QUOTE(guziukas @ 2010 03 25, 13:58)
Panos imeskit kaip padaryt sviestini krema,su kuriuo reik aptepti torta,pries dengiant mase
Ar toks geras yra
Reikalingi produktai:
200 g. sviesto 200 g. miltinio cukraus 1-2 kiaušiniu tryniai konjako vanilino
Sviestas išsukamas iki baltumo. Sukant po šaukštą pilamas miltinis cukrus, po vieną įmušami tryniai ir išsukama iki purumo. Įpilama konjako, vanilino ir išmaišoma.
as darau toki sviestini krema:
200g sviesto ir apie 150g kondensuoto pieno. Tiek sviestas tiek kondensuotas pienas turi buti kambario temperaturos. isplaku sviesta iki purumo kol jis pabala, tada supilu kondensuota piena (virti nereikia) ir vel isplaku visa kartu. Viskas, kremas pagamintas, galima aptepti torta.
Kartais ipilu i sita krema trupinuku, tik ne per daug, kad butu imanoma aptepti torta, tada tas sviestinis kremas ant torto ne taip jauciasi, o ir jo uztenka didesniam torto plotui apdengti
p.s. bet tinka ir toks receptas, koki tu parasei