[quote=Šarūniukė,2010 04 14, 14:10]
[quote=RositaK,2010 04 13, 18:21]
mergos, nu negaliu klausyti, kai sitaip issigalvojat kazkokias kaltes

ar REALIAI isgirdot is sutuoktiniu priekaistu???
pries 6metus pas mus buvo vyriskos problemos - niekad jo nekaltinau delto, o kaip tik buvau entuziaste siame gydymosi kelyje, nes ABIEJU, t.y. musu SEIMOS buvo noras tureti leliuka

dabarm kai ir as tapau nevaisinga, man nekyla minciu, jog mb mane laiko ''kalta''
nesuasmeninkit visko sitaip - galbut vyriskiai visiskai taip negalvoja apie jus!
deja būna visokių sutuoktinių, deja, tada labai sunku labai
[/quote]
visiskai pritariu.............moterys ir taip linkusios viskame palaikyti vyrus, tad nenuostabu, kad jei ir del vyru kaltes, jos vistiek palaiko........taciau atvirkstiniam variante, vyrai taip nesigilina i moters psichologiniu isgyvenimus, jiems faktas kaip blynas ir toliau sau ramiai gyvena laukime..........;atliko tyrimus, na ir tiek......
man net minties nekilo, kad mano vyras galetu atsakingiausia minute vos nesugalvoti skirtis

kaip tik pries IVF ...................o pries IVF 6 metai lankymosi pas gydytojus.........vyras mane palaike, jis beprotiskai norejo vaiku, beprotiskai

be to jam apie 40metu ir neturi vaiku, pradejo jam tai spausti smegenis, be to kaimynai, gimines, draugai.....uzkniso su savo uzuojauta, tikra sio zodzio prasme
mes net stengdavomes nesikalbet tarpusavyje sia tema, ant tiek buvo trauma, o tarpusavyje sutareme labai net gerai.........ir stai, po 6metu laukimo, kai jau paskyre IVF...........nzn kas jam pasidare, sako nebetikiu, nieks mums neiseis, negaliu as daugiau taip, man reikia vaiku, as tave myliu, bet ateiciai to neuztenka, del ko as tiek dirbu ir kam visa tai liks, kas isvis per ateitis be vaiku.................buvo luzis................jis norejo skirtis

man isslydo zeme is po koju, sakiau viskas....man galas. Nei vienas kitas vyras nesutiks eiti visas proceduras su manimi, o ir kam as reikalinga.......
As ismaldavau jo eiti nustatyta data darytis IVF, prizadejau, kad mums pasiseks, uzgarantavau................ir nzn, bet per stebukla pavyko ir as tapau
Vyras devintam danguj, dulkeles pute nuo manes, visus namu darbus dare uz mane...........as vaiksciojau kaip duztanti ka nesiociau...........gime mazylis, dziaugsmas neispasakytas, vyras..........na jis ir siaip geras, bet dabar auksinis patapo.................
Tai va...............pasakysit svolacius..........nu sutinku, svolacius, kiauliskai vos nepasielge, savanaudiskai, bet........................as siandien laimingiausia, o ir patys mes saves nepazystam iki galo, kaip pacios elgtumemes extrimaliose situacijose, tad.........gal nereikia teisti, nzn, bet siai dienai as laiminga