Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pavasariški namučiai

QUOTE(Baltija L. @ 2010 04 04, 08:41)
labas rytas mergaites  4u.gif  visas su sventemis  4u.gif

na tyliai pasakysiu,kad ciupkit virusiuka  blush2.gif  nes testas parode PREGNANT 2-3 WEEKS,pirkau ta skaitmenini,tai nerodo ten II-tik uzraso....

DEKUI  uz tikejima mano sekme,tikiuosi viskas bus gerai visus 9men,to sau linkiu velyku proga  blush2.gif  ir visoms kurios laukia,bei tiki kad jus busit sekancios  nestuke.gif

clap.gif . Kaip netyliai dziaugiuosi uz jus!!! 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Baltija, labai džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
dekui labai labai labai,taip šios Velykos labai ipatingos mums blush2.gif
si rytą vėl testavausi,vis dar pregnant smile.gif bet tie skaitmeniniai NT po 24 val uzgesta,tai eisiu nusipirkt paprasta testuka,kur rodo II,noriu turėt prisiminimui blush2.gif
kaip Velykas atsventet?aš tai kokį menesiuka į kiaušinių puse nepaziuret nenoresiu tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 04 05, 13:19)
Labutis visoms  4u.gif
dekui labai labai labai,taip šios Velykos labai ipatingos mums  blush2.gif
si rytą vėl testavausi,vis dar pregnant smile.gif bet tie skaitmeniniai NT po 24 val uzgesta,tai eisiu nusipirkt paprasta testuka,kur rodo II,noriu turėt prisiminimui  blush2.gif
kaip Velykas atsventet?aš tai kokį menesiuka į kiaušinių puse nepaziuret nenoresiu tikrai  lotuliukas.gif

Sveikinu tave labai labai 4u.gif gaudau tavo virusiuką nestuke.gif smile.gif
Pamenu, kai prisijungiau į IVF, tą dieną tavo buvo labai liūdnos nuotaikos doh.gif o dabar - superrrrr 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikatos tau visus 9 mėn., ko daugiau ir bereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Leiskite, merginos, prisijungti prie jusu skyrelio, kuri vis paskaitineju, semiuosi jegu, raminu save. Musu istorija pilna laukimo. Gyvename kartu 8 metus ir vis nesisaugome. taciau gandrai vis skrenda ir skrenda, bet pas kitus. Pernai trukus mano kantrybei, nuejome i VK, atlikom visus tyrimus. Pasirodo ne kiekviena menesi ovuliacija manyje vyksta, vyro mazai spermatozoidu ir tiems greicio truksta. Prasidejo kelione i vaikuciu sali, Telegramu siuntimas gandrams.
Niekam is namiskiu ilgai nieko nesakem, ir dabar vengima apie tai kalbeti. Tad abu murkdomes ir keliam klausimus tuos pacius, kodel, o gal?
jau dabar asaros nudziuvo po dvieju IUI (tusciu) ir vel susikaupem, sikart IVF, nusprendem nelaukt, nes jau abiem 33. Treciadieni bus kiausidziu punkcija, paskui isodinimas ir viltis, tikejimas...
Saunuoles, kad sukuret toki skyreli ir taip sauniai galime palaikyti viena kita! Sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(vita31 @ 2010 04 05, 14:11)
Leiskite, merginos, prisijungti prie jusu skyrelio, kuri vis paskaitineju, semiuosi jegu, raminu save. Musu istorija pilna laukimo. Gyvename kartu 8 metus ir vis nesisaugome. taciau gandrai vis skrenda ir skrenda, bet pas kitus. Pernai trukus mano kantrybei, nuejome i VK, atlikom visus tyrimus. Pasirodo ne kiekviena menesi ovuliacija manyje vyksta, vyro mazai spermatozoidu ir tiems greicio truksta. Prasidejo kelione i vaikuciu sali, Telegramu siuntimas gandrams. 
Niekam is namiskiu ilgai nieko nesakem, ir dabar vengima apie tai kalbeti. Tad abu murkdomes ir keliam klausimus tuos pacius, kodel, o gal?
jau dabar asaros nudziuvo po dvieju IUI (tusciu) ir vel susikaupem, sikart IVF, nusprendem nelaukt, nes jau abiem 33. Treciadieni bus kiausidziu punkcija, paskui isodinimas ir  viltis, tikejimas...
Saunuoles, kad sukuret toki skyreli ir taip sauniai galime palaikyti viena kita! Sekmes visoms

Sveika prisijungusi 4u.gif Tik ziurek ilgai neuztruk siame skyrelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien ryte nubudau galvodama apie tai, kad taip jau labai labai man reikia to Baltijos virusiuko, negaliu apsakyt. Toks nekantrumas, toks liudesys, viskas susimaise. Kad taip man, toks stebuklas. Net su vyru padiskutavom, nors jis visai ne megejas sia tema prie pusryciu stalo aptarinet. Jame tiek tikejimo, gal dvigubai, nei many, nors as irgi tikiu..

Tiesa, Baltija, gal jau nuotaikos geresnes ir avatara reiktu pasikeist??? Kazkaip sokiruoja jis, itariu, kad ne mane viena rolleyes.gif

Vita, junkis prie musu, pirmyn. Dideles sekmes, kad daugiau verkt nebereiktu! Sako mano gydytojas, kad balandis darant IVF yra pats rezultatyviausias menuo biggrin.gif Gerai, kad nelaukiat ilgiau, ko cia beprilauksi. Mano istorija panasi su taviske, nesisaugojom n metu ir nieko nedarem..
Atsakyti
*renatux* pasakyta-padaryta lotuliukas.gif

vita31-sveika atvykusi,tik ispeju-ilgam nepriimam mirksiukas.gif taip,kad sekmes ivf ir padovanok sypsena SAU bei mums ax.gif

sniege555 didelis dekui 4u.gif

tarskaliukas 4u.gif 4u.gif aciu...

violan75 aciu uz palaikyma 4u.gif 4u.gif

mergaites,kuri sekanti?ta prasme,kuri siuo metu yra aktyvi ivf???ar visos laukia starto g.gif nes itariu munytes sapniukas pildysis,plius as tempsiu uz kupros ar ausu nesvarbu uz kur,bet sis skyrelis turi uzsidaryti,nemanot blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 04 05, 13:41)
*renatux*  pasakyta-padaryta  lotuliukas.gif

super! lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Visas sveikinu su Sv. Velykom 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vosms linkiu kurios laukia ir svajoja po maza stebukliuka 2.gif
Baltija L. sveikinimai didziausi wub.gif Gaudau tavo virusiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Baltija,didziausi sveikinimai!as net neabejojau tavo sekme,zinojau,kad butinai pasiseks smile.gif
Gal is kart du turesi,nes 2-3 sav gal per anksti?ar as ka maisau?Gal hcg skaiciukai didesni del dvieju?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 05, 20:18)
Baltija,didziausi sveikinimai!as net neabejojau tavo sekme,zinojau,kad butinai pasiseks  smile.gif
Gal is kart du turesi,nes 2-3 sav gal per anksti?ar as ka maisau?Gal hcg skaiciukai didesni del dvieju?

g.gif nezinau tikrai kodel rodo 2-3 savaites,na ten toks testas rodo: 1-2sav; 2-3savait ;ir +3savaites...bet ten apytiksliai tik rodo ta laika,dar parasyta,kad daktaras skaiciuos kitaip(nuo paskutiniu mmm pirmos ar kelintos ten dienos) zodziu esme kad nestuke.gif sian nusipirkau paprastesnius du testus(rytojui ir treciadieniui) nes trecia vaziuosiu krauja nuleisti....
labai dekui uz sveikinims...kad tik viskas gerai butu wub.gif
Atsakyti