Turiu klausimą dėl "Tailandietiškų bananų torto" - ar jį reikia irgi iš anksto sutepti kad kažkiek laiko "subręstų", ar grietinėlės-želė pertepimui tai nebūtina? Niekur nerandu komentarų apie šį tortuką
Biskvitus išsikepiau vakar ir dabar sprendžiu dilemą, ar tept jį šiandien, t.y. prieš dvi dienas iki vartojimo
QUOTE(singaaa @ 2010 05 13, 08:20)
Turiu klausimą dėl "Tailandietiškų bananų torto" - ar jį reikia irgi iš anksto sutepti kad kažkiek laiko "subręstų", ar grietinėlės-želė pertepimui tai nebūtina? Niekur nerandu komentarų apie šį tortuką
Biskvitus išsikepiau vakar ir dabar sprendžiu dilemą, ar tept jį šiandien, t.y. prieš dvi dienas iki vartojimo 
Sveika. as tepciau.Kiek esu pastebejus,tai visi tortukai skanesni po kokiu 2 dienu.Jei siandien sutrpsi, o valgysi poryt, bus skaniau
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 05 13, 08:34)
Sveika. as tepciau.Kiek esu pastebejus,tai visi tortukai skanesni po kokiu 2 dienu.Jei siandien sutrpsi, o valgysi poryt, bus skaniau

AS ji kepiau velyko- labai patiko
QUOTE(airius @ 2010 05 13, 07:36)
Sveika. as tepciau.Kiek esu pastebejus,tai visi tortukai skanesni po kokiu 2 dienu.Jei siandien sutrpsi, o valgysi poryt, bus skaniau

Papildyta:
AS ji kepiau velyko- labai patiko
Papildyta:
AS ji kepiau velyko- labai patiko
Ačiū už greitą paaiškinimą
[quote=Eveneirka,2010 05 13, 01:30]
tilpti įmanoma i 5 kilogramus...ale tortukas bus ne iš didžiųjų.aš apačia daryčiau medaus...antra - MIŠKĄ.trečia imčiau iš lengvenių..rafaelo ar kokį jogurtinį.
Ačiū už patarima.
Na taip,tortukas nelabai jau didelis gausis
tilpti įmanoma i 5 kilogramus...ale tortukas bus ne iš didžiųjų.aš apačia daryčiau medaus...antra - MIŠKĄ.trečia imčiau iš lengvenių..rafaelo ar kokį jogurtinį.
Ačiū už patarima.
QUOTE(airius @ 2010 05 13, 07:32)
Seiki. Kyštelsiu nosytę ne į savo klausymą.
- maišyti galima varške su jogurtu plius grietinėlė- tai cia jau reikes deti ir zele tikriausiai 
gal pavadinima koki parasysit
Sveikos,
Mergaitės, o darant dviejų aukštų tortą, abiejų tortų aukščiai būna vienodi?
Mergaitės, o darant dviejų aukštų tortą, abiejų tortų aukščiai būna vienodi?
QUOTE(Fortuncike @ 2010 05 13, 11:43)
Sveikos,
Mergaitės, o darant dviejų aukštų tortą, abiejų tortų aukščiai būna vienodi?
Mergaitės, o darant dviejų aukštų tortą, abiejų tortų aukščiai būna vienodi?
jeigu tortai vienodi skoniu, tada taip, jei skiriasis skonis, perterpimas ir biskvitas, gali neatitikti ideliai...
toliau - trys aukštai 5 kg tortui - nu man misija ko gero būtų neįmanoma, kokie skersmenys tada tų tortų, jei dengiamieji, taigi mirtis, nepadarysi niekaip, jogurtiniai iš vis, vakar žmogų vorą kur įmečiau, nu ar jis didelis 21 cm skersmeniuko, kurmis 2,2 kg
tailandą prieš porą dienų tepkis, aš šiandien sutepsiu šeštadieniui, bus pupa uoga skanulis
QUOTE(*Jonė* @ 2010 05 11, 19:14)
aciu tau
QUOTE(une @ 2010 05 13, 12:30)
aciu tau
bet neatsako cipciukas i laiskeli/uzklausima
gal dar kazkas? labai nedaug laiko liko 
naitas
o jei plakta grietinele su standikliu sumaisyciau su jogurtu? ar neistestu tortas pertepus tokia mase? zelatinos deti nenoriu, nes planuoji pyuosti beze( aisku jei labiau pasiseks nei paskutiniji karta ir ji man gausis
)
Pagelbėkit! Darant gašaną, nurodytą prie snikers'o, beverdant cukrų jis man vėl sušoka į gabaliukus
Ką darau ne taip?
QUOTE(Buttuke @ 2010 05 13, 13:56)
o jei plakta grietinele su standikliu sumaisyciau su jogurtu? ar neistestu tortas pertepus tokia mase? zelatinos deti nenoriu, nes planuoji pyuosti beze( aisku jei labiau pasiseks nei paskutiniji karta ir ji man gausis
)
manau kad bet kokiu atveju dedant jogurtą reik želatinos - kitaip bus skystas kremas
Man labai patinka toks kremas - plombyro skonio varškė ir plakta grietinėlė (proporcijos panašiai tokios -3 gab. varškės (po 180 gr) ir apie 500 gr grietinėlės) nededu daugiau jokio cukraus!










