Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos ir Amerikos klinika

QUOTE(Kava&arbata @ 2010 05 29, 16:58)
Jei turit toki nora - priezastis visaga gali atsirasti  smile.gif

Tikrai taip!
Atsakyti
QUOTE(Verasa @ 2010 05 28, 18:57)
Sveikos,
As nusprendziau gimdyti BAK. Noriu cezario operacijos, nes bijau gimdymo. Pirmas buvo kosmaras tai nenoriu pakartot. Kaip pas juos su cezario operacijom, galima susitart ar priezasties reikia?
dekui kas zinot.

Ne, be proezasteis abejoju kad padarytu...As esu klausus ten dirbancios akuseres, ar teisingas toks 'pletkas', tai sake, kad tikrai ne, vis tiek priezastis turi buti...Bet nesijaudinkit, su epiduru tikrai nebaisu, ir aplinka negasdinanti mirksiukas.gif
Atsakyti
Burbulyti 4u.gif jau tiek nebedaug liko,vos kelios dieneles.Jau sutartele pasirasei? Tai ar priims tave?
Oi kaip as laukiu 37 savaiteliu! Lengvo gimdymo! 4u.gif
Atsakyti
Magic magic, oi nesitikejau tiek graziu palinkejimu sulaukt, aciu TAu 4u.gif PAnasu, kad liko savaitele, ne daugiau, sutartele pasirasyta, snd vaziuosim pas gyd, tai vesim uzsstata, nes arba pavedimu arba grynais, kortele neima g.gif Sulaukiau as tos datos, bet dabar laikau kumscius, kad iki penktadienio, nes mano gyd atostogos bus, ir teks pas kita gimdyt, zinau, kad geras, bet nejauku, kai nepazisti nei kiek...Sekmytes ir Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2010 05 26, 23:14)
Po ranka įranga, bet kol sulauksit gydytoju pagalbos, įrangos jau nebeprireiks. Kiek gydytoju ir kiek gimdyviu buna valdiskose ligoninese? Galvojat, kad kiekvienai po vieną. Deja  doh.gif O, be to, jei ir bus gydytoja, tai gal jai visai neatrodys, kad Jums jau cia taip ir blogai, gal visai dar galit pakentet arba issigalvojat. Kai pirmaji gimdziau VGN ir reikejo vaiku seseles pagalbos (vaikui uzsikimso nosis ir jis pradejo sunkiai kvepuot), tai sesele pavyko surast gal po 10 min., atejo po pusvalandzio. Idomu, ar uzdusus vaikui , po pusvalandzio gali kokia nors superine iranga padet? BAK-e, tik paspaudus mygtuka, akusere atskubedavo is karto ar po keliu minuciu ir atsiprasinedavo, kad uztruko.
Daug dazniau gali padet zmogus be irangos, nei iranga be zmogaus.

Nezinau kaip del uzsikimsusios vaiko nosies, bet galiu pasisakyt is savo patirties, kad kai situacija is tikruju tampa ekstremali, paprastoje valdiskoje ligonineje (mano atveju AK) sulauki viso burio daktaru demesio. Ka gerai atsimenu, tai daug baltu chalatu susirupinusiais veidais diskutuojanciu apie mano bukle, tada nusprendzianciu dar kazka pasikviesti konsultacijai, tada galu gale konsiliumas, sprendimas ir operacine. Sprendimas beje buvo teisingas ir aciudie nepaveluotas, uz ka as jiems labai dekinga. Kai supranti kad tau tik ka isgelbejo gyvybe tai kazkaip nei ten tie tualetai ar dusai, nei palatos grozis rupi. Ir nei blato turejau, nei susitarus buvau....
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2010 06 07, 14:35)
Magic magic, oi nesitikejau tiek graziu palinkejimu sulaukt, aciu TAu 4u.gif  PAnasu, kad liko savaitele, ne daugiau, sutartele pasirasyta, snd vaziuosim pas gyd, tai vesim uzsstata, nes arba pavedimu arba grynais, kortele neima g.gif  Sulaukiau as tos datos, bet dabar laikau kumscius, kad iki penktadienio, nes mano gyd atostogos bus, ir teks pas kita gimdyt, zinau, kad geras, bet nejauku, kai nepazisti nei kiek...Sekmytes ir Tau 4u.gif

Lengvo gimdymo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2010 06 08, 13:30)
Nezinau kaip del uzsikimsusios vaiko nosies, bet galiu pasisakyt is savo patirties, kad kai situacija is tikruju tampa ekstremali, paprastoje valdiskoje ligonineje (mano atveju AK) sulauki viso burio daktaru demesio. Ka gerai atsimenu, tai daug baltu chalatu susirupinusiais veidais diskutuojanciu apie mano bukle, tada nusprendzianciu dar kazka pasikviesti konsultacijai, tada galu gale konsiliumas, sprendimas ir operacine. Sprendimas beje buvo teisingas ir aciudie nepaveluotas, uz ka as jiems labai dekinga. Kai supranti kad tau tik ka isgelbejo gyvybe tai kazkaip nei ten tie tualetai ar dusai, nei palatos grozis rupi. Ir nei blato turejau, nei susitarus buvau....

Tai Jums pasiseke, man AK po gimdymo, maitinant vaikeli suparalyzavo puse kuno blink.gif , gerai, kad palatoje dviese buvome doh.gif - pagalbos kolege begiojo 45 min. blink.gif blink.gif blink.gif, o apie iskvietimo migtuka net nekalbu, jo jau 20 metu ten nebuvo (tai yra neveike) doh.gif
Atsakyti
Kazkaip nepavyko rasti, ar Lietuvoje yra daugiau privaciu gimdymo namu? Bet tikriausiai ir as gimdysiu BAK, nes daugiau ner is ko rinktis...
Mano argumentai del gimdymo privaciai:
-gyvenu uzsienyje, o gimdyti noriu LT, tai net nezinociau nuo ko pradeti tvarkytis visokius soc. dokumentus, nenustebciau, jei isvis ismestu is ligonines, neturint sodros pazymejimo ar pan.;
-nesuprantu lietuviskos kysiu mokejimo sistemos: kam duoti, kada duoti, kiek duoti, geriau oficialu kainininka pasiziureti ir kasoj susimoketi smile.gif
-siurpas ima paskaicius komentarus apie valstybines ligonines su WC uz 100 metru, bendru dusu koridoriaus gale ka tik pagimdziusioms mamytems, surugusiais personalo veidais ir dar aprekimais, gulejima palatoj su kitom moterim, o ne su vyru ir vaikeliu ir t.t.

Atsakyti
Mes jau namie! Viskas praejo itin sekmingai, pagimdziau per 1h 25 min blink.gif , dukryte Liucija Vakare 54 cm, 3730 g smarkuole-grazuole thumbup.gif thumbup.gif Didziausia padeka nuostabiam gydytojui ir zmogui gyd Ziobakui, puikiom akuserem Nadiai ir Vilijai 4u.gif Nuosirdziai nesitikejau tiek zmogiskos pagarbos ir rupescio, tiek pagalbos man regis net per daug thumbup.gif Smagu, kad bet kada galejo lankyt mb su mazu suneliu thumbup.gif Beje nekirpo, neplysau, aciu daktrui ir akuserem, padejus laiku reikiamai kvepuoti. Komfortas maksimalui, kaip namie beveik:super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 17 birželio 2010 - 14:19
QUOTE(Burbulytis @ 2010 06 17, 15:18)
Mes jau namie! Viskas praejo itin sekmingai, pagimdziau per 1h 25 min blink.gif  , dukryte Liucija Vakare  54 cm, 3730 g smarkuole-grazuole thumbup.gif  thumbup.gif Didziausia padeka nuostabiam gydytojui ir zmogui gyd Ziobakui, puikiom akuserem Nadiai ir Vilijai 4u.gif Nuosirdziai nesitikejau tiek zmogiskos pagarbos ir rupescio, tiek pagalbos man regis net per daug thumbup.gif Smagu, kad bet kada galejo lankyt mb su mazu suneliu thumbup.gif Beje  nekirpo, neplysau, aciu daktrui ir akuserem, padejus laiku reikiamai kvepuoti. Komfortas maksimalui, kaip  namie beveik:super

o jei nepaslaptis ar sunkus buvo gimdymas ir ar itilpote iki 10 000 ltl suma? Nes ju kainynas - tamsus miskas, truputi i kaire ir fssio, kainos auga geometrine progresija, tai vat idomu butu nuo kokio "atramos tasko" jie skaiciuija kad gimdymas sudetingas...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2010 06 17, 15:18)
Mes jau namie! Viskas praejo itin sekmingai, pagimdziau per 1h 25 min blink.gif  , dukryte Liucija Vakare  54 cm, 3730 g smarkuole-grazuole thumbup.gif  thumbup.gif Didziausia padeka nuostabiam gydytojui ir zmogui gyd Ziobakui, puikiom akuserem Nadiai ir Vilijai 4u.gif Nuosirdziai nesitikejau tiek zmogiskos pagarbos ir rupescio, tiek pagalbos man regis net per daug thumbup.gif Smagu, kad bet kada galejo lankyt mb su mazu suneliu thumbup.gif Beje  nekirpo, neplysau, aciu daktrui ir akuserem, padejus laiku reikiamai kvepuoti. Komfortas maksimalui, kaip  namie beveik:super

Oi kaip sveikinu ir dziaugiuosi!!!Ale gi ir sekasi ,per pusantros valandeles pagimdyti smile.gif Ir as taip noriu lotuliukas.gif Aukit sveikos ir stiprios 4u.gif O as lauksiu savo eiles biggrin.gif
Atsakyti
Aciu MAgic magic, ir Tau sekmes dideliausios 4u.gif

Dajan, viskas kainavo 5600, bet zinok mes nemazai valgyt sakemes, tai ir butu ta 5500, kaip nekomplikuotas normalus gimdymas...Rekejo kraujuko papildomu tyrimu, dar sio to, nes reikejo leist penicilina del streptokoko, bet panasu kad neisisikaite prie papildomu pinigeliu...Ir pirrmuka kai gimdziau, mokejom lygiai ta suma maziausia pagal kainyna, plius maistas...
Atsakyti