Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

Sveikutės, mergaitės 4u.gif

Grįžom. Sveiki visi, laimingi, nors kelionė buvo su nuotykiais - sugedo kelyje mašina..... doh.gif Pasijutom tikrų tikriausiais europiečiais, kai teko susimokėti už remontus...

Gerą pusdienį skaičiau skyrelio naujienas....

TIKESIU, tiesiog be žodžių....Kai būsi stipresnė - parašyk, norėsiu užbėgt....
Liutuke, console.gif Priimk tai kaip Auščiausiojo valią...
Patr, gal gi tikrai nieko blogo?
SVETA, labai gražios nuotraukytės, sveikinimai jubiliatei ir jos mamai. Galbės žodis, kur nors sutikus nepažinčiau....
Samta0204, turi viskas būt gerai. Kaip man nuotraukytės priminė kelionę. Iš visų matytų man gražiausia buvo Bruge..
rasų lanka, ko dabar po filosofijos skara palindus. Kaip mamukė ir jos pomidoriukai laikosi????

Visosm kitoms mergaitės, kurių nepaminėjau (nepamenu visų nick'ų, o naršyti - prisipažystu - patingiu) - stiprybės ir gražaus pavasario. Lietuvoj dar nespėjau, bet kelionėj jau skraidančius gandrus teko pamatyti, ančių grįžtančių pulkelius....

QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 27, 20:58)
Kai nelieka nieko..tik viltis....kai didžiausias džiaugsmas kai matai patekančią saulę....kai nebejauti nieko..tik skausmą....kai pradedi girdėti tylą....kai nusisuka visi, net geriausi draugai....kai tetrokšti gyventi, ir nesuteikti skausmo kitiems...kai bejėgiškai pakeli akis į tylų dangų...kai pamatai sugrįžtančius paukščius....kai nelieka ašarų.....supranti...nieko nėra be prasmės...nieko nėra nepakeliamo....tu ne viena....tu ne keistuolė, aplink tave daug tokių kaip tu..... wub.gif Mergytės, kaip norėčiau jus visas apkabinti blush2.gif

Oduvančikai, kas čia per nuotaikos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 28 kovo 2010 - 21:16
Vi, nerimo vienaip ar kitaip vis tiek neatsikratysite. O žinodami real situaciją, reikalui esant - imsitės veiksmų. Kalbinkite vyrą važiuoti.

Merginos, gal kuri turite Bložnelytės tel ir žinote eigą, kaip pas ją nukeliauti reikia? Reikalingas siuntimas ar ten privati konsultacija būna, žodžiu - gal kuri buvot, žinot.

Man reikia atrasti kažkokį kovos su nedraugiškais limfmazgiais metodą. Mirk gyvenk - bet reikia.
Atsakyti
Ifauru ,sveika sugrizusi 4u.gif paziurejau nuotraukas,koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 28, 23:11)

Merginos, gal kuri turite Bložnelytės tel ir žinote eigą, kaip pas ją nukeliauti reikia? Reikalingas siuntimas ar ten privati konsultacija būna, žodžiu - gal kuri buvot, žinot.

Man reikia atrasti kažkokį kovos su nedraugiškais limfmazgiais metodą. Mirk gyvenk - bet reikia.

Antradieniais(nuo ryto) priimineja Vilniaus onkologiniame,ten kur ligonine,4aukste(atrodo,kad 4-ame,dar neseniai buvau,bet ziuriu,kad baigiu uzmirst),siuntimo neprase.

Bloznelytes tel.uzsirasymui 861539102 .Cia is temos:
http://www.supermama...?...32967&st=48
Atsakyti
Ačiū, Liūtuke 4u.gif O be siuntimo konsultacija Jums buvo mokama?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 29, 00:29)
Ačiū, Liūtuke 4u.gif O be siuntimo konsultacija Jums buvo mokama?

Ai,kokia ten konsultacija doh.gif ,tik "uzmete aki" i popierius,pamate,kad yra skyscio pleuroje,ir isgrudo is kabineto doh.gif ,panasiai kaip ir adis.Pasirodo,kad jei kaupiasi skysciai-jau negydo.
Siuntimo nereikejo.Kai skambinausi asistentei-tai nieko neminejo apie siuntima.O Jus pasiskambinkit tuo telefonu,atsilieps asistente,ir paklauskit.
Atsakyti
Dėkui, Lūtuke, bandysiu. Priims ar pravys - bent pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 29, 01:06)
Dėkui, Lūtuke, bandysiu. Priims ar pravys - bent pabandysiu.

Bandykit!Net jei asistente sakytu,kad nepriims pakol neturit iraso ligos istorijoj jog gydymas baigtas,vistiek bandykit.Nes mums asistente vis sakydavo,kad Bloznelyte nepriims,nes dar taikoma chemija,bet kai nuejau pas Bloznelyte-tai pasake,kad reikejo ateit anksciau doh.gif doh.gif doh.gif

Sekmes Jums dideliausios! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 29 kovo 2010 - 00:20
Sveikos mergaites,nezinau ar cia pataikiau,bet labai reikia jusu patarimu.Mano mociute serga skarndzio veziu,4 stadija,jau visai i pabaiga.Naktimis viduriuoja kraujais,ir vemia kraujais.Ir beda tame,kad mociute visiskai nenori pampersu,tiesiog nusidrasko.Gal kas zinote kaip pripratinti ja prie tu pampersu,gal yra kuom kitu pakeisti.Nes daro po savim viska.Kelti ant puodeliu,jau nebegalim,nes alpsta verysad.gif Zinau,kad yra kazkokie plasmasiniai puodeliai,bet jei neiseina padaryti,vienkartines palutes,bet ir juos drasko.Jau net nebezinom,ka daryti verysad.gif Bukit geros,patarkite ka nors. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 03 29, 14:59)
Bukit geros,patarkite ka nors. 4u.gif

giedrute, manau, kad tau galėtų labiau padėti mergaitės
Šioje temutėje Ten mergaitės labai patyrusios. Laikykitės. heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 kovo 2010 - 13:44
QUOTE(rasų lanka @ 2010 03 29, 14:43)
giedrute, manau, kad tau galėtų labiau padėti  mergaitės
Šioje temutėje Ten mergaitės labai patyrusios. Laikykitės. heart.gif

Aciu jum. 4u.gif Laikykites ir jus mergaites. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif Pavasariukas įsibėgėjo...Velykos lipa ant kulnų...
paukštelių dainelių gražumas bigsmile.gif
Vakar buvau šv. mišiose - už Jus žvakelę uždegiau - ramaus sveikimo, sveikatos, kantrybės, šviesos, ramybės...

Aš esu "užlūžusi" darbeliuose, egzistenciniuose apmąstymuose rolleyes.gif ir pas savo daktariukus.
Mūsų fronte nelabai ramu. unsure.gif Ketvirtadienį važiuosime kartoti markerį. Paskutiniu metu jis sparčiai kilo. Mamytės akelė blogėja. Pasidarėm skydliaukės hormonų tyrimą, nes jau buvo laikas doh.gif doh.gif - medžiagų apykaita visai sulėtėjusi. Endokrinologė iš atostogų grįžta po šv.Velykų , o taloną gavome tik dar už savaitės. Bandysiu eiti po švenčių ir gražiai prašyti, kad priimtų greičiau... Man atrodo, kad reikia skydliaukei visai kitų vaistukų.
Matau, kad ir mamytei neramu, jau mano raminimai nelabai bepadeda. Akelių gydytojas griežtai sako, kad tai yra antrinė katarakta ir visai nesutinka , kad gali būti mts. galvelėje, nors mamytei vienoje auselėje kartais ūžia. Bet ji sako , kad jai ūždavo jau labai senai, kai dar nesirgo. Na, vis tiek prašysiu mūsų onkologytės, kad darytų galvelės tyrimą . Visi sako, kad nėra simptomatikos, nėra simptomatikos, bet jei jau būtų, tai gal ir procesas būtų "gerai" pažengęs. Tai va, dabar esame nei šiokioje, nei tokioje būsenoje - laukiam...
Vakar pas mamytę žiūriu, dėžutėje mezginys - mezga šaliką kitai žiemai. wub.gif

Liutukeee 4u.gif console.gif

Ifauru 4u.gif - prasitęsei žiemą...na, taip jos pas mus šiemet mažai buvo... hihihi.gif irnesakyk.gif Labai gražūs vaizdai, bet aš kalnų bijau - man atrodo, kad ten pastoviai apsvaigusi būčiau... rolleyes.gif

SVETA 4u.gif - aš irgi tavo dukrytei norėčiau palinkėti sveikiausios ir žvitriausios mamytės. Tokią gražią šventę suruošei. wub.gif

Adis 4u.gif - kada išvažiuoji į sanatoriją? Kad dar daugiau stiprybės tau pasiųstume...

A-Z 4u.gif - per tą laiką , kai nėra chemijos, pastiprink venas , tepdama Lioton 1000 , nes joms didelis krūvis tenka, todėl reikia jas saugoti ir puoselėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 kovo 2010 - 18:56