Įkraunama...
Įkraunama...

Dvi savaitės darželyje, dvi - serga.....

QUOTE(Irute @ 2011 10 07, 09:47)
Butent, kad jai labai patinka grupej, verziasi ten, turi draugu, tai ir noras bendrauti jauyra, grupe priesmolykline, bet su tom ligom...dar alergija ir astminis bronchitas...gal reikalas teame, jau nebezinau. bet faktas, kad paeina 2 dienas iki pietu, trecia diena tempa. ir visa liga.

Jei vaikutis pirmi metai darzelyje ar tarkim mokykloje.. na taip jau buna serga ir serga. doh.gif Man pirmus metus vedant i darzeli gydytoja taip sake -kol nepersirgs visu ligu.. (nenorejau tiketi, jauciausi beviltiskai, bet taip ir buvo, antrus metus rimo) dabar jau keliaujam i mokykla ir viskas jau thumbup.gif
Atsakyti
Ankščiau visai darželio nelankė g.gif

Kadangi mano darželį lanko jau seniai, tai nemanau, kad kitais metais priešmokyklinei bus kitaip. Serga, kaip ir visis vaikai, bet retai 2-3kartus per metus, o kažkada ir ligoninėje su plaučių uždegimu teko pagulėt verysad.gif

Net nežinau ką patarti, kol nepersirgs taip ir bus-ligų ligelių verysad.gif
Atsakyti
ir man ta pati beda buvo...pernai ejo i darzeli jai buvo 3 metukai, tai lankomumas gale metu 56procentai!ir pas daktara buvau, klausiau kodel taip serga, sake taip ir bus kol pasigaus visas bacilas kaip ir kiti vaikai, na siemet aciuD menesi istverem, dabar jau baigia pasveikti ax.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, kazkiek nuraminot. nes tikrai pradejau jaustis beviltiskai.
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2011 10 07, 07:59)
Sveikos mamytes, ar jums taip buvo ar gal dabar yra. vaikutis mano turi eiti dabar i priesmokykline grupe, bet nueina 2 pusdienius ir trecia diena pakyla temperatura, sloga, kosulys o po to dar ir komplikacijos. sveika nebuvo nuo rugsejo 1d. nes tik atsigauna nuo paskutinio kosulio, vel suserga ir vel tas kankinantis kosulys. ka daryti? kaip sustiprinti imuniteta? gal neiti isvis i ta grupe? patarkit ka ka mano. aciu.

Vaikas anksciau darzeli lanke ar ne? Jeigu pradejo lankyti tik dabar, tai teks susitaikyt su bepasikartojanciom slogom, ir kt virusinem infekcijom. Tai yra normalu.
Atsakyti
Mum dar blogiau buvo, 3 dienos darzelyje ir 1.5 menesio namie, 2 dienos darze = 1 menuo namie. Per 9 menesius 18 kursu antibiotiku, 4 kartai baigesi ligonine. Po paskutines ligos gydytoja dave suprast kad vaikas pats taip susirgti per 3 dienas negalejo ir rekomendavo pakeiti darzeli. Daugiau ten nesilankom, vaikas jau 3 menesius sveikas kaip ridikas.
Atsakyti
mes sirgom ir pirmus metus ir antri prasidejo lygiai taip pat savaite serga savaite ne doh.gif bet bent jau siemet nelaukiu kol sloga isisenes nupirkau citro plus ir duodu po 12 lasiuku dienoje,pradejom gert antra buteliuka ir intervalai tarp persalimo ligu pradejo ilgeti reiskias veiksminga thumbup.gif mamos tikrai siulau isbandyti ir vaikam ir suaugusiem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2011 10 07, 08:47)
Butent, kad jai labai patinka grupej, verziasi ten, turi draugu, tai ir noras bendrauti jauyra, grupe priesmolykline, bet su tom ligom...dar alergija ir astminis bronchitas...gal reikalas tame, jau nebezinau. bet faktas, kad paeina 2 dienas iki pietu, trecia diena tempa. ir visa liga.

vaikutis alergiskas,todel ir serga istisai,nes tik nuejus veikia alergenai,reikia butinai naudoti vaistukus nuo alergijos,kitokios iseities tikrai nebus doh.gif
mano sunelis irgi serga BA,kol ejo i darzeli is ligu neisbrisdavom,i priesmokkykline leidau mokykloje,baigesi ligu maratonai,praejusia ziema sirgo viena karta vasario menesi,bet visa laika daviau vaistukus nuo alergijos,siais metais sunkiau sekasi,nes klaseje gyvena ziurkenas,yra akvariumas,bet tikiuosi kad organizmas apsipras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 10 12, 13:01)
vaikutis alergiskas,todel ir serga istisai,nes tik nuejus veikia alergenai,reikia butinai naudoti vaistukus nuo alergijos,kitokios iseities tikrai nebus doh.gif
mano sunelis irgi serga BA,kol ejo i darzeli is ligu neisbrisdavom,i priesmokkykline leidau mokykloje,baigesi ligu maratonai,praejusia ziema sirgo viena karta vasario menesi,bet visa laika daviau vaistukus nuo alergijos,siais metais sunkiau sekasi,nes klaseje gyvena ziurkenas,yra akvariumas,bet tikiuosi kad organizmas apsipras doh.gif

Jusu sunus alergiskas ziurkenui ar akvariumui? Kam pas ji alergija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 10 12, 12:01)

kaip keista manau tokiu atveju klase turetu atsisakyti gyvunu jeigu joje yra alergisku vaiku gyvuneliams.... g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif mums tuoj trys metai, o darzelio lankyt negalim doh.gif pora dienu ir suserga. Dare kalnus tyrimu, ir del tos pacios alergijos, bet ne alergiska, issioperavom adenoidus, tai kitos ligos limpa. ZOdziu, jei tik koks vaikas darzeli nusiciaudo, tai maniske garantuotai sukarsciuos, jei kiti tik pasisloguoja, tai mano mergina garantuotai gules ligoninej. TAigi, pasitarem su daktare ir gyvenam su pazymom, kad vaiko organizmo nenustekent ir vietos darzely neprarast. Praeita visa ziema namie sedejom, tik atsilo.. pavasaris.. isejom i darzeli, po 4 dienu i ligonine, vel nevedziau iki vasaros, tada birzeli gulejom ligoninej, nes vel pora dienu darzeli palankem. Bet as jau zinau, kad mums taip yra, todel jau is rudens buvau susitaikius, kad ir vel taip gali buti. Visi sako-pakentekit iki 5 metu g.gif labai tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrge @ 2011 10 20, 10:08)

Na analogiskai pas mus, bet man sazine neleido daugiau nei metus vaiko kankinti, ir visi gydytojai kaip vienas sake kad ner cia ko kentet, jei vaikas nevalgo, neauga nuo tu visu vaistu ir nusprendziau vaiko nezaloti, atsiemiau ir vaikas sveikas visiskai, valgo daugiau nei as, augti pradejo...
Atsakyti