pasidalinsiu įspūdžiais ir aš, nes visai neseniai pagimdžiau ten savo antrą mažylį

abu kartus rinkausi BAK dėl to, kad turbūt turiu ligoninių baimę

man norėjosi ir tinkamos priežiūros, ir ramios aplinkos, ir personalo pagalbos..ypač to reikėjo pirmą kartą gimdant
kadangi nuo pirmo gimdymo buvo praėję nedaug laiko, svarsčiau labai rimtai, ar nepasirinkus šįkart valstybinių gimdymo namų, nes viskas kaip ir žinoma, pinigėliai mums nesimėto ir t.t. bet atėjus lemiamam momentui, vis dėlto sumąsčiau, kad noriu, jog ir antras mano vaikas gimtų ramioje jaukioje aplinkoje, o ne apsuptas kaži kaip nusiteikusių žmonių, kad daugiau gyvenime turbūt negimdysiu ir kad vien už tai, kad aš 9 mėnesiuS nešiojau po širdimi naują gyvybę ir kad prieš akis bemiegės naktys, aš noriu gimdyti komfortabiliai.aišku, visa tai buvo su sąlyga, kad gydytojai man neprognozavo jokių komplikacijų, nėštumas praėjo sklandžiai, taigi galėjau tikėtis normalaus gimdymo..taip ir buvo, antrą savo mažylį pagimdžiau per dvi valandas nuo atvykimo į BAK..beje, abu kartus dirbo skirtingos gydytojų komandos ir abi atliko savo darbą puikiai