Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pavasariški namučiai

Sella ,
kokios puikios naujienos wub.gif spaudžiu kumščius už tavo sėkmę nestuke.gif
o dėl sąrašiuko nepergyvenk, juk svarbiausia papulti į apatinę parašiuko dalį mirksiukas.gif
ko ir linkiu nestuke.gif

Vita, aš crinoną dėdavausi vakare prieš pat einant miegoti, o dėl meilių , tai priklauso nuo to kaip jautiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kaip sakoma, kad jūsų žodžiai eitų tiesiai Dievui į ausį...
Mika, taip pamenu, kad prieš du metus kartu badėmės.Tau labai pasisekė, o man reikia vėl kartoti... unsure.gif Jausmas toks, lyg vėl eičiau žaisti su rusiška rulete...
Ir aš purškiuosi Suprefact, žodžiu ta pati schema kaip ir tavo kad buvo.
Vakar buvome klinikoje, kiek joje daug porų sutikau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vita31 @ 2010 04 11, 11:13)
Tik siandien iskilo klausimas. Gal kas domejotes, kada galima jau myletis po IVF. O kaip su Crinonu, jis ten visas neisisavina ir guli baltais gabaleliais. kazkaip nelabai atrodo... gal po meiles ji tada detis?

Po punkcijos tai gydytoja sake, kad 4 dienas ne, nes galimi pakaraujavimai, ypac jei panasu i hiperstimuliacija.

Mums tai gydytojas pasake kad susilaikyti. As ir net nepagalvojau kad noreciau, galvojau kad tik geriau istaisytu maziai. Manau, kad tikrai sigyvensit ir be to mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,norejau paklaust ar kas nors stimuliavosi trumpu protokolu,esant endometriozei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 04 11, 17:23)
Merginos, kaip sakoma, kad jūsų žodžiai eitų tiesiai Dievui į ausį...

Taip ir bus mirksiukas.gif net neabejok tuo wub.gif Turi gi pagaliau pasisekti ir TAU 4u.gif Laikau kumščius wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai sveikinu naujas nestuke.gif , lepinkite save ir auginkite savo pilvukus wub.gif
QUOTE(Liucina75 @ 2010 04 10, 14:55)
Na va gryzau is Rygos. Pries savaite  blokada su dipherelinu. Siandien startuoju  thumbup.gif
tikiuosi 3 kartas nemeluoja  smile.gif

Dideliausios sėkmės kad viskas sklandžiai vyktų ir užaugintum puikų derlių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 04 11, 09:33)
kažkokia prietaringa. blush2.gif  Rosita, nepyk, bet nenoriu būti įtraukta į sąrašą.

puikiai suprantu, nes po triju nesekmingu IVF man ir paciai nesinori viesintis, tikslinti kaip kas - tik tyliai sau laukti ir zingsnelis po zingsnelio eiti proceduros link... nebesinori tu paguodu, tu klausinejimu ''kaip sekasi? kaip auga? kokie pojuciai?'' - matyt jau viska zinom kaip kas vyksta ir norisi tik sau atiduoti visa idirbi ir minciu srauta wub.gif 4u.gif

vita31, gal gali pasakyti, kur gydotes? ramiausiu 2sav. 4u.gif 4u.gif
Liucina75, itraukiau sarasiukin - nieko pries? ax.gif sekmingo starto!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 04 12, 09:44)
puikiai suprantu, nes po triju nesekmingu IVF man ir paciai nesinori viesintis, tikslinti kaip kas - tik tyliai sau laukti ir zingsnelis po zingsnelio eiti proceduros link... nebesinori tu paguodu, tu klausinejimu ''kaip sekasi? kaip auga? kokie pojuciai?'' - matyt jau viska zinom kaip kas vyksta ir norisi tik sau atiduoti visa idirbi ir minciu srauta  wub.gif  4u.gif

Pritariu tau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif
Matau, jau gerų naujienų turime mūsų fronte, sveikinimai 4u.gif
Rozele78, ačiukas didelis tau smile.gif
LediDiDi1, tai bebro liauka, o apie strują aš nieko nežinau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 04 12, 08:44)
puikiai suprantu, nes po triju nesekmingu IVF man ir paciai nesinori viesintis, tikslinti kaip kas - tik tyliai sau laukti ir zingsnelis po zingsnelio eiti proceduros link... nebesinori tu paguodu, tu klausinejimu ''kaip sekasi? kaip auga? kokie pojuciai?'' - matyt jau viska zinom kaip kas vyksta ir norisi tik sau atiduoti visa idirbi ir minciu srauta  wub.gif  4u.gif

Rosita, kokie teisingi žodžiai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2010 04 12, 10:27)
Sveikos, mergaitės  smile.gif
Matau, jau gerų naujienų turime mūsų fronte, sveikinimai  4u.gif
Rozele78, ačiukas didelis tau  smile.gif
LediDiDi1, tai bebro liauka, o apie strują aš nieko nežinau...  blush2.gif

ta bebro liauka rusiskai yra struja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 04 12, 10:52)
ta bebro liauka rusiskai yra struja  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif