Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pavasariški namučiai

Labas rytas mergaites 4u.gif
Nepatikesit, bet sianakt sapnavau, kad Rositos sarasiuko apacia sparciai pradejo didet thumbup.gif tikekimes, mano sapnas issipildys ax.gif Nes karts no karto pildosi jie pas mane 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munytte: 31 kovo 2010 - 07:20
QUOTE(munytte @ 2010 03 31, 08:20)
Nepatikesit, bet sianakt sapnavau, kad Rositos sarasiuko apacia sparciai pradejo didet thumbup.gif tikekimes, mano sapnas issipildys ax.gif Nes karts no karto pildosi jie pas mane 4u.gif

Labas rytas,

ojjj, koks geras sapnas thumbup.gif Taip ir bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Enrika , Sesitakaip jūs mergaitės laikotės?

Geros visoms dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 03 31, 09:20)

kad tik tavo sapnas nukeliautu tiesiai Dievuliui i ausi,kad tik pradetu pildytis,butu nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 03 31, 09:13)

Blastas 5 dienų net LT nesodina tris, max dvi, nors labai prašai, amžius ne prie ko 4u.gif

o kodel?sorry jei kvailai skamba klausimas ax.gif
Atsakyti
Labas rytelis,

kaip laikotes mergaites? Nors ir nesu per didele rasynetoja forume, bet kiekviena diena paskaitau jusu komentarus ¡r nuotaikas.
Oi kad tas munytes sapnas tiesiai Dievuliukui i sirdi tongue.gif kaip tu laikaisi, munyte?

Baltija, o tavo savijauta kokia? kokie nors simptomai? Kelinta diena tau hcg? laikysim kumscius tvirtus, kaip rosita sake thumbup.gif
geros visoms dienos. ir daug buckiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violan75 @ 2010 03 31, 11:49)
Labas rytelis,

Baltija, o tavo savijauta kokia? kokie nors simptomai? Kelinta diena tau hcg? laikysim kumscius tvirtus, kaip rosita sake thumbup.gif
geros visoms dienos. ir daug buckiuku 4u.gif

simptomai g.gif geras klausimas,na krutine jautri,miegant ant sono-maudzia...kelios dienos atgal skaudejo pilvo apacia visa diena...bet siaip viskas ok...gerai paieskojus pojuciu galima atrast ir toki banguojanti nuovargi ax.gif o siaip nekvarsinu sau galvos ieskodama,svajodama ir panasiai...
man hcg balandzio 7d...kolkas nekyla pagunda pirkt NT...jauciu ir nepirksiu,nes bijau prarast ta mazyte vilti..norisi islaikyt kiek imanoma ilgiau ta galimybe...gal ir kvaila,bet..
Atsakyti
[quote=violan75,2010 03 31, 10:49]
Labas rytelis,

kaip laikotes mergaites? Nors ir nesu per didele rasynetoja forume, bet kiekviena diena paskaitau jusu komentarus ¡r nuotaikas.
Oi kad tas munytes sapnas tiesiai Dievuliukui i sirdi tongue.gif kaip tu laikaisi, munyte?

Na laikaus po truputeli, kolkas kaip ir gerai viskas, siandien crinono daug ruzavo iskrito, bet gal nieko baisaus.Vakar buvau pas gine, bet dar nieko nemate.Taip ir nesupratau kodel man ji liepe ateit butent vakar g.gif ryt pakarotiu hcg tyrima, kad pamatyt kaip auga,nes negaliu, nuprotesiu iki kitos savaites, kai jau turetu pamatyt pmano zirniuka ar zirniukus ax.gif
O kaip tiu laikais? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija L. @ 2010 03 31, 10:55)
simptomai  g.gif  geras klausimas,na krutine jautri,miegant ant sono-maudzia...kelios dienos atgal skaudejo pilvo apacia visa diena...bet siaip viskas ok...gerai paieskojus pojuciu galima atrast ir toki banguojanti nuovargi  ax.gif  o siaip nekvarsinu sau galvos ieskodama,svajodama ir panasiai...
man hcg balandzio 7d...kolkas nekyla pagunda pirkt NT...jauciu ir nepirksiu,nes bijau prarast ta mazyte vilti..norisi islaikyt kiek imanoma ilgiau ta galimybe...gal ir kvaila,bet..

Na tu ir kantri ax.gif As tai neiskesciau blush2.gif istikruju, tai as jau nuo 7 dpi pradejau testuotis tongue.gif
O pozymiai pas tave thumbup.gif
Atsakyti
Gal kam reikia Crinone, galiojimas nepasibaiges. Atiduociau be vaistiniu antkainio. Man atliko visa dezute doh.gif .
Atsakyti
[quote=Šarūniukė,2010 03 31, 09:13]
Įsodino du žirniukus?Turbūt dėl tavo jauno amžiaus nerizikavo dėti tris?
Aš dar laukimo stadijoje, dar geriu kontraceptines.
[/quote]

Blastas 5 dienų net LT nesodina tris, max dvi, nors labai prašai, amžius ne prie ko 4u.gif
[/quote]
Lt sodina tris blastocistas man sodino mirksiukas.gif O kas cia idomu taip nesodina? Cia tau nesodino triju blasto g.gif
Atsakyti
Atsiprasau labai, cia mano sunelis pasistenge parasyt doh.gif

Ta pacia, proga parasysiu, kad Pajuodele jau turi savo stebukliuka suneli Aisti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 31 kovo 2010 - 10:23
QUOTE(munytte @ 2010 03 31, 12:02)
Na tu ir kantri ax.gif As tai neiskesciau blush2.gif istikruju, tai as jau nuo 7 dpi pradejau testuotis tongue.gif
O pozymiai pas tave  thumbup.gif

man ir cia staigmena,toks kantrumas,nes realiai gyvenime,tai oi doh.gif kantrybes nerasta blush2.gif
ai prisiminiau dar gal ir galima prirasyti prie miglotu pozymiu,vakar sutikau pazystama,tai ji sako,kas tau yra,tokia isbalus visa...
Atsakyti
[quote=rozele78,2010 03 31, 11:16]
[/quote]
Lt sodina tris blastocistas man sodino mirksiukas.gif O kas cia idomu taip nesodina? Cia tau nesodino triju blasto g.gif
[/quote]

Odeta man nesodino, nes bijojo duagiavaisio, o tieisog sumaikinio, nes terpės balstoms neturėjo verysad.gif
Atsakyti