jei prieslaikinis prasidetu , net neisivaizduoju ka daryciau ., tikiuosi to nebus , ir sekmingai isnesiosiu bent iki 37sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 09 06, 09:13)
mes jau sioje temeleje diskutavom apie gydytoju ir kito personalo kompetencija. juk tie patys gydytojai dirba ir Santariskese ir Raudonajame kryziuje ir kitose privaciose klinikose/kabinetuose.

manau, kad Jums, Dajan, tiesiog pasiseke Santariskese. tikrai, rasit nuomoniu, kur Santariskiu medikus isdes i suns dienas ir pan.  ir nesureiksminciau sesuciu, nes jos tik sesutes ir sioje vietoje svarbiausia gydytojo zodis.

as nezinau ar gali "sektis" taip daznai ir ne tik man. Beje mano mamai ten gydytojai padare sudetinga inkstu transplantacijos operacija ir iskrapste ja is mirties kai gulejo 1 men. komoje.
Papildyta:
QUOTE(zaliaveide @ 2010 09 06, 09:25)
Tai reikskite nuomone, o ne "auklekite" visas kitas. Nera vienos absoliucios tiesos, kiekvienam zmodui tiesa yra kitokia.
O dar i senaji jusu pasisakyma, yra toks liaudiskas posakis: jei kate nesiktu, tai pagautu pele  lotuliukas.gif 
taika drinks_cheers.gif

Zinokite, galiu tik pasakyti kad jeigu tai ka sakau (o sakau elementarius dalykus, turbut tai ka visi galvoja bet bijo pasakyti garsiai:) ) jums atrodo kaip "auklejimas", taip jus gasdina ir taip stipriai "veikia" jus asmeniskai, reiskiasi "ne viskas gerai Danu karalysteje" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2010 09 06, 09:13)
ir nesureiksminciau sesuciu, nes jos tik sesutes ir sioje vietoje svarbiausia gydytojo zodis.

man yra giliai "dzin" kas jos, jeigu ju profesine uzduotis buvo nustatyti kur yra kaulo luzis, jos tai turejo padaryti. Kitaip tegul eina valyti grindis:)
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 09 12, 22:23)
as nezinau ar gali "sektis" taip daznai ir ne tik man. Beje mano mamai ten gydytojai padare sudetinga inkstu transplantacijos operacija ir iskrapste ja is mirties kai gulejo 1 men. komoje.

Dajan, neduok Dieve, niekam tokios nelaimes kaip Jusu mamai.
ar Jus per visa ta laikotarpi nedavet nei vieno cento gydytojui ar kitam personalui?

si pavasari veziau 6 para intensyviai karsciuojanti vaikiuka i Santariskes. po pusvalandzio sugrizo su isvada, GALI BUTI, kad jis karsciuos 3 savaites. muskit tempa ir tiek. o ja musti reikejo jau kas 2 val. (zvakutes cia jau nebepadejo, tai reiskia, kad girdai vaistus). mamos sirdis jaucia, kad vis tiek kazkas cia negerai + negerai gerti tiek vaistu. pasidarau savarankiskai visus reikiamus tyrimus ir vel pas kita gydytoja. jai akys ant kaktos su koleges diagnoze ir tyrimu rezultatais...bakterija, antibijotikai ir po pirmos paros vaikui gereja. Jus tikriausia, neisivaizduojat, ka norejau padaryti tai pirmajai gydytojai (is Santariskiu).... gun_bandana.gif bet cia jau nelabai i tema, apie BAK.

taciau siuo atveju vertinam ne tokias ekstremalias situacijas, kaip kad Jusiske. na gimdymas, pogimdyvine prieziura yra, sakykim, iprastas ir naturalus dalykas. tai net ne nelaime ar liga. taciau netinkama pagalba ir prieziura gali sukelti liudnu pasekmiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 13 rugsėjo 2010 - 08:52
ne i tema, bet visgi... manau turetumet zinoti bent tiek, kad nuomone reiskiama pradedant zodziu "as", o po to jau gali sekti "manau / tikiu / esu isitikinus/ nepritariu nuomonei" ir etc., o ne pradedant sakini treciuoju asmeniu. Elementarus isprusimas ir kultura.
ir nereikai cia izvelgti prischologiniu problemu, pirmiausia ziurekite saves.
Atsakyti
Gal kam yra dare Bake planini CP ir galite pasidalinti ispudziais ?
Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natalije @ 2010 09 16, 16:55)
Gal kam yra dare Bake planini CP ir galite pasidalinti ispudziais ?
Is anksto dekoju smile.gif

O kas butent domina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elfas9 @ 2010 09 16, 20:53)
O kas butent domina? rolleyes.gif

Seip viskas smile.gif
Kelinta sav dare ? Ar buvo jau prasidejusi veikla, kiek laiko turuko operacija , kada vaikiuka pamatete ?
Atsakyti