Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(rytorasa @ 2010 03 27, 11:17)
papasakokit plačiau, kaip jūs tą šlapią efektą išgaunat su kokoso alijum ir hidrolatu...  blush2.gif Aš esu natūrali garbanė, reikalinga kažkokia priemonė garbanom paformuoti, kad plaukai nesišiauštų... tai dabar galvoju, kuo čia chemiją pakeitus..  rolleyes.gif Ačiū..  4u.gif

As esu tai atradusi visai netycia- kai prisitepiau kokosu aliejaus ir gerai galva neissiplove- kita ryta galva buvo grynas slapias efektas biggrin.gif - o jei dar papurksti hidrolatu - manau gautusi puikiausias slapias efektas.Pabandykit - garbanems turetu manau tikti. As manau galima ir sausus plaukus pritepti kokosu aliejumi ir papurksti hidrolatu- turetu tikrai gautis - juk principas tai toks pats kaip ir chemija-zele, ar siaip koks lipalas+ skystis - o kokosai neisplauti ir nenuplauti tikrai slapia efekta suteikia plaukams 4u.gif

QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 27, 11:17)
aciu  wub.gif
aciu  wub.gif  lotuliukas.gif

4m sedejau be darbo, auginau, dabar kazkaip ir jaudinuosi ir noriu ir nenoriu  doh.gif
o as vakar pasidariau molio kauke, ilasinau pelargoniju ea i rozini moli is AZ,nu kaip mano odai patiko  bigsmile.gif  neveltui prie jo rase,kad labai gerina odos bukle - reklamos auka esu bigsmile.gif

Isivaizduoju kaip jautiesi. Kai darba pakeiti ir tai jaudulys ir visoks pasimetimas koki menesi uzvaldes buna visa kuna, o po tokios pertraukos tai tikiu...Bet viskas bus gerai!! Norek! Smagu gi tureti darba !:D 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 11:23)
As esu tai atradusi visai netycia- kai prisitepiau kokosu aliejaus ir gerai galva neissiplove- kita ryta galva buvo grynas slapias efektas  biggrin.gif - o jei dar papurksti hidrolatu - manau gautusi puikiausias slapias efektas.Pabandykit - garbanems turetu manau tikti. As manau galima ir sausus plaukus pritepti kokosu aliejumi ir papurksti hidrolatu- turetu tikrai gautis - juk principas tai toks pats kaip ir chemija-zele, ar siaip koks lipalas+ skystis - o kokosai neisplauti ir nenuplauti tikrai slapia efekta suteikia plaukams 4u.gif

aha, bandysiu... biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 10:59)
Na gi turit Monika, turit AN!! Kur gi daugiau?  biggrin.gif

Ir iš kur pas mane toks žioplumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 11:23)
Isivaizduoju kaip jautiesi. Kai darba pakeiti ir tai jaudulys ir visoks pasimetimas koki menesi uzvaldes buna visa kuna, o po tokios pertraukos tai tikiu...Bet viskas bus gerai!! Norek! Smagu gi tureti darba !:D  4u.gif

aha smagu, tik man dar reiks suderint su mokslais, bet kaip nors, kol kas esu teigiamai nusiteikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 27, 11:33)
Ir iš kur pas mane toks žioplumas doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 27, 11:17)
reklamos auka esu bigsmile.gif

Alia geros reklamos biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 10:59)
Na gi turit Monika, turit AN!! Kur gi daugiau?  biggrin.gif

būkit žmonės, iššifruokit blush2.gif , trečia diena skaitau skaitau ir niekaip neįkertu, kas tas AN doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2010 03 27, 11:43)
sveikos  4u.gif
būkit žmonės, iššifruokit  blush2.gif , trečia diena skaitau skaitau ir niekaip neįkertu, kas tas AN  doh.gif

Cituoju 1-ojo psl.informacija - "svarbiausi sutrumpinimai: eteriniai aliejai - EA, Kvapų namai - KN, AromaNatural - AN, Aroma Zone - AZ, Daddygirl arba DG muilai " smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 kovo 2010 - 10:48
pirmoje zinuteje sukelta pagrindine info ir naudojami temoje trumpiniai. AN-AromaNatural
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 27, 11:50)
pirmoje zinuteje sukelta pagrindine info ir naudojami temoje trumpiniai. AN-AromaNatural

ačiū, ačiū, kai tik užklausiau, tik tada toptelėjo mintis apie pirmą psl. doh.gif
Atsakyti
as naudoju kokoso alieju garbanom formuoti liuks dalikelis nieko nesiskiria nuo pirktiniu tik svarbu nepadaugint thumbup.gif
Atsakyti
atėjau parašyti atsiliepimą apie galvos plovimą su soda. Nes kažkuri buvo įdėjusi ankščiau straipsniuką.
Galiu pasakyti nuo šampūno nesiskiria. Prieš tai dariau aliejinę kaukę.
Perskalavau acto tirpalu. Plaunant įdomu buvo, nes tokie plaukai ne šiaudai buvo, bet pakankamai kieti atrodė. Išdžiuvus viskas gerai, glotnūs išplauti. Tik va jau galvos plovimas be kvapų gaunasi. Tik acto kvapas jaučiasi skalaujant, Jeigu kas mėgsta mėgautis kvapu, reiktų kažką sugalvoti.

kokosus ir aš pabandysiu šlapiam efektui gauti. Dabar nenorėjau jokių papapildomų priemonių naudoti, kad pažiūrėti ar tikrai gerai išplauna.
Atsakyti