Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pavasariški namučiai

QUOTE(RositaK @ 2010 03 30, 12:36)
JulijaVol, as sutinku  4u.gif

Aš irgi 4u.gif
Atsakyti
[quote=RositaK,2010 03 30, 12:36
munyte, nuostabus nestuke.gif skaiciukai wub.gif o kada eisi echo? norisi pamatyti kiek ten isitaise siltai sau wub.gif vat turbut tas dvigubas isodinimas turi savo privalumu - man zydas profesorius sake, kad gimda tuo metu kazkaip atsirenka pati kuriuos priimti wub.gif

Sveikos mergaiciukes 4u.gif
Na as eisiu saindien pas savo gine, bet dar tikriausia nieko nematys g.gif Gal tik siaip kokius tyrimus padarys, nezinau g.gif bet man siandien krutine nejautri ir sumazejus,o juk turetu tik jautret ir didet.Ai, nieko as cia nepadarysiu.Tureciau but laimingiausia,bet kad labai neramu, kad tik viskas but gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 03 30, 13:43)
Na as eisiu saindien pas savo gine, bet dar tikriausia nieko nematys g.gif Gal tik siaip kokius tyrimus padarys, nezinau g.gif bet man siandien krutine nejautri ir sumazejus,o juk turetu tik jautret ir didet.Ai, nieko as cia nepadarysiu.Tureciau but laimingiausia,bet kad labai neramu, kad tik viskas but gerai blush2.gif

viskas ir bus gerai - tokie dideli skaiciukai, kad net nera minciu apie kazka blogo galvoti wub.gif atsipalaiduok - tu jau nestuke.gif thumbup.gif
matytis 'kazkas' turetu 5-ta savaite - puslyte/-es su branduoliuku, o tau cia skaitosi ketvirta... Luktelk- nespesi sumirktelt, kai jau laikysi delnuose wub.gif
Atsakyti
Rositele, isbrauke mane is kovo sarasiuko - pavelavau! doh.gif
atidedu balandziui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 03 30, 14:02)
Rositele, isbrauke mane is kovo sarasiuko - pavelavau!  doh.gif
atidedu balandziui  ax.gif

o kodel pavelavai? g.gif ikeliu balandin 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 kovo 2010 - 13:16
QUOTE(RositaK @ 2010 03 30, 14:14)
o kodel pavelavai?  g.gif ikeliu balandin  4u.gif

2 arba 3c.d. turejau pasirodyt pas daktara ir aptart veiksmu plana, ale kaip tycia ant tu dienu komandiruote ispuole doh.gif aisku, galejau dar susisukti, bet labai jau ir nesistengiau, juo labiau, kad balandio pabaigoj nusimato pora laisvu nuo darbo savaiteliu ax.gif pakentesiu menesiuka, o paskui jau visa dusia tik snaigutem galesiu atsiduot biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Baltija L.,2010 03 30, 10:59]
Baltija, turiu pripažinti, kad pamečiau žinias apie tave. blush2.gif Jau po įsodinimo?
[/quote]
labukas, nieko tokio...taip as jau po,isodino du zirniukus penkiu dienu..tai dabar esu laukime ax.gif
kaip tu pati? 4u.gif
[/quote]

Įsodino du žirniukus?Turbūt dėl tavo jauno amžiaus nerizikavo dėti tris?
Aš dar laukimo stadijoje, dar geriu kontraceptines.
Atsakyti

[/quote]

labukas,
nea nes cia pas mus UK deda max 2 zirniukus ir tai toms kurioms netoli 40...o tokioms jaunesnems tai tik 1...bet as uzsispyriau ir viskas,pasirasiau popierius,kad noriu 2,vyras taip pat na ir tada isodino wub.gif
Atsakyti
Mano ginė minėjo, kad įkels tris, tai mano didžiausia baimė trynukai, nors aišku labai retai tai atsitinka...
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 03 30, 19:36)
Mano ginė minėjo, kad įkels tris, tai mano didžiausia baimė trynukai, nors aišku labai retai tai atsitinka...

retai BET atsitinka lotuliukas.gif jei ka-uzauginsi ir tris mirksiukas.gif
Atsakyti
Su tikru pavasariu mergaites 4u.gif
Koks nerealus oras siandien thumbup.gif
Idomu kur VELI ir skorpas 35 g.gif Jau ir Enrika seniai besimate ax.gif
Atsakyti
[quote=Sella,2010 03 30, 18:29]
labukas, nieko tokio...taip as jau po,isodino du zirniukus penkiu dienu..tai dabar esu laukime ax.gif
kaip tu pati? 4u.gif
[/quote]

[/quote]

Blastas 5 dienų net LT nesodina tris, max dvi, nors labai prašai, amžius ne prie ko 4u.gif
Atsakyti