Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pavasariški namučiai

Sveikos mergaitės 4u.gif
norėjau paklausti dėl antidepresantų. pamiršau gydytojai pasakyti, kad juos geriu... doh.gif po kokiu 2 mėnesių planuojame IVF + ICSI ...
gal man juos nutraukti? net nežinau ką daryt..
Atsakyti
butinai kai sekanti karta susitiksi su gydytoja pasakyk, kad geri antidepresantus, bet dabar manau jokiu budu nenutrauk ju. Dar pora menesiu juk turi laiko, svarbiausia, kai pradesi stimuliacija, kad gydytoja zinotu ir pasakys ar galima toliau juos gerti tau ar reikia nutraukti wink.gif sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 04 12, 17:49)
O nuo kada pas tave endo mieloji g.gif ,baik juokus thumbup.gif
.............

Deja, nuo kažkada, 3 stadija.
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 04 13, 10:54)
butinai kai sekanti karta susitiksi su gydytoja pasakyk, kad geri antidepresantus, bet dabar manau jokiu budu nenutrauk ju. Dar pora menesiu juk turi laiko, svarbiausia, kai pradesi stimuliacija, kad gydytoja zinotu ir pasakys ar galima toliau juos gerti tau ar reikia nutraukti wink.gif sekmes  wub.gif

Ačiū 4u.gif taip ir padarysiu..
Siaubas kai pasiskaitau kiek čia jūs visko žinot... aš tikriausiai atsiduosiu gyd rankoms. nes kai IUI darė, tai visko prisiskaitydavau..gal reikia laukti ir tikėtis. Juk turi visoms ateiti ta laimės minutė, kai rankose laikysim savo angelėlius. Visom to linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2010 04 13, 13:57)
Ačiū  4u.gif taip ir padarysiu..
Siaubas kai pasiskaitau kiek čia jūs visko žinot... aš tikriausiai atsiduosiu gyd rankoms. nes kai IUI darė, tai visko prisiskaitydavau..gal reikia laukti ir tikėtis. Juk turi visoms ateiti ta laimės minutė, kai rankose laikysim savo angelėlius. Visom to linkiu 4u.gif

Kai klausiau savo gydytojos, ką galiu panaudoti iš nervus raminančių stimuliacijos metu bei vėliau, man rekomendavo tik valerijonų šaknų arbatą. Viso kito nepatarė naudoti, net valerijono tablečių...
Būtinai pasakyk prieš stimuliaciją savo gyd. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 04 13, 05:18)
"Nebijokite tarp jūsų svajonių ir tikrovės atsivėrusios prarajos. Jei galite svajoti, tai galite ir įgyvendinti" (Belva Davis)

Super žodžiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 04 13, 13:17)
Super žodžiai wub.gif  wub.gif  wub.gif

joa, zodziai super thumbup.gif belieka tik paciai jais patiketi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Airiwom, Vita, aciu mergytes. Su jum lengviau smile.gif Yra tokiu dienu, kaip dabar, kad jauciu ta kalte, ta nasta ant savo peciu.. Pagalvokit, juk net baznycia isskiria, jei negali seima vaiku susilaukt..

Bet aisku, tiket reikia, bandau tiket, kaipgi kitaip..

Gydytojas vakar daug kalbejo apie psichologini issekima, tai va, man tikriausia tokia krize ir uzejo.
Atsakyti
QUOTE(*renatux* @ 2010 04 13, 16:55)
Yra tokiu dienu, kaip dabar, kad jauciu ta kalte, ta nasta ant savo peciu.. Pagalvokit, juk net baznycia isskiria, jei negali seima vaiku susilaukt..
Gydytojas vakar daug kalbejo apie psichologini issekima, tai va, man tikriausia tokia krize ir uzejo.

renatux 4u.gif ta pati bažnyčia ir trukdo LT priimti PAB įstatymą............. blink.gif
atsigauk, mergyt , pailsėk, atgausi jėgas ir viskas susidėlios savaime.........
laikykis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*renatux* @ 2010 04 13, 17:55)
Yra tokiu dienu, kaip dabar, kad jauciu ta kalte, ta nasta ant savo peciu.. Pagalvokit, juk net baznycia isskiria, jei negali seima vaiku susilaukt..

Renatux, laikykis, neliūdėk labai, tik truputį... 4u.gif
Suprantu aš tave. Pas mano vyrą viskas super, daktarai stebisi, giria, šokinėja, o man tai vis sminga kaip peilis į širdį, kad per mane jis negali vaikiuko turėti ....

Bet paverkiu jam ant paties, ašaras jis mano nušluosto ir tūkstantąjį kartą kartoja, kad ... nepaliks.... Sunku ir jiems, ir mums doh.gif
Papildyta:
O sakykit, po Dipherelino susileidimo iki mmm, kol nepradedi stimuliuotis, galima kokia taurę vyno išgerti, kad stogas nenuvažiuotų? g.gif wub.gif
Atsakyti
mergos, nu negaliu klausyti, kai sitaip issigalvojat kazkokias kaltes doh.gif ar REALIAI isgirdot is sutuoktiniu priekaistu??? g.gif
pries 6metus pas mus buvo vyriskos problemos - niekad jo nekaltinau delto, o kaip tik buvau entuziaste siame gydymosi kelyje, nes ABIEJU, t.y. musu SEIMOS buvo noras tureti leliuka rolleyes.gif dabarm kai ir as tapau nevaisinga, man nekyla minciu, jog mb mane laiko ''kalta'' doh.gif
nesuasmeninkit visko sitaip - galbut vyriskiai visiskai taip negalvoja apie jus! 4u.gif

asmon, ikeliau 4u.gif o kelintas IVF? ax.gif

Renatux, o tau cetrotide ar olgalutrana leisdavo(trumpa schema)? ar mazai kiausialasciu ir jos blogos? mat didelis kiekis neprideda ju kokybiskumui - cia is patirties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2010 04 13, 18:15)
O sakykit, po Dipherelino susileidimo iki mmm, kol nepradedi stimuliuotis, galima kokia taurę vyno išgerti, kad stogas nenuvažiuotų?  g.gif  wub.gif

butina! 4u.gif o po isodinimo - slakeliuka gero konjako tik i nauda thumbup.gif
Atsakyti
g.gif manot kad ir labai geras konjakas(bet vis del to alkoholis) nekenkia? gal ir taip,nesiginciju,bet as iki starto pradzios du menesius visiskai ne laselio nieko nieko....norejau kuo geriau pasiruosti,bet va atsarginiam planui,jei nepavyktu,buvau numacius rebilitacijos vakara su vynu o gal net kuo stipresniu blush2.gif
Atsakyti