Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė

tema apie toksoplazmoze neseniai buvo:
http://www.supermama...showtopic=56995

O tyrimas daromas labai paparastai. NUeini ten kur daro (as ejau i Aids centra, kainavo 40lt) tau is venos paima krauja ir kita diena jau gauni atsakyma.

Visiskai nebaisu ir neskausminga biggrin.gif ten labai faina ta moteriske kur ima krauja, as visus tyrimus ten dariausi tai krauja eme kelis kartus. ir NE KARTO visishkai neskaudejo (nors labai bijau biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2005 12 11, 14:14)
kam dare ta tyrimabukit geros parasykit kaip?

Jį daro ir poliklinikoje, ima kraują iš venos, nieko baisaus ax.gif
Atsakyti
ot tai aciu metgaites, nuraminot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2005 12 13, 10:32)
ot tai aciu metgaites, nuraminot blush2.gif

Tyrimas kaip visi tyrimai: svirkstu i vena, pasiima krauja ir ...po dienos rezultatas smile.gif As dariau nestumo pradzioje ir liepe pakartoti 28 savaiciu.
Atsakyti
Sveikutes, labai prasau, kas zino daugiau apie liga, kuria sukelia katinai (vadinasi toksiplazmoze ar panasiai), gal galite parasyti apie ja : jos pozymius, kas darosi gimusiam vaikeliui ir t.t.
Nes man 21 sav, ir mes neseniai isigijome jauna katina, tai labai pergyvenu, ar neuzkres jis musu sia paslaptinga liga verysad.gif
Atsakyti
Sveikos visos biggrin.gif

Taip taip man irgi idomi shita tema, labai noreciau pagimdziusi isigyti katiniuka, bet girdejusi esu, kad negalima. Idomu kodel, gal kas pades mums ishsiaishkinti kam cia reikalas yra. Is anksto aciu uz informacija! g.gif
Atsakyti
patariu kuo greiciau nulekti pas veterinara ir pasidaryti visus tyrimus ir skiepus katinui. neskiepytas katinas tikrai gali atnesti visa kruva ligu. o ypac nestuke.gif ir 2.gif
taip kad geriau nedelskit..
Atsakyti
Toksopolozmoze galima ne tik nuo katinų užsikrėsti, bet ir nuo netinkamai apdorotos mėsos ir pan. Šiaip šia liga užsikrėsti yra nepavojinga, tik deja ne nėštukėm nestuke.gif užsikrėtus nestuke.gif besilaukiant yra vaisiaus didelė apsigimimo rizika verysad.gif .
Jeigu dabar įsisgyjai kačiuką tai nekeisk jo išmatų dėžutės, deja tuom teks užsiimti tėveliui bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamyciukes, as auginu puses metu katina bute, jo dezute stovi musu virtuveje, kuri yra bendra su salonu, nes geresnes vietos jai nesuradome blush2.gif . Kaip Jus manote, ar tai nekenkia mano maziuko, kuriam 22 sav. sveikatai ? Ar taip neimanoma uzsikresti toksiplozmoze ar kitom ligom g.gif
Atsakyti
Jeigu katė vaikščioja po lauką, aišku, kad gali ligų parnešti. O jei ji gyvena tik namuose, kažin, ar įmanoma kuo nors apsikrėsti.
Atsakyti
Labux.
As turiu kate 3.5 metu. Ir pries tai visa gyvenima turejau kaciu. Bet jos buvo namines - tai as net toxoplazmozes nepagavau...Svarbi prieziura ir ju maitinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 17 sausio 2006 - 11:20
QUOTE(Ikulia @ 2006 01 17, 11:20)
Labux.
As turiu kate 3.5 metu. Ir pries tai visa gyvenima turejau kaciu. Bet jos buvo namines - tai as net toxoplazmozes nepagavau...Svarbi prieziura ir ju maitinimas.

aš ir turiu katiną ir visą gyvenimą pas mane katinų buvo.Bet kai pastojau nesiliečiu prie jo ir nevalau jo kakų, jis pas mus į lauąk išeina tai gal sakau neužsikrėsiu
Atsakyti