Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

QUOTE(Patr @ 2010 04 02, 15:49)
oje, oje, ucha-ucha-cha, drinks_cheers.gif "pilve nieko nėra", krūties mamogramos atsakymas bus trečiadienį. Čia gal jūs prisidėjot smile.gif

Na dabar i ta sveika pilvuka daug kiausiniu velykiniu ramiai sau privalgykite, dziaugiuosi uz Jus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Viti17 @ 2010 04 02, 19:09)
Turiu problemą. Mano žmogui nustatė tiesiosios žarnos vėžį, 4 stadija su mtst. plaučiuose ir kepenyse. Visko jau buvo. Emocine prasme, nes visa kita dar prieš akis. Bet turiu aš draugę, kuri yra gydytoja. Ji tikrai daug padeda.. Bet.. Dar daugiau ir kenkia. Apvalo mane nuo bet kokio tikėjimo, kad viskas bus gerai. Kol nekalbu su ja - nieko. Bet vos tik paskambina ir vėl... "oj, bet tai dar neblogai laikosi pagal tokią diagnozę", "oj, na, čia tiek ir beliko" (tipo tie oficialus statistiniai 20mėn.), ir gaili manęs jau kaip absoliučios našlės. Nebegaliu. Nebegaliu pakelti tokio bendravimo. O, rodos, reikia, nes ji labai daug tikrai padeda mano žmogui kol jis klinikose: aplanko (mes gyvename ne tame pačiame mieste), nuperka ir nuneša ko reikia.. Na, stengiasi tikrai... Ir jei ne tas emocinis neigiamas užkrovimas.... Džiaugiuosi, kad bent jau turi proto negrūzinti mano žmogaus. Kuris tikrai laikosi taip gerai, kad ux...

Na ji kalba kaip tikra medike, ji i Jusu zmogu ziuri kaip i pacienta, o statistika, ir lieka tik statistika, gal but jusu zmogus nepateks i tuos blogus remus, tarkim mano tecio liga buvo tokia pati tik stadija 3, pagal statistika isgyvenamumas 5 metai, bet gyveno 2,5 ir mire ne nuo savo ligos, o nuo infarkto, niekas negali pasakyti kiek kam liko, atsirinkite ir priimkite tik tai, kas Jums priimtina, o juolab, kad ir zmogutis gerai jauciasi, o mes cia stebuklais tikim, statistika nukeliam i antra plana, nes musu kovotojams su liga jau ne viena karta yra pasiseke prasokti tos nelemtos statistikos remus 4u.gif
Atsakyti

Na ji kalba kaip tikra medike, ji i Jusu zmogu ziuri kaip i pacienta, o statistika, ir lieka tik statistika, gal but jusu zmogus nepateks i tuos blogus remus, tarkim mano tecio liga buvo tokia pati tik stadija 3, pagal statistika isgyvenamumas 5 metai, bet gyveno 2,5 ir mire ne nuo savo ligos, o nuo infarkto, niekas negali pasakyti kiek kam liko, atsirinkite ir priimkite tik tai, kas Jums priimtina, o juolab, kad ir zmogutis gerai jauciasi, o mes cia stebuklais tikim, statistika nukeliam i antra plana, nes musu kovotojams su liga jau ne viena karta yra pasiseke prasokti tos nelemtos statistikos remus 4u.gif
[/quote]

Ačiū už gerus žodžius. Aš taip ir įtikėjau, kad mes turime susitvarkyti... Bet va vis atsiranda "geradarė", kur bloškia į purvą tiesiog nosimi žemyn.
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2010 04 02, 20:03)
Bet va vis atsiranda "geradarė", kur bloškia į purvą tiesiog nosimi žemyn.

Ne visi žmonės moka vynioti į vatą, varo viską tiesiai šviesiai, nežiūrėdami, kad ne visi pajėgūs priimti tuos žodžius, kad ta "tiesa" gali ir užmušti. Siūlyčiau bendrauti, bet griežtai paprašyti taip nesielgti.

Patr, smile.gif ... tavo žinia puiki. Ramių tau Velykų.
Atsakyti
Patr, kaip smagu išgirsti gerą žinią wub.gif
Tebūnie ir kitų tyrimų rezultatai patys geriausi 4u.gif

Viti17, kalbėdama su drauge pabrėžkite, kad Jūs TIKITE ir tas tikėjimas yra Jūsų stiprybė. Gal bus nuovoki ir susipras negerai daranti.
Viti, mūsų tikėjimas kuria stebuklus, atveria mumyse ir artimuosiuose tas sielos kerteles, kurių nė nežinojom esant, paneigia visas statistikas. Būkite savo ligoniukui tikėjimo šviesuliu, o jis lai tampa visų statistinių rekordų nugalėtoju. Sutarėme? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2010 04 02, 20:09)
...Kol nekalbu su ja - nieko. Bet vos tik paskambina ir vėl... "oj, bet tai dar neblogai laikosi pagal tokią diagnozę", "oj, na, čia tiek ir beliko" (tipo tie oficialus statistiniai 20mėn.), ir gaili manęs jau kaip absoliučios našlės. Nebegaliu. Nebegaliu pakelti tokio bendravimo. O, rodos, reikia, nes ji labai daug tikrai padeda mano žmogui kol jis klinikose: aplanko (mes gyvename ne tame pačiame mieste), nuperka ir nuneša ko reikia.. Na, stengiasi tikrai... Ir jei ne tas emocinis neigiamas užkrovimas.... Džiaugiuosi, kad bent jau turi proto negrūzinti mano žmogaus. Kuris tikrai laikosi taip gerai, kad ux...

Sveikute, Viti17 4u.gif Na, toks atvejis tikrai problema, tuo labiau, kad ji padeda Jums. g.gif Jei tai būtų retai sutinkamas žmogus , tai tiesiog atsiribočiau tarsi siena nuo kiekvieno tokio pasakymo. Esu ne kartą pakliuvusi į tokią situaciją , kai mamytė susirgo, kai sakė - oj su tokia stadija 1 max 2 metai liko. Pasiutimas viduj imdavo ir į kiekvieną "žinovo sprendimą" mintyse atsakydavau taip kaip man reikia, pvz. " ne tavo reikalas, ką tu žinai..." Arba kai sakydavo liko nedaug ojojoj, aš mintyse aiškiai sau sakydavau viską atvirkščiai - "liko labai daug, tu neįsakysi, neapskaičiuosi ir nenurodysi" ir pan. Tai kartodavau ir kai jis toliau postringaudavo - tiesiog stengiausi nebegirdėti (nutaisiusi kvailą šypsenėlę), tiesiog tarsi mantrą kartodavau sau mintyse ... Po tokių pašnekovo žodžių dūšia būdavo prišiukšlinta. Tiesiog stengdavausi kuo greičiau užmiršti. Juk ir taip aišku, kad viskas rimta, o jeigu dar pradėsiu juodomis mintimis gyventi, tai dar greičiau pritrauksiu negatyvą visą.
Taigi, stenkis ir tu kažkaip atsiriboti, nes kitaip bus sunku. Apie pasakymą, kad taip nešnekėtų dar reikia pagalvoti, kad žmogus nebūtų įžeidus. Bet tu tikriausiai gerai ją pažįsti ir žinai, kaip tokiu atveju pasielgti. Viską Dievulis sprendžia, o mums lieka pasikliauti juo, ir kiek duoda - gyventi jo malonėje. O kartais duoda jis tikrai daug... wub.gif Nepasiduokit ir ramių švenčių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 02 balandžio 2010 - 20:08
4u.gif labas visoms.Aciu uz palaikyma uz paguodziancius zodzius.labai dziugu uz tas mergaites kuriu tyrimai geri visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .O mano nuotaikos verysad.gif,vis byra asareles pacios.Bet pakeist nieko negaliu,zinau ,reikia tiket,bet kazkodel nelabai gaunasi verysad.gif.na gana cia man gadint jums nuotaika.Visas jus su pacia graziausia pavasario svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,kad visos butume sveikos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rita606 @ 2010 04 02, 22:30)
4u.gif labas visoms.Aciu uz palaikyma uz paguodziancius zodzius.labai dziugu uz tas mergaites kuriu tyrimai geri visoms po  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif .O mano nuotaikos  verysad.gif,vis byra asareles pacios.Bet pakeist nieko negaliu,zinau ,reikia tiket,bet kazkodel nelabai gaunasi verysad.gif.na gana cia man gadint jums nuotaika.Visas jus su pacia graziausia pavasario svente  4u.gif  4u.gif  4u.gif ,kad visos butume sveikos wub.gif  wub.gif

console.gif Laikykis kaip begali, mieloji. Šventės, ar jų artėjimas kartais dar labiau paaštrina jausmus - nebūtinai gerus. Negadini tu nuotaikos. Jei skauda tai ir pasipasakok... wub.gif Labai tikiuosi, kad rytoj jau nusišypsosi... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 02 balandžio 2010 - 21:30
Sveikos, sveikos, tik Jums čia galiu pasidžiaugti ir tik Jūs suprasite ką reiškia tai, kai atsakymas būna geras. Butinai nusikopijuosiu aprašymą KT pilvo ir dubens. Šioks toks minusiukas, kad dešiniame plautyje pleuroje yra 1-1,5cm. skysčio. Na gal nelabai gerai. Mūsų adis galėtų daugiau tuo klausimėliu papasakoti.

rita606, na neliūdėk, jei verki ištisai būtinai reikia vaistukų, kad "apglušytų" lotuliukas.gif ir jaustumeis ramiau. Viskas bus gerai, pamatysi. Apsikabinam ir pasirink kiaušinuką vieną iš galerijos, kuris tau gražiausias iš manųjų.

Viti17, oi, kokia nenaudėlė toji daktarė.... Mts visur tai ir man buvo, juk limfmazgyje, plaučiuose pleuroje skystyje, gimtos audiniuose, kiaušidėse. O aš dar dirbu. Dėkoju Dievuliui.... Juk kiekvienas žmogus ir kita istorija.

Joooo, Domogintare, taip ir jaučiuos, širdelėje daug ramiau, kad KT neparodo nieko "šviežio" bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2010 04 02, 17:10)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,super naujienos,matai,kaip viskas klostosi puikiai mirksiukas.gif

carvel, na gal netaip jau ir puikiai, tas darinys echoskopijos metu, nustatytas sveikojoje krūtelėje, kaip grybas išlindo, bet dar bus matyt po mamogramos trečiadienį, gal ten riebalinis koks... Niu, ane? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2010 04 02, 19:40)
Patr ,kaip dziaugiosi clap.gif  yess.gif

jėėėėėė. thumbup.gif

GREK, ir Tavo kumštukai mačino lotuliukas.gif

arūne thumbup.gif , va, va, ir man taip su tais pakilimu virš raktikaulio prie kaklo... vis mane erzina, bet nieko neranda echoskopijos metu.
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2010 04 02, 21:53)
Patr, kaip smagu išgirsti gerą žinią wub.gif
Tebūnie ir kitų tyrimų rezultatai patys geriausi 4u.gif

samething else, nedaug beliko laukti.. Beje, užmiršau, galva visai išsimatralinusi biggrin.gif , ar ne Jūs siuntėtės Tianshi papildus? Ar jau gavote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 02 balandžio 2010 - 21:50
user posted image
MIELOSIOS

Šv. Velykų proga linkiu -
daugiau šviesos - kad šiandien būtų šviesiau nei vakar,
daugiau džiugesio - kad šypsenomis pasipuoštų veidai,
daugiau supratimo ir meilės artimui,
daugiau saulės spindulių, mėlynų debesėlių, spalvotų drugių,
pakilios pavasarinės nuotaikos,
daugiau gerumo ir tikro laimės jausmo...
Tegul atgimimas pasklinda ne tik gamtoje, bet ir širdyse, tegul prisikėlimo dvasia užlieja visus, atnešdama viltį, ramybę, džiaugsmą...
Jaukių, šiltų šv. Velykų!

http://www.youtube.c...h?v=VbSnk1R31vg

Sveikinu senbuves ir manęs nepažįstančias naujokes.Labai linkiu Jums ir Jūsų artimiesiems sveikatos ir sėkmingo išgijimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 03 balandžio 2010 - 10:10
QUOTE(Patr @ 2010 04 02, 22:52)
Šioks toks minusiukas, kad dešiniame plautyje pleuroje yra 1-1,5cm. skysčio.

Patr, aš prieš kelis psl rašiau kaip šią savaitę ligoninėj viena močiutė pasakojo vandenimis plautyje atsikračiusi. Pakartosiu: esą reikia vakare gerti stiproką liepžiedžių ir aviečių šakelių arbatą, įsipylus į ją 100 gr. konjako. Gerti kuo karštesnę ir tuo pačiu metu kvėpuoti garais. Šiltai susisupti į antklodę ir gerai išprakaituoti. Esą jai ir daktaras veiksmingumą patvirtinęs. Vėlgi, sakau: kiek naudos bus, tai ponas Dievas težino. Bet žalos pridaryti irgi neturėtų smile.gif

QUOTE(Patr @ 2010 04 02, 22:52)
Beje, užmiršau, galva visai išsimatralinusi biggrin.gif , ar ne Jūs siuntėtės Tianshi papildus?

Ne, ne aš, tik irgi domėjausi siuntimu. Turėjo gauti kita mergaitė, bet žinokit, mano galvoj irgi vėjai švilpia - nepamenu kuri blush-anim-cl.gif

Visoms sveikatos ir kad neskaudėtų heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 03 balandžio 2010 - 11:12

carvel, na gal netaip jau ir puikiai, tas darinys echoskopijos metu, nustatytas sveikojoje krūtelėje, kaip grybas išlindo, bet dar bus matyt po mamogramos trečiadienį, gal ten riebalinis koks... Niu, ane? wink.gif
Papildyta:

Nu as apie tai ir kalbu,juk ne visada negerumas turi turi buti paciu blogiausiu,viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
GABIJA wub.gif
Atsakyti