Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Bus ka labai fainai wink.gif grazu, nematyta, sviezia wub.gif

Craizy daisy labai fainas padekliukas tavo, ir tas sendinimas ir ta plytu siena... zodziu thumbup.gif

pasirodau ir as su savo komplekteliu dviems 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Uzsakymukas atliktas zmogui, kuris nemaza savo gyvenimo dali paskyre sokiui ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 04 26, 20:53)
Uzsakymukas atliktas zmogui, kuris nemaza savo gyvenimo dali paskyre sokiui ax.gif

4u.gif

pasaka wub.gif o tas atvirukas viduje....superine ideja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 26 balandžio 2010 - 20:04
Campari, ačiu už gerą žodelį 4u.gif
Sobieska, man asmeniškai-tai gražiausias tavo darbas-fantastika 4u.gif
Atsakyti
bus_ka, Osera, campari - ačiū 4u.gif
Sobieska - thumbup.gif idėja su atviruku. Vogsim tongue.gif blush2.gif Ar patentuota? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 04 26, 21:26)

Sobieskathumbup.gif  idėja su atviruku. Vogsim  tongue.gif  blush2.gif  Ar patentuota?  biggrin.gif

Nu paziuresim kuri pirma isdrys biggrin.gif

Aciu visoms 4u.gif ...kazkaip netiketai mintys i galva suplusta...pradedu su viena mi tim, baigiu -savo nuostabai-su kita....
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 04 26, 20:53)

4u.gif

Be zodziu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska nebereikalo original nominacija pelnei wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska wub.gif si karta ir mano sirdis apsalo nuo tavo darbelio
Atsakyti
Merginų įkalbinta įkelsiu ir aš savo keletą darbeliukų blush2.gif

Arbatinė "Dobilėlis keturlapis"

user posted image user posted image

Bus_ka, tavo pintas daiktelis - kažkas netikėto smile.gif Ar pati gal pynei laikraštine technika? Tada išvis nuo kėdės nuvirsčiau thumbup.gif Labai liuks bigsmile.gif

Craisy Deizy, na padėkliuku jau grožėjausi konkurse - man labai patinka ta "plytų siena", turėsi papasakoti kaip ją daryti - aš bandysiu ant butelio uždekruoti (mintis - dovana klasiokui statybininkui gimtadienio proga) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 26 balandžio 2010 - 21:25
QUOTE(bus_ka @ 2010 04 26, 15:43)
Smagu perskaityti pačios Lacheses gerą žodį savo adresu ax.gif Ačiu už knygą, verta buvo paskaityti thumbup.gif
Ingusia31, Supersandrytė 4u.gif  4u.gif ačiu, kad nepatingėjot parašyt bigsmile.gif

Na ir dar noriu parodyti vieną darbelį, toks irgi eksperimentinis
Pakalnučių kvapas

Va čia tai grožis bigsmile.gif NEREALIAI GRAŽU!!!! Jetau, kiek kruopštumo reikėjo, kad prie vytelių tas pakalnutes priklijuoti unsure.gif Bet rezultatas garbės žodis superinis. Nesu didelė dekupažuotų daiktų gerbėja, bet va tokį krepšiuką mielai priglausčiau pas save namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 04 26, 21:33)
Nu paziuresim kuri pirma isdrys biggrin.gif

Oj, drąsiai biggrin.gif Juolab, kad kaip patirtis rodo, tai nebaudžiama tongue.gif Todėl ir klausiu, ar dar nepatentuota ax.gif

Nuotaikinga - labai jauki vasarinė arbatinė čiobrelių arbatytei, tarkim... wub.gif
Atsakyti