Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Ačiū visoms, mano Trio pastebėjusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(88888888 @ 2010 04 01, 13:27)
citata:
Dekupažas – tai daiktų dekoravimo įvairiais piešiniais technika. Žodis, kilęs iš prancūzų kalbos, išvertus reiškia „iškirpti, išpjauti“. Būtent karpymas atspindi dekupažo technikos esmę: patinkantis piešinys iškarpomas, klijuojamas ant dekoruojamo paviršiaus ir padengiamas keliais lako sluoksniais. Taip apdirbtas piešinys atrodo lyg nutapytas.

Jep, tada ne dekupažas blush2.gif O jeigu piešinys išplėšiamas? Nu kaip irgi nebe dekupažas? g.gif biggrin.gif Manau, kad žodžių sampratos būtent ir kinta procese ax.gif
Nu bet ne esmė ir tikrai ne ginčo objektas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mamuk Indriuk - graži servetėlinė ir laaabai super idėja su tavo logotipu thumbup.gif Patentuok 4u.gif
NeLina - graži pradžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2010 04 01, 18:09)
Labas visoms auksarankėms  4u.gif

Įkeliu Jūsų teismui pirmuosius savo netobulus darbelius.  blush2.gif

labai grazus ir mieli pirmieji darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visom cia apsireiskusioms pameteju po balioncika 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano smulkmeneliu tąsa biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Mieli vazončikai ir Lachesės, ir NeLinos wub.gif
Lachese, juk smagu vėl kada pabūt pirmoke rolleyes.gif
patiko idėja su kiaušinių dėkliuku - paprasta bei šilta dovanėlė namų šeimininkams tarkim, pas kuriuos einam švęst Velykų 4u.gif gaila, kad nemėgstu Velykų ir nemarginu margučių rolleyes.gif
sobieska, rėmelis labai gaivus ir pavasariškas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersandryte: 01 balandžio 2010 - 18:24
QUOTE(Lachesė @ 2010 04 01, 14:15)
mmm kokių gražių darbų  wub.gif  pavasarį tikrai daugiau įkvėpimo jaučiasi.

Rodausi savo pirmus darbelius (kadangi po tokio laiko tarpo, tai jie kaip tikros pirmokės) ir priemonių minimaliai  rolleyes.gif  ir daikčiukai paprastučiai.

Kiaušinių dėžutė wub.gif Va čia tai fantazija thumbup.gif Man tai fantastika, kai žmonės paima daiktą, kuris šiaip jau keliautų į šiukšliadėžę, ir jį taip "recyclina".

QUOTE(NeLina @ 2010 04 01, 17:09)
Labas visoms auksarankėms  4u.gif

Įkeliu Jūsų teismui pirmuosius savo netobulus darbelius.  blush2.gif

Pasitinkant pavasarį:

Man vazonas su vyšnių žiedais wub.gif
Atsakyti
SOBIESKA fainos suknytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 01 balandžio 2010 - 21:05
Lacheses dezute kiausiniams labai patiko, labai grazu ir originalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 04 01, 13:19)
Buitiškai tariant, taip. Ten kraklius padarytas ir foto įdėtos?

Ten ne kraklius, o dvikomponentis skeldėjimas, kuris naudojamas dekupaže. Kraklius taip pat naudojamas dekupaže, taip kad negali sakyt kad dekupažo nėra, o tik paveikslėlį priklijavo. Ir dar, tokios ale foto, kaip pavadinai, taip pat naudojamos dekupažui, tai yra dekupažinis popierius, paveiksliukai retro stiliaus. Neįsižeisk, bet matomai nelabai žinai kas yra dekupažas, o komentuoji 4u.gif Man šie retro stiliaus rėmeliai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 02 balandžio 2010 - 00:13
Antras mano darbelis 4u.gif
Tik as ji laikau nepavykusiu unsure.gif Matyt per plonai tepiau dvikomponenti, per smulkiai susikilinejo, tada ne taip graziai tarpai uzsitepe verysad.gif Na nieko, kita karta zinosiu smile.gif Is klaidu mokomes blush2.gif
user posted image

http://public.fotki....alza/dekupazas/
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 04 01, 13:35)
Dėkoju visoms visoms už "Kerų" įvertinimus  wub.gif  wub.gif  labai smagu jog

Kokie romantiški kiaušiniai thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2010 04 01, 15:15)

Super idėja su kiaušinių dėžute smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NeLina @ 2010 04 01, 18:09)

Labai gražus darbeliai, o vazonai tai iš viso wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2010 04 02, 00:12)
Ten ne kraklius, o dvikomponentis skeldėjimas, kuris naudojamas dekupaže. Kraklius taip pat naudojamas dekupaže, taip kad negali sakyt kad dekupažo nėra, o tik paveikslėlį priklijavo. Ir dar, tokios ale foto, kaip pavadinai, taip pat naudojamos dekupažui, tai yra dekupažinis popierius, paveiksliukai retro stiliaus. Neįsižeisk, bet matomai nelabai žinai kas yra dekupažas, o komentuoji 4u.gif Man šie  retro stiliaus rėmeliai labai patinka thumbup.gif

Tai pati parašėte, kad kraklius nedekupažas..
O aš ir pasiklausiau autorės ar ten popierius deco ar nuosavos (giminių) foto.
Autorė pasisakytų, nereik čia užtarėjų, kurie patys nesuprantamai komentuoja.
Atsakyti
Graži Sobieskos suknytė biggrin.gif
Ir šukos Salzos man visai vykusios. Kaip antram darbui - tvarkingai užklijuota servetėlė, lyg ir nematau raukšlių thumbup.gif

QUOTE(Marzde @ 2010 04 02, 11:54)
Tai pati parašėte, kad kraklius nedekupažas..
O aš ir pasiklausiau autorės ar ten popierius deco ar nuosavos (giminių) foto.
Autorė pasisakytų, nereik čia užtarėjų, kurie patys nesuprantamai komentuoja.

Autorė jau kaip ir pasisakė, kad jeigu jūsų nuomone, vien tik sendinimas yra ne dekupažas, tada ten nebuvo nė minimalaus dekupažo, nes ten nei popierius, nei foto. Ten įdėkliukas, kurį įdeda, rėmelį parduodami biggrin.gif Tik tuomet darbai su išplėšytom servetėlėm irgi nebe dekupažas? g.gif Nes juk kirpt reik... biggrin.gif
Ir dar manau, kad nereik čia ginčų. Arba mums reik atskiros temos diskusijoms, nes vis norisi pasišnekėti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti