Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos ir Amerikos klinika

A s gimdziau pries 3 ir pries 1 metus,NA, jei butu viskas kaip tada kai as gimdziau, tai super, bet mano gimdymai buvo lengvi ir nekomplikuoti, gydytojai labai kvalifikuoti...Beje, ju nuo to laiko gerokai sumazejo, priimanciuju gimdymus, gal tikrai kokie pasikeitimai klinikoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elfas9 @ 2011 08 23, 15:58)
BAK'e nera reanimacijos, o ne pirmosios pagalbos...

Tas laikas kol atvaziuos reanimobilis, tai yra amzinybe. Ir pats brangiausias laikas suteikiant pagalba. Ir gydytojai yra iskvieciami reikalui esant. Skyriuje gali budeti bet kokios specializacijos gydytojas, o ne pagal skyriaus profili. Vienu zodziu patalpos grazios, kaip viezbutyje su kainorasciu. Ar bus suteikta pilna pagalba esant reikalui cia klausimas?????????????????????
Atsakyti
na reanimacija pas juos jau yra nuo praeitu metu pabaigos (aisku kokia ji ir pan smulkmenu negaliu pasakyti, aciu D neteko siu paslaugu isbandyti) smile.gif

o kad veza i kitas ligonines, tai veza ir VGN ir is Antakalnio i santariskes veza, viskas priklauso nuo bukles ... Visoms linkiu, kad situ aspektu nei vienai patirti ir suzinoti nereiketu 4u.gif
Atsakyti
O as girdejau is patikimu saltiniu atvirksciai, kad jei dar buvo saugu anksciau, dabar nelabai, tikiuos, kad tai tik kalbos, nes paciai jokiu nepatogumu neteko patirti, na, bet kokiu atveju, abu sykius man labai labai patiko, bet trecia karta kai reikes, rinksiuos jau VGN, nebe tik del finansiniu dalyku. O visoms pasirinkusioms BAK linkiu, kad gimdymas butu graziausia svente 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif pati ten negimdziau, tai tik pasakysiu kad lankausi pas ginekologe kuri BAKe dirba irgi, tai kai atvirai paklausiau kur gimdyti, pasake tiesiai sviesiai, BAKe gimdymas labai komfortiskas, bet minusas, ka neduok dieve kas nutik neplanuoto privales vezti i valdiska ligonine arba i Antakalni arba i VGN, man rodos ji sake kad visos privacios klinikos neturi tinkamos aparaturos ir atrodo net kaip ir teises( del teisiu 100%nezinau) tai atsake tiesiai sviesiai vaziuok i VGN susitark su gyd, pamokek sesutems po gimdymo, pasiimk privacia palata, bus saugiau, demesio netruks, patogumai bus, ir daug pinigeliu sutaupysiu 4u.gif
nieko neagituoju, bet parasiau kaip man sake gyd g.gif blush2.gif
Atsakyti
GAl ir neprastas patarimas, ypac su antru vaikuciu g.gif
Atsakyti
beda tik ta, kad valstybinese ligoninese tikrai nera garantijos, kad ta mokama palata bus laisva tuo metu, is anksto negali uzsisakyti smile.gif
Atsakyti
Jeigu valstybineje istaigoje tarsies kokreciai su gydyroja del gimdymo, tai 100 proc. bus pasirupinta kad turetum vienviete palata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coraxas @ 2011 08 26, 18:54)
Jeigu valstybineje istaigoje tarsies kokreciai su gydyroja del gimdymo, tai 100 proc. bus pasirupinta kad turetum vienviete palata  thumbup.gif

vat cia nesutiksiu smile.gif ir zinau ne viena pvz del to, juk gimdymas toks dalykas, kad konkrecios datos ir laiko nezinai (nebent planinis CP) ir tuo metu palatos gali buti uzimtos kitu, kurios lygiai taip pat konkreciai su gydytoju taresi ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vinipooh @ 2011 08 26, 21:59)
vat cia nesutiksiu smile.gif ir zinau ne viena pvz del to, juk gimdymas toks dalykas, kad konkrecios datos ir laiko nezinai (nebent planinis CP) ir tuo metu palatos gali buti uzimtos kitu, kurios lygiai taip pat konkreciai su gydytoju taresi ... smile.gif

Ar didziausia esme palatos? Svarbiausia gauti profesionalia pagalba.
Atsakyti
Rizika yra tiek valstybinej, tiek privacioj.
Pirmaji vaikeli gimdziau antakalnio klinikose, lygioj vietoj vos nepraradau, todel kad sesute atnesusi buteliuka su gliukoze padejo ant spinteles ir isejo. Man paemus maitinti vaikelis uzspringo....neatgavo kvapo, pagalbos su kudikiu begau per visa koridoriu. Tikiu, kad jie turi aparatura, ir kitas salygas, bet man siuo atveju reikejo zmogiskumo, tik tiek.

Manau, kad mazesniuose rajonuose, kur dar veikia gimdyklos, taip pat nera visos extra irangos naujagimiui. Tokiais atvejais veza i didmiesti. Taciau moterys gi gimdo ir rajonuose, nesulekia visos i centrus. O demesio mazesniam rajone tikrai sulauksite ir ikainiai ten tikrai mazesni, nei kad valstybinese ligoninese.

Jei kyla diskusija gimdyti bake ar ne, tai pirmiausia apsprendzia finansines galimybes ir tik Jus pati su savo seima galite spresti, kur ir kaip pinigus isleisti. Vieniems pasirodys pinigu svaistymas, kitiems dar kaip nors....bet cia jau kiekvieno teise rinktis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(coraxas @ 2011 08 27, 09:03)
Ar didziausia esme palatos? Svarbiausia gauti profesionalia pagalba.

visiskai sutinku su jumis smile.gif taciau mano nuomone skirtumas tarp bak ir kitu ligoniniu ir yra tik palatos smile.gif na dar gal tai, kad siaip daugiau demesio aisku gauni, dazniau uzsuka pasiziureti i palata kaip einasi ir aisku jau paspaudus iskvietimo mygtuka, tai greitai ateina akusere, na o gydytojai, kurie dirba ten, dirba ir kitose ligoninese ir tikrai yra profai, aparatura irgi visur mazdaug vienoda smile.gif
Atsakyti