Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pavasariški namučiai

Sveikos 4u.gif

Burbulex šilčiausi sveikinimai nestuke.gif jetus kaip fainai................. thumbup.gif
ir gaudau virusiuką nestuke.gif

Ziovulys - kantrybės, mieloji, kantrybės............ mirksiukas.gif

Rosituk, 4u.gif
na, o aš laukiu kitą savaitę pirmo dūrio, taip sakant žemo starto.....su dipherelinu,
paskui mmm ir tada jau prasidės " badymosi" maratonas rolleyes.gif

pačios didžiausios sėkmės visoms mergytėms gaudančioms sugrįžusius gandriukus wub.gif
Atsakyti
Na va gryzau is Rygos. Pries savaite blokada su dipherelinu. Siandien startuoju thumbup.gif
tikiuosi 3 kartas nemeluoja smile.gif
Atsakyti
Siandien jau ikele 3, o 2 uzsaldem.
Biologe sake, kad visi labai geros kokybes ir augantys smile.gif
Dvi savaites Crinone 1 karta dienoje paskyre ir laukti.
Grizau su pasiputusiu pilveliu, dar pasitryniau po namus ir i lova smile.gif Labai teigiamai mane gulima padetis ir lova veikia smile.gif o dar MB nugaryte paglosto, pilveli, linkejimus i mazyliu sali pasiunciam

Kilo mintis, kad viska reikia palikti Dievo valioje ir tas 2 savaites savo mintis pasistengti nukreipti kurybine linkme, tik va kaip iseis ?! Norisi greiciau viska suzinoti

Ziovuly, mano daktares sake, kad pabegti tie patupdyti mazuliai negali, jie yra lashe, kol neprisitvirtina arba nepasisalina su mmm, taip kad ramybes laukiancioms ir visoms vilties!!!
Atsakyti
QUOTE(vita31 @ 2010 04 10, 16:40)
Siandien jau ikele 3, o 2 uzsaldem.
Biologe sake, kad visi labai geros kokybes ir augantys smile.gif
Dvi savaites Crinone 1 karta dienoje paskyre ir laukti.
Grizau su pasiputusiu pilveliu, dar pasitryniau po namus ir i lova smile.gif Labai teigiamai mane gulima padetis ir lova veikia smile.gif o dar MB nugaryte paglosto, pilveli, linkejimus i mazyliu sali pasiunciam

Kilo mintis, kad viska reikia palikti Dievo valioje ir tas 2 savaites savo mintis pasistengti nukreipti kurybine linkme, tik va kaip iseis ?! Norisi greiciau viska suzinoti

Ziovuly, mano daktares sake, kad pabegti tie patupdyti mazuliai negali, jie yra lashe, kol neprisitvirtina arba nepasisalina su mmm, taip kad ramybes laukiancioms ir visoms vilties!!!

4u.gif kantrybės ir stiprybės. Tik va su ta kurybine minčių nukreipimo galia.... hmmm biggrin.gif Kai tai pavyks, būtinai receptą išduok. Nes turėjau berods 7 IUI (net painiojuosi) ir nepavyko niekaip nė karto kūrybiškai su tomis mintimis biggrin.gif Bet nuoširdžiai to linkiu 4u.gif ir tik gerų emocijų
Atsakyti
Startuojancioms merginoms- didziausios sekmes 4u.gif

Atsakyti
vita31 didziuliausios tau sekmes brangute, viskas bus gerai 4u.gif
Labai labai aciu kad uzklausei gydytojos thumbup.gif na va jau dabar tai visai apsiraminau, bent jau zinau kad dar galiu kazka padaryti, nepaleisti taip lengvai mazylio, nes jis dar su manimi wub.gif

Liucina75 na zinoma, kad trecias kartas nemeluos, viskas bus gerai ir su pavasariu uznestesim cia visos, kaip desim geru naujienu siai temukei biggrin.gif na, o dabar laukiam laukiam laukiam

akedite aciu uz palaikyma, ir tau sekmes startuojant, mieloji 4u.gif

Aciu RositaK drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2010 04 10, 14:23)
pačios didžiausios sėkmės visoms mergytėms gaudančioms sugrįžusius gandriukus wub.gif

Ir tau taip pat. wub.gif

Burbulex, jetus, kaip tau smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2010 04 10, 14:23)
na, o aš laukiu kitą savaitę pirmo dūrio, taip sakant žemo starto.....su dipherelinu,
paskui mmm ir tada jau prasidės " badymosi" maratonas  rolleyes.gif

Tikiu tavo sėkme wub.gif wub.gif

Burbulex... sveikinimai 4u.gif

Sella, kada tu? aš toliau laukiu stebuklo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 10 balandžio 2010 - 20:46
Sella 4u.gif ačiuks.......
kiek tau dar liko laukti iki starto? mėnesiukas?

Liucina, ramybės ir gerai maitinkis....... mirksiukas.gif

vita dabar tik miegas, geras maistas ir IIpo dviejų savaičių nestuke.gif

ziovulys laukiam tavo nestuke.gif

liepuže 4u.gif dėkui..........
o su tais stebuklais, tai žinai visaip gali būti....... mirksiukas.gif to ir linkiu nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akedite: 10 balandžio 2010 - 20:46
QUOTE(liepa7 @ 2010 04 10, 21:45)
Sella, kada tu? aš toliau laukiu stebuklo  hihihi.gif

Linkiu kuo greičiau sulaukti to stebuklo wub.gif
akedite, aš jau pradėjau badytis, bet taip bijau apie tai prasitarti, nes pasidariau kažkokia prietaringa. blush2.gif Rosita, nepyk, bet nenoriu būti įtraukta į sąrašą.
Stimuliuojuos su Meropur, ar kuri irgi naudojo šį vaistą? g.gif Kaip gerai, kad man šį vaistą itališkas sveikatos draudimas kompensuoja 100 procentu, nes viena dėžutė kainuoja 280 eur, o man jų reikia 4...Dėkoju italams notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Tik siandien iskilo klausimas. Gal kas domejotes, kada galima jau myletis po IVF. O kaip su Crinonu, jis ten visas neisisavina ir guli baltais gabaleliais. kazkaip nelabai atrodo... gal po meiles ji tada detis?

Po punkcijos tai gydytoja sake, kad 4 dienas ne, nes galimi pakaraujavimai, ypac jei panasu i hiperstimuliacija.
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 04 11, 10:33)
Linkiu kuo greičiau sulaukti to stebuklo  wub.gif
akedite, aš jau pradėjau badytis, bet taip bijau apie tai prasitarti, nes pasidariau kažkokia prietaringa. blush2.gif  Rosita, nepyk, bet nenoriu būti įtraukta į sąrašą.
Stimuliuojuos su Meropur, ar kuri irgi naudojo šį vaistą? g.gif  Kaip gerai, kad man šį vaistą itališkas sveikatos draudimas kompensuoja 100 procentu, nes viena dėžutė kainuoja 280 eur, o man jų reikia 4...Dėkoju italams  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Sekmes tau, Sella, 4u.gif jei gerai pamenu, ir praejusi karta abi bademes wink.gif
As dariau su Menopuru, dar purskiausi i nosi toki skanesta kaip Superfact ar kazkas panasaus. O prie punkcija leidausi Pregnyli.
As irgi mokejau uz dezute panasiai apie 300 eur, bet man reikejo gal 1,5 dezutes, nepamenu, bet ne tiek daug kiek tau. As leidausi po 150 doze.
laikau kumscius uz tave ax.gif

QUOTE(vita31 @ 2010 04 11, 12:13)
Tik siandien iskilo klausimas. Gal kas domejotes, kada galima jau myletis po IVF.

As tai atidejusi buvau sita reikala, man skaudejo viska dar nuo punkcijos ir noro kazkaip nebuvo...o kai gavau teigiama Hcg atsakyma, tai dar atsidejo visa tai kuriam laikui biggrin.gif
Atsakyti