QUOTE(Dajan @ 2010 09 05, 13:28)
Musu, kaip "post-sovetikus" salyje dar vyrauja nuomone kad jei sumoki pinigus tai gausi viska nuo A iki Z. O tuo labiau privacioje klinikoje. O tai netiesa. Sakau is savo patirties, nes 3 metus turejau (ir iki siol turiu) puikia proga gydytis bet kurioje Lietuvos gydymo istaigoje nemokamai (turiu labai brangu, absoliuciai viska padengianti draudima). Tai jei is mano patirties galiu pasakyti kad tikri profai yra tik santariskese. Kitur visur buna nepaaiskinami reiskiniai:) kartais apima sokas. Turejau ilga laika slapimo pusles problemas, galiu pasakyti kad aplankiau beveik visas esancias Vilniuje gydymo istaigas, isgelbejo mane tik sanatariskese. Kai sulauziau koja, dvi seseles NMC nesugebejo nustatyti kur yra luzis is nuotrauku, pradejo dejoti ir lakstyti kad su "tokiu luziu as negaliu net sedeti, ir mane reikia guldyti i ligonine" kol neatejo daktaras, nepasuko nuotrauka 180 laipsniu ir nepasake kad ten kur jos galvoja luzis - yura kaulas, o luzis yra cia, ir parode kur
Finaline scena buvo nuostabi, bet maciau kad jos ten dirba iki siol.
Idomu kiek is cia esanciu mergaiciu, kurios nusprende gimdyti BAk'e tikrai uzdave klausima siai istaigai kas bus jeigu...

Idomu kiek is cia esanciu mergaiciu, kurios nusprende gimdyti BAk'e tikrai uzdave klausima siai istaigai kas bus jeigu...
Pradekime nuo to, kad Santariskese vis dar nepriimineja gimdymu. O kiekviena gyvena savo gyvenima, turi savo nuomone, daro savo isvadas ir priimineja savo sprendimus. Gerbkime viena kitos nuomone