QUOTE(wilike @ 2010 03 27, 12:27)
atėjau parašyti atsiliepimą apie galvos plovimą su soda. Nes kažkuri buvo įdėjusi ankščiau straipsniuką.
as buvau ikelus, bet jau pati neatsimenu nei kur radau, nei koks ten receptas buvo

laukiau kol kas kitas isbandys
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 12:55)
Kaip uzsimaniau Kleopatros pieno vonios!! Nu bet is kur ta vonia dabartes ?- gerai mama sake, vaikeli- darykit vonia, o ne duso kabina ...
Ech

"Maudydamasi pieno voniose Egipto valdovė Kleopatra išsaugojo jaunystę ir grožį. Pieno vonios jaunina organizmą, atgaivina odą ir išlygina raukšles. Pašildykite 1 litrą pieno, įdėkite 1 stiklinę medaus ir įpilkite 2 šaukštus alyvų arba migdolų aliejaus. Mišinį gerai išplakite ir supilkite į 38 laipsnių šilumos vandens vonią. Prieš vonią visą kūną nuo kojų pirštų iki kaklo ištepkite tokiu mišiniu: gerai išmaišykite pusantros stiklinės grietinėlės ir 350 g smulkios druskos.
Kleopatros pieno voniose patariama maudytis 1 kartą per savaitę. Vonios trukmė 20 minučių."
Cia man uzgime mintys, nes is Monikos gavau roziu ziedlapiu ir darysiu kojoms vonele su pienu, medumi ir roziu ziedlapiais, dar migdolu aliejaus slakeli isipilsiu

- ale kaip noreciau visa pasinerti

- MB zvakes tik degineja, as sau graziai guliu ....
as galvoju, arba ta kleopatra VISKA dare, arba tiesiog jos varda dabar visi naudoja, kur patogu
bet kokiu atveju, Tavo aprasytos proceduros
as kazkada buvau draugei padovanojus 'kleopatra bathing experience' viename londono spa. ir sau, zinoma

tik ten buvo ne su pienu/medum, o su druskom/dumblais/moliais/aliejais. issimozoji viskuo keliom eilem, o paskui garinies. bet vistiek
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 03 27, 13:06)
Merginos, ar gali kaukėje esantis pelargonijų ea deginti veidą? Kątik užsidėjau, kažin dėl ko taip...
gali.
man aplamai pelarginijos atrodo prie 'alergiuku'.