QUOTE(mėnulis @ 2011 05 03, 17:35)
Neseniai skaiciau vienos mamos pasisakyma, ji rase, jei mano vaikas mazametis meluotu, vogtu, smurtautu, tai as atsistociau pries veidrodi ir paklausciau, mama, kas su tavim negerai.
as pastebiu ka mano vaikai daro pagal tai, ka as, i darau. Daznai matau, is kur pas juos ateina pyktis, lygiai toks pats kaip mano,
Panasiai gali buti ir su ligom. Tie \\\\\\\"geru tevu\\\\\\\" ar \\\\\\\"blogu tevu\\\\\\\" pavadinimai visiskas blefas. Niekas neilenda i tas \\\\\\\"geru tevu\\\\\\\" seimas ir nemato kas ten darosi uz uzdaru duru, gal motina verkia, o tevas ja moraliskai engia. Ar nemyli vienas kito. Ar vienas vaikas mylimas kitaip nei kitas. Kodel visi tik ir nori gerti vaistus, skiepytis, ir kitaip save nugydyti, bet nenori paziureti i galima ir kita reikalo puse.

as pastebiu ka mano vaikai daro pagal tai, ka as, i darau. Daznai matau, is kur pas juos ateina pyktis, lygiai toks pats kaip mano,

Na taip, yra visokiu seimu, sutinku, kad vaikus labai veikia santykiai seimoje. Bet, jei imant asmeniskai, pvz, musu seima - mes labai puikiai gyvenam, zinoma, pasitaiko visko kaip ir pas visus, bet is esmes, vaikai labai mylimi, jie prioritetas mums. Ir musu su vyru santykiai puikus. O didzioji iseina i darza ir serga...Tiesa, ji noriau pasiliktu namie, nei eitu i darzeli, bet paskutiniu metu pati klausia, kada jau eisim. O jai po 4 dienu darze sloga, lyg kosulys. Teoriskai galeciau vesti, nes tokie vaikai vedami, bet man gaila vaiko, noriu, kad visiskai pasveiktu.
Nenorim, zinokit, gerti vaistu ir saves nugydyti, na, bet ka daryt, jei jau viskas apgalvota, \\\\\\\"iskapstyta\\\\\\\", o kitos ligu priezasties apart DARZELIO - nerandam

Tiesa, o snekant apie mamos atsakomybe auklejant vaikus - teisingai, labai daug kas priklauso nuo tevu. Pvz, mano anyta - isaugino 3 sunus. Pirmi du pametinukai (mama jauna, apie 20 m), treciasis po 10 m (mamai 30m). Taigi, siuo metu pirmi du 40meciai, gyvena su mama, ji juos islaiko, alkoholikai, nesukure seimu, vaiku neturi, vsio jau jiems. O treciasis (mano vyras