Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

BusKa, Cra zy Daisy, Pievužele, Nuotaikinga, rug_gele, snoopy_b, žinoma Sobieska labai dailūs darbeliai 4u.gif
Birusia tavo paslapčių sodas žavu 4u.gif
ir visi kiti darbeliai nuostabūs, dirbit ir stebinkit smile.gif

nutariau ir aš parodyt ax.gif
"Ypatinga diena"
user posted image
Atsakyti
Kokių smagių darbelių pridėjot!
MamaKa, koks paprastas ir tuo pačiu išskirtinis sprendimas 4u.gif
Rug_gele, labai dailiai sukomponuota dėžutė 4u.gif
Pievuzele, ačiu už šiltus žodžius. Aš, kai man ko trūksta, sendinu arba auksiuko dadedu biggrin.gif Mano akiai galėtum šiek tiek patonuoti švelnia violetine spalva ir viršų pasendinti, o paskuj žiūrėti kur dar ko dadėt.
Snoopy_b, idomi arbatinė, keli motyvai labai gražiai apjungti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 27 balandžio 2010 - 12:55
Uoi, kokia doze gavau pagyru, man ju labai labai reikejo...tikiuosi ilgam uzteks biggrin.gif
Aciu dideliausias visoms 4u.gif ... pedinu toliau pasikliaut savo muza cool.gif
Atsakyti
Gražiai senai išmurzinta snoopy_b dėžutė 4u.gif , tik biškiuką neįžliebiu, ar ten rožės 3D? Ir man po arbatinukais truputi "pagrindo" trūksta ax.gif , bet vistiek thumbup.gif
rug_gele - gražus motyvas, graži skrynelė thumbup.gif , gaila trūkių nesimato...
MamaKa - subtiliai švarus tavo "vokelis" wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Daisy: 27 balandžio 2010 - 13:21
MAMAKA, BUS_KAS, CRAZY DAISI aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
rug_gele - miela silta ,kruopsciai atlikta dezute 4u.gif wub.gif

MamaKa, wub.gif labai labai ... wub.gif tobulas baltumas bigsmile.gif
Atsakyti
Pievužele, dėželės stalčiukų burbuliukus švelniai "nuviotetinčiau", labiau išryškėtų ir žaismingiau atrodytų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anilė: 27 balandžio 2010 - 14:35
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 04 27, 20:16)
Gražiai senai išmurzinta snoopy_b dėžutė  4u.gif , tik biškiuką neįžliebiu, ar ten rožės 3D? Ir man po arbatinukais truputi "pagrindo" trūksta  ax.gif , bet vistiek  thumbup.gif
rug_gele - gražus motyvas, graži skrynelė  thumbup.gif , gaila trūkių nesimato...
MamaKa - subtiliai švarus tavo "vokelis"  wub.gif  4u.gif

Aciu visiems blush2.gif

Taip, 3D. pirma karta sendinau dvikom. laku ir naudojau 3D smile.gif jau matau savo minusus bet vistek patenkinta, ilgai dariau, ir labai norejau tokios dezes smile.gif

aciu uz kritika! man jos tikrai labai reikia 4u.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

o cia seip nieko ypatingo
user posted image

MamaKa labai tyru
Atsakyti
BusKa, Cra zy Daisy, Pievužele, Nuotaikinga, rug_gele, snoopy_b,Sobieska, MamaKa, Kvartetas kiek grožių prikrovėt.. bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif

tikiuosi ir aš šiom dienom savo darbeli jau parodyt galėsiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 28, 00:51)
BusKa, Cra zy Daisy, Pievužele, Nuotaikinga, rug_gele, snoopy_b,Sobieska, MamaKa, Kvartetas kiek grožių prikrovėt..  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif

tikiuosi ir aš šiom dienom savo darbeli jau parodyt galėsiu... ax.gif

laukiam smile.gif
Atsakyti
MAMAKA pirmai pamirsau pagirti dezute doh.gif grazi, tyra, o tas baltumas wub.gif
KVARTETAS faina dezute, wub.gif
Atsakyti