Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pavasariški namučiai

QUOTE(Baltija L. @ 2010 04 05, 17:32)
g.gif nezinau tikrai kodel rodo 2-3 savaites,na ten toks testas rodo: 1-2sav;  2-3savait ;ir +3savaites...bet ten apytiksliai tik rodo ta laika,dar parasyta,kad daktaras skaiciuos kitaip(nuo paskutiniu mmm pirmos ar kelintos ten dienos) zodziu esme kad  nestuke.gif  sian nusipirkau paprastesnius du testus(rytojui ir treciadieniui) nes trecia vaziuosiu krauja nuleisti....
labai dekui uz sveikinims...kad tik viskas gerai butu  wub.gif

Tai tie nuo hcg numeriuku priklauso,as nebepamenu nuo kiek tiksliai pas mane i 2-3 persiverte,berods apie 1000 buvo.Bet tau dar dvi savaites nuo isodinimo nepraejo ar jau praejo?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 05, 21:06)
Tai tie nuo hcg numeriuku priklauso,as nebepamenu nuo kiek tiksliai pas mane i 2-3 persiverte,berods apie 1000 buvo.Bet tau dar dvi savaites nuo isodinimo nepraejo ar jau praejo?

Nea nėra,bus trečiadienį..na žinau kad testas gali meluoti,bet jei meluoja tai dažniausia rodo neigiama esant nestuke...o kodel testas rodo 2-3 savaites nezinau,bet tokiu kad viskas gerai...
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 04 05, 19:22)
Nea nėra,bus trečiadienį..na žinau kad testas gali meluoti,bet jei meluoja tai dažniausia rodo neigiama esant nestuke...o kodel testas rodo 2-3 savaites nezinau,bet tokiu kad viskas gerai...

tai ir sakau,tikriausiai dvigubai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Sveikinu su Velykom 4u.gif
BaltijaL, kaip dziugu girdet 4u.gif wub.gif kimbuosi ir as i virusiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynyoge @ 2010 04 06, 09:56)
Labas rytas smile.gif Sveikinu su Velykom 4u.gif
BaltijaL, kaip dziugu girdet 4u.gif  wub.gif  kimbuosi ir as i virusiuka  4u.gif

labas rytas 4u.gif
tik ziurek tvirtai isikibk mirksiukas.gif visos kitos taip pat ax.gif
si ryta jau trecia NT pasidariau,vis dar nestuke.gif si kart dariau paprasta testuka,tai isvydau II labai ryskias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 04 06, 09:12)
labas rytas  4u.gif
tik ziurek tvirtai isikibk  mirksiukas.gif  visos kitos taip pat  ax.gif
si ryta jau trecia NT pasidariau,vis dar  nestuke.gif  si kart dariau paprasta testuka,tai isvydau II labai ryskias  wub.gif

thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 04 06, 10:31)

Labas munyte!
Kaip tu jautiesi?kaip tavo pilvukas?ar jau pastebejai potrauki kažkam IS maisto ar gėrimų?beje tavęs netroskina?aš tai kaip kupranugaris geriu blush2.gif papasakok daugiau kas ir kaip,juk jus didesni nei mes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 04 06, 09:49)
Labas munyte!
Kaip tu jautiesi?kaip tavo pilvukas?ar jau pastebejai potrauki kažkam IS maisto ar gėrimų?beje tavęs netroskina?aš tai kaip kupranugaris geriu  blush2.gif  papasakok daugiau kas ir kaip,juk jus didesni nei mes  4u.gif

Na zinok kazkaip man tu nestukiniu pazymiu nelabai yra.Va tik nuovargis jauciasi, miegoti dazniau ir anksciau norisi, ir i toleta gal dazniau lakstau, krutine tai jautri, tai nejautri,o taip tai nepastebiu daugiau nieko. ax.gif Siandien vakare eisiu pas gine, tai bus viskas aiskiau.Nes truputi bijau, siandien iskrito daug juodo rudo crinono g.gif
o tau pilvuka pamaudzia dar?
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 04 06, 10:55)
Na zinok kazkaip man tu nestukiniu pazymiu nelabai yra.Va tik nuovargis jauciasi, miegoti dazniau ir anksciau norisi, ir i toleta gal dazniau lakstau, krutine tai jautri, tai nejautri,o taip tai nepastebiu daugiau nieko. ax.gif Siandien vakare eisiu pas gine, tai bus viskas aiskiau.Nes truputi bijau, siandien iskrito daug juodo rudo crinono g.gif
o tau pilvuka pamaudzia dar?

pamaudzia man ne tik pilvuka bet ir nugara,BET nepastoviai,tai uzeina,tai praeina,o beto kazkuri minejo,kad tie pamaudimai gali buti iki 12savaites,taip kad nelabai stresuoju,juk geriau mum visiems blush2.gif matai man niekas nekrenta(as naudoju ne crinona ir dedu ne ten) o tu truputi labiau atsipalaiduok mergyte-mamyte 4u.gif beto si vakar kai busi pas gine,uzversk kalnu klausimu,ir buk tikra kad gausi atsakymus,nes man tokie nutylejimai,arba na nezinau kodel taip o ne taip schmoll.gif pamatysi viskas bus gerai,tik atsipalaiduok,nes net maziausias stersas NEGERAI!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Baltija L. Sveikinu !!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 04 06, 11:24)
Baltija L. Sveikinu !!! thumbup.gif  wub.gif

Labai didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!

QUOTE(Baltija L. @ 2010 04 04, 07:41)
labas rytas mergaites  4u.gif  visas su sventemis  4u.gif

na tyliai pasakysiu,kad ciupkit virusiuka  blush2.gif  nes testas parode PREGNANT 2-3 WEEKS,pirkau ta skaitmenini,tai nerodo ten II-tik uzraso....

DEKUI  uz tikejima mano sekme,tikiuosi viskas bus gerai visus 9men,to sau linkiu velyku proga  blush2.gif  ir visoms kurios laukia,bei tiki kad jus busit sekancios  nestuke.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Baltija, as irgi kazkodel buvau tiesiog isitikinusi, kad tau pavyks! ir nuojauta neklydo super!...ramaus tau nesiojimo ir kuo daugiau graziu spalvotu dieneliu...

QUOTE(Baltija L. @ 2010 04 05, 13:41)
mergaites,kuri sekanti?ta prasme,kuri siuo metu yra aktyvi ivf???ar visos laukia starto  g.gif  nes itariu munytes sapniukas pildysis,plius as tempsiu uz kupros ar ausu nesvarbu uz kur,bet sis skyrelis turi uzsidaryti,nemanot  blush2.gif  ?

blush2.gif suprantu, kad sekanti as...nes pagal liniuote atrodo vienintele kovo menesi pradejusi likau ax.gif tai as labai pasiduociau tempiama...ir i munnytes sapna noreciau blush2.gif

zodziu, vakar apturejom punkcija...pries tai labai jau jaudinausi, kad neovuliuociau anksciau laiko, nes kazkaip patys didziausi "skausmai" buvo sekmadieni...bet atrodo viskas laiku...rezultate ispunktavo 6 kiausialastes thumbup.gif bigsmile.gif siandien apie pietus skambinsiu kaip joms pavyko susidraugauti su grikiukais...ir lauksiu ketvirtadieni isodinimo...
siaip tai vakar po punkcijos jauciausi daug blogiau nei po pirmo karto...bet ir folikulu priauge buvo daugiau...gal todel...bet siandien jau nieko - beveik normaliai atsisesti galiu ax.gif zodziu ir tai priimsiu kaip gera zenkla blush2.gif o kas belieka lotuliukas.gif
Atsakyti