Labai skaudi artimuju patirtis taip pat biloja apie BAK laiku nesuteikta pagalba. Kraujuojanti gimdyve buvo palikta likimo valiai ir reanimacijos sulauke tik po geros valandos is Antakalnio kliniku. Pasekmes liudnos - koma. Mama savo vaikeli isvydo po komos praejus 4 men. Siai dienai laukia ilga reabilitacija. O taip yra, nes BAK neturi salygu teikti reanimacijos paslaugos. Ir nereikia taip sureiksminti privaciu istagu, kad teikiamos superines salygos ir t.t. ko nera valstybinese istaigose. Sveikatos sistema yra labai jautri tema, todel ir kyla daug diskusiju. Manau, kad kiekvienas turime skaudzios patirties su sveikatos sistema.
Aš esu pasiryžusi gimdyti BAKe, nes kol kas perskaityti argumentai, kodėl Bake yra blogiau nei Antakalnyje ar kituose gimdymo namuose yra nepagrįsti (kažkas sake, kažkas girdėjo), tų mamyčių, kurios gimdė šioje klinikoje atsiliepimai yra tik geri. Dar laiko turiu, tai luktelsiu blogą patirtį turėjusių mamyčių

Tai niekas iš mamyčių neplanuojat gimdyti BAKe?

QUOTE(Murkaka @ 2011 10 03, 12:57)
NEbe, nors abu kartus buvau tobula ju gimdyve, su islikusiais nuostabiais prisiminimais

QUOTE(Strazdaniukė @ 2011 10 04, 16:36)
NEbe, nors abu kartus buvau tobula ju gimdyve, su islikusiais nuostabiais prisiminimais
PEr daug atsiliepimu, raginanciu negimdyti ten is mano gerbiamu mediku, kuriu negaliu sakyti pavardziu, del savaime suprantamu priezasciu. NEbebus prabangos, teks ir vaikuti tyrimams duoti, ir i tulika nusliauzti, ir gal uz save kai kur pastoveti, bet rizikuoti bijau.

o ka tie medikai sako, t.y. kokias priezastis vardina? Pati ten gimdziau neseniai, esu viskuo labai patenkinta - ir pirmiausia gydytoju profesionalumu ir prieziura po gimdymo, tiek mano, tiek vaikelio. Todel labai butu idomu suzinoti priezastis.
QUOTE(pardon @ 2011 10 05, 09:51)
o ka tie medikai sako, t.y. kokias priezastis vardina? Pati ten gimdziau neseniai, esu viskuo labai patenkinta - ir pirmiausia gydytoju profesionalumu ir prieziura po gimdymo, tiek mano, tiek vaikelio. Todel labai butu idomu suzinoti priezastis.

QUOTE(Sputnik @ 2011 10 05, 10:55)

manyciau, kad taip, nes nelabai isivaizduoju, kuo daugiau gali skirtis nuo kitu Vilniaus gimdymo namu.
Jei rimtai, tai is savo patirties ne vieno minuso negaleciau isvardinti (nesakau, kad ju nera, tiesiog mums asmeniskai niekas neuzkliuvo) - gimdymas ir laikas po jo buvo tikra svente, be jokiu stresu, etc.

QUOTE(Strazdaniukė @ 2011 10 04, 16:36)
PEr daug atsiliepimu, raginanciu negimdyti ten is mano gerbiamu mediku, kuriu negaliu sakyti pavardziu, del savaime suprantamu priezasciu. NEbebus prabangos, teks ir vaikuti tyrimams duoti, ir i tulika nusliauzti, ir gal uz save kai kur pastoveti, bet rizikuoti bijau.

Norėtusi daugiau išgirsti apie tuos atsiliepimus iš medikų pusės, kurie nerekomenduoja gimdyti BAKe.
Tikrai nemanau, kad gydytojai dirbantys BAKE ir valstybineje istaigoje puls rasyti savo nuomone siame forume. Uzklausus, konsultaciju metu issako savo nuomone ir tiek.
O ar Jums mazas argumentas, kad esant rimtam atvejui reikia vaziuoti i valstybine ligonine?
Nelinkiu niekam su tuo susidurti, bet kai ant mano ranku per kelias minutes mire mano brangiausias zmogus belaukiant greitosios, tai i viska ziuriu labai itariai ir esant bent maziausiai rizikai noriu 100 procentinio saugumo.
Nelinkiu niekam su tuo susidurti, bet kai ant mano ranku per kelias minutes mire mano brangiausias zmogus belaukiant greitosios, tai i viska ziuriu labai itariai ir esant bent maziausiai rizikai noriu 100 procentinio saugumo.
QUOTE(SoJa @ 2011 10 06, 19:53)
O ar Jums mazas argumentas, kad esant rimtam atvejui reikia vaziuoti i valstybine ligonine?
Tai va butent kam ko reikia ar 100 procentinio saugumo, ar viesbucio su meniu. Daugumos gydytoju pagrindinis argumentas, BAKE nera teikiama reanimaciaja.
QUOTE(coraxas @ 2011 10 06, 20:42)
Tai va butent kam ko reikia ar 100 procentinio saugumo, ar viesbucio su meniu. Daugumos gydytoju pagrindinis argumentas, BAKE nera teikiama reanimaciaja.
Aš labai abejoju, kad 100 proc. saugumo galima gauti tiek valsybinėse tiek privačiose klinikose. Visur yra rizika, tiesiog manau, kad BAKe būčiau garantuota, kad tik man visa daktarų komanda skirs dėmesį, nebus streso, dėl to, kad baigiasi pamaina, daktaras atostogauja, dabar naktis ar nedaviau į kišenę tam ar anam veikėjui, kuris lyg ir turėtų suteikti man vienokią ar kitokią pagalbą.