Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Kandi, šaunios abi dėžutės wub.gif pati ilgą laiką turiu šitą serevtėlę ir nieko padoraus ir įdomesnio iš jos nesugalvoju, Tau puikiai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersandryte: 31 kovo 2010 - 11:41
Minimumas dekupažo, ale... "Retro Trio"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 03 30, 16:59)

nuostabumas neišpasakytas... wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 03 31, 12:57)

man patink retro stiliukas wub.gif gražiai žiūrisi skeldėjimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Jetus tik neužsuk kurį laiką auksarankės vėl kiek grožio pridarę.. bigsmile.gif wub.gif
versus* tobulai padaryta ir pilnai išbaigtas fantastiška arbatinė... wub.gif
poto labai patiko magnetukai akmenukai.. wub.gif
ir " Damos puseserė " (berods blush2.gif ) lb gražiai padaryta.. wub.gif
Sobieskos irgi lb liux wub.gif Crazy Dasy retro stiliukas .. wub.gif thumbup.gif

Aš įkelsiu savo pasibandymus.. viduj auga pipirinė.. nieko nebedarau jokio įkvėpimo nėr... ech... verysad.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viktorija G. @ 2010 03 30, 22:05)
Ir nepamenu vardo, kuri magnetukus grazino, (nepyk) , tikrai, jie atrodo kaip labai grazus akmenukai  thumbup.gif  4u.gif

aciuks.gif
QUOTE(simson @ 2010 03 30, 22:30)
Noriu parodyti dezute  smile.gif

blink.gif kiek cia kruopstumo reikia blink.gif tiek skyreliu ,dureliu tvarkingai nudazyti blink.gif Na ,saunuole thumbup.gif
QUOTE(Kandi @ 2010 03 30, 23:34)
"Damos pusseserė"

Na ir viena ir kita superines thumbup.gif
QUOTE(Raseleb @ 2010 03 31, 07:00)
88888888, versus*, sobieska, simson, Kandi, pagirsiu labaiusiai patikusius darbelius  thumbup.gif

aciuks.gif
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 03 31, 07:45)
Gražūs darbai. Įsiminė Versus, 8888888 (kiek ten 8?  biggrin.gif ) ir Kandi pusseserė  biggrin.gif

Astuonios astunkes biggrin.gif
aciuks.gif
QUOTE(Aruna @ 2010 03 31, 08:55)
Įdedu čia savo taburetką. Neapsigaukit, ir neatsisėskit- ji tik 10x15cm  lotuliukas.gif

Fainulka wub.gif Jei ne paslaptis ,kas ant jos sedes ? rolleyes.gif
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 03 31, 12:57)

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
seniai besirodziau ano serveteline ïsmesta i kranta" 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Crazy Daisy...grazu, ypac sirdute wub.gif

ohara...idomu bigsmile.gif ir...skanu

Mamukas Indriukas
gaila, kai toks grozis ismestas i kranta biggrin.gif

Sveikinu visas su artejanciom sventem

user posted image
Atsakyti
Mamukas Indriukas kaip gražu... bigsmile.gif thumbup.gif turiu ir aš toki srapo popieriuką.. lb gražiai jį čia priderinai... wub.gif

Sobieska Jezz, koks gražus pasveikinimas.. ir kiaušinukai ir lentutė taip ir kvepia margučiu švente.. wub.gif
Atsakyti

Viktorija G, nosinaiciu dezute man labai miela pasirode

88888888, magnetukai labai istrigo bigsmile.gif Turiu itarima, kad pati ir pagrinda jiems darei mirksiukas.gif jei taip, tai baisiai cekava is ko ir kaip ax.gif

versus*, tavo "Kerai" jau daugeli pakerejo (kalamburas gavosi bet visai i tema biggrin.gif ) ir as prsidedu prie uzkeretu, nes ji tikrai verta ovaciju wub.gif motyvas tai nerealus!

Sobieska, labai patiko tavo laiko uzmusimas thumbup.gif Galetum taip laika uzmsdama ir konkurselyje sudalyvauti mirksiukas.gif

Mamumas Indriukas, Ismesta i kranta dezute labai gavosi aristokratiska, skoninga wub.gif matyt tarnaus neeilinei vyriskai nosei prisiziureti cool.gif

Ir kiti darbeliai nuostabus 4u.gif 4u.gif 4u.gif , niu betisvardinti istrigo man si vakara labiausiai
Atsakyti
aciu visom labai labia,malonu girdet 4u.gif o popierius cia ne scrap,o iskarpytas senas kalendorius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 04 01, 07:17)
  o popierius cia ne scrap,o iskarpytas senas kalendorius mirksiukas.gif

swoon.gif
nematyta ir įdomu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersandryte: 01 balandžio 2010 - 07:33